Над 150 членове и симпатизанти на БСП в Кирково посрещнаха кандидата за евродепутат от листата на БСП Илияна Йотова. Празненството беше в семейната ферма на Митко и Павлина Чакърови в Горно Кирково.
Семейството е успяло със труд да създаде стопанство, в което отглежда есетрови риби, патици, има стадо от овце и кози и зайцеферма, построена със средства от европейски програми. В момента Чакърови са построили къща за гости и започват изграждането на още две.
„Виждаме какво може да направи трудолюбивия човек. Но хората трябва да знаят, че парите от европейските програми няма да стигнат сами до тях, за това трябва да са предприемчиви и още от сега да са готови с проектите си. Предстои да защитим българската част от програмата за развитие на селскостопанските райони пред Европейската комисия. Надявам се, че тя ще бъде по-успешна в сравнение с предишния планов период и към България ще бъдат насочени повече средства", каза Илиана Йотова. Тя посочи, че България трябва да промени политиката си към отдалечените райони. „Досега ние усвоявахме европейските средства без да има държавна политика за тях. Сега трябва първо да имаме държавна политика и да насочваме средствата за нейната реализация, за да имаме успех и хората да почувстват ползите от Европейския съюз. Трябва да извадим пред скоби отдалечените райони и да насочим средствата към тях. Така след пет години няма да говорим за тях като за изоставащи, а като за едни сред първите", посочи Илияна Йотова.
„Тя не  само е красива, но е и най-умната жена в българската политика". Така я представи Милко Багдасаров пред социалистите от Кирково. Организаторите на събитието бяха изненадани от силния интерес към посещението на кандидатката за  евродепутат. „Нашата организация в община Кирково се възражда.Вече имаме пълната увереност, че БСП ще бъде водеща политическа сила във втората по население община на област Кърджали", каза Георги Кючуков, председател на Областния съвет на БСП.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/5/14 12:33

    Язък за българската политика, щом това е най-хубавата и най-умната жена, при толкова красиви българки. Обидно някак си, а още по-обидно е, че може БСП да е водеща политическа сила във втората по население община на област Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/5/14 12:39

    Че защо няма снимка на присъстващите да видим дали са били 150

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/5/14 13:12

    Da poseti fermata na Aydin ot selo Petlino za da vidi ferma obrazets

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/5/14 13:31

    za6to Velaytin Veli go nyama na snimkata toya dangalak ot minalata godina mina kim BSP daje na poslednite izbori RAZDAVA6E po 50 lv. na vseki koyto glasuva za komunustite.AZ SIM SI6TO EDIN OT TIYA KOITO SME VZIMALI PARI OT TOYA TIRTEY.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/5/14 13:35

    Голям майтап беше

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/5/14 14:14

    ако ги давате директно парти на хората които искат да създават нещо но предварително да кажете примерно за 10крави ще се дават по 100лв за 100крави по 150лв хората ще знаят какво ще вземат а не подайте си документите има пари във фонд земеделие за вашия порект 50милиона и после да дат на хората по 10лв
    това трябва да се оправи и ще тръгне безнеса и земеделието

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/5/14 15:01

    Същия този Росен,който е на снимката с областния управител,беше толкова всеотдаен и по време на парламентарните избори,само,че тогава оглавяваше структурата на ГЕРБ в Кирково.
    Г-н обл. управител ако искате наистина да бъдете първа политическа сила в нашия район,отменете правата на така наречения Сунай да ни дзаплашва с уволнения.Бизнесмените в Кирково не сме малко,но никой освен него не уволнява и не назначава от ваше име.Това не е в полза на БСП.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/5/14 16:46

    Че този така наречения Сунай от кога започна да заплашва .,да уволнява и да назначава и от името на БСП.Че в ДПС е ясно ,че може всичко да прави и те да го гледат като телета ,но той превзел и в БСП да кадрува . .Време е за видов ден в Кирково

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/5/14 16:53

    Абе този Сунай не е ли същия къде преди ни плаше с мутри и данъчни,а сега ни плаши с областния управител.И той ще си намери майстора ,спойно господа.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/5/14 19:35

    dano imat 150 glasa v kirkovo s tiy prodajnici.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/5/14 21:43

    Сунай пък тука какво общо има?Посещението беше при Чакърови.Какво смесвате нещата?Пък Росен ще е с който си иска-ГЕРБ,БСП,ДПс. Достатъчно богат е за да си го позволи!Когато и вие забогатейте,избирайте си и вие партий по интереси.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/5/14 22:03

    Сунаят е страхливец само че такива като има да му вярват и да се хваштат на приказките му никой не го бръсне оти йок го назначиха в смолян ав пгорското предприятие

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/5/14 22:42

    Събрали лумпените, чакащи назначенията,горките хорица чакат на празната ясла.Осъзнайте се

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.