Две възрастни жени са били измамени през почивните дни, съобщиха от полицията. 2000 лв. предала на телефонни измамници 77-годишна от Кърджали, след като я заблудили по телефона, че внучката й е блъснала дете с автомобила си. Златни накити, 100 лв. и 30 евро платила 73-годишна кърджалийка за лечение на счупен крак на снаха си. По телефона тя разговаряла с мъж, който се представил за лекар и поискал 11 000 лв., но накрая се съгласил да вземе това, с което разполагала жената в момента. И по двата случая са образувани досъдебни производства и полицията издирва извършителите на деянията. 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/5/14 15:36

    Eй това от българите няма по прост народ
    Защо не излъжат един арменец, турчин, руснак или циганин а все българи

    ОтговорИзтриване
  2. Ти някаде да прочете ,че са българки

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/5/14 22:04

    I BABI BAGARKI I TURKINI SA IZMAMILI AMA TIA BABI OT KADE TIA PARI V KASTI I ZLATA KVO STAVA TUK NE DAVAT NA VNUSITE PARI A GI KRIAT PO VAZGLAVNISITE

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/5/14 22:05

    glupavi babi ami zvanete na desata si kukuvisi absolutni

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/5/14 15:20

    ABSOLUTNI BUDALI DALA BABATA 100GRAMA ZLATO OT KADE IMA TOVA ZLATO UJ GO KRIE JAKO GO DADE LESNO I TO NA NEPOZNAT

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/5/14 15:21

    Babite sami si sa vinovni

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.