Но има едно на ум – кафето на Борисов и Местан

Ден след съкрушителната загуба на изборите за евродепутати, БСП в Кърджали отчете, че това се дължи на партньорството с ДПС в национален план и обяви, че инициира създаването на широка коалиция срещу Хасан Азис и ДПС на местна почва. Първата поканена партия в антиДПС блока беше ГЕРБ.
„За разлика от ГЕРБ, които гледат на нас като на основен опонент, ние смятаме за наш първи противник ДПС", заяви областният лидер на социалистите Георги Кючуков.
Общинският съветник Милан Миланов повтори данните за дълга на Общината към „Титан", а Кючуков намери за уместно да припомни кафето на Бойко Борисов и Лютви Местан в заведение „Марая".
Час преди брифинга на социалистите, народният представител от ГЕРБ Цвета Караянчева обяви: Бихме БСП във всички общини в Кърджалийско!
„Щастливи сме от резултатите от евровота в Кърджалийско. ГЕРБ показа, че не еднодневка, а партия, която се възражда. Успяхме да победим БСП във всички общини. С изключение на три градски секции, в Кърджали също надвихме. При АнтиГЕРБ кампанията от страна на други партии и постоянното говорене за коалиция с ДПС, което целеше да демотивира избирателите, отчитаме един много добър резултат за ГЕРБ. Успяхме да победим БСП с 38 процента в областта. Сега предстоят анализи и подготовка за предсрочни парламентарни избори", заяви Цвета Караянчева. Тя посочи, че партията на Борисов е събрала общо 7070 гласа в областта.
Според Кючуков в област Кърджали ГЕРБ е загубила повече от БСП в сравнение с миналия парламентарен вот. Партия ГЕРБ има 5 700 гласа по-малко, докато БСП е загубила 4 500 гласа.
На изборите за Европейски парламент в община Ардино БСП има 354 гласа, в Джебел-141, в Кирково са 719, в Крумовград са гласували -493, в Кърджали -2369, в Момчилград-230, а най-слабо е представянето в Черноочене-99 гласа. Общият резултат в областта е 4 405 при 8 900 на парламентарните избори през месец май 2013 г.
 „При анализа от представянето на евровота в област Кърджали отчетохме слабите си резултати. Търсим причините  в няколко аспекта. Коалицията ни с ДПС на национално ниво не е добре възприета от нашите симпатизанти в региона. Ако трябва да бъдем честни, нашият основен опонент тук не е ГЕРБ, а ДПС. Ситуацията с АБВ също донякъде изигра роля за нашия слаб резултат", заяви Кючуков. Той разви тезата, че не гласовете в полза на формацията на Георги Първанов са били решаващи, а разколебаването в симпатизантите на социалистическата партия.
ГЕРБ съпоставя изборните си резултати с нашите, от което изглежда, че техният опонент сме ние, не Движението", каза Кючуков.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

31 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/5/14 16:55

    Xa-xa-xaaaaaaa! Cherveni mindili i dovcherachni ibrikchii na D(p)S!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/5/14 23:33

      Prevedi kakvo napisa negramotniko che hich te nqma

      Изтриване
  2. Анонимен27/5/14 17:03

    Кючуков, спри да халюцинираш, БСП трябва да се самозакрие след този разгром. Управляващата партия беше натикана в задния двор. Избирателите не ви понасят.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/5/14 23:35

      A gerb ne se li razgromiha kolko glasa zagibiha ili ne im stignaha parite da kupqt kato minalata godina che sega na mesta davaha po 100 lv a na nas v grada 50

      Изтриване
    2. Анонимен29/5/14 08:42

      Gerb si kupiha kolkoto mojeha tova ne e razgrom

      Изтриване
  3. Анонимен27/5/14 17:03

    Късно е лИБЕ за китка!!!Сетила се Мара да се побара.
    Шумкарите искат да излязат на светло.
    ГЕРБ не се поддавайте,ще ви потопят.

    Всички комуняги трябва да излязат,да се извинят за всичко,което "направиха" за Кърджали и в купом да изчезнат от хоризонта завинаги.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/5/14 23:31

      A gerb da izleznat i da kajat na kolko pari iztarguvaha vseki glas po selata i stiga plateni komentari

      Изтриване
  4. Анонимен27/5/14 17:18

    Би било добре да се промени нещо в община Кърджали и да се сменят 90 % от хората там които не знаят за какво получават заплати.Вижда се,че със всеки изминал ден града става по-мръсен,нощем на повечето места в града няма осветление а улиците и тротоарите са ужасни,бездомните кучета спокойно се разхождат из града!!! Искаме да живеем във нормален град-нужна е промяна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/5/14 23:32

      Da tochno tova iska bsp koaliciq i da si varshat rabotata pisna mi da se razkarvam v tamnina mrasotiq treva i oshte kakvo li ne

      Изтриване
  5. Анонимен27/5/14 17:25

    Какво се оплаквоте от ДПС.Нали след всяко идване на областния управител в Кирково,обсъждаха кадровите промени с великия Сунай и на другия ден ни се заканваше ,че ще бъдем уволнени.Така,че може да се сърдите само на себе си.Кой що годе нормален човек не разбра ,че ДПС подяжда БСП.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/5/14 17:55

    Нахитрял червения башибозук бре.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/5/14 18:09

    samo Gerb 6te se spravi s dps vsi4ki te sa za zatvora ,navsqkade v gradat ni se 4uva samo turska re4 .......no doide den i vie dasi tragnete i to zavinagi.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/5/14 18:10

    Toi sunaiat na chovek ne miaza bre

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/5/14 18:38

    Който не го е разбрал, трябва да разбере следното:
    1.Който управлява в коалиция с ДПС- винаги губи от подкрепата на избирателите си, което си проличава още на следващи избори.
    2.ДПС когато управлява- винаги печели, или в най-лошия случай - никога не губи. Това е защото провалите от съвместното им управление се прехвърлят на другия партньор. А и не само това- ДПС, когато е в управлението, само привидно е загрижена за съществените проблеми на България. Тя, и избирателите и, си имат изключително важна задача- да защитава интересите на "българските граждани" с двойно гражданство например. Какво я интересува ДПС, примерно ядрената политика на страната, или въпроса с бежанците, или демографската криза, или малолетната неграмотна неконтролируема циганска раждаемост, или кое свързано с бъдещето на България я интересува......че тя си има Турция....
    3.ДПС когато не е в управлението- пак печели - защото тогава още повече се консолидира и прехвърля вината за недобрия живот на избирателите си върху управляващите, които не са от нейния етнос- още повече- тогава по смело се издига тезата, че някой отново подготвя възродителен процес- което действа като валериана за избирателите и.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/5/14 18:41

    Долу БСП .Евала на Серж..Дъги години да води БСП ...Хи..)))))До пълното ликвидиране на най-омразната партия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/5/14 23:29

      Spokoino baba ti dqdo ti iroditelite ti shte podkrepqt bsp bila e i vinagi shte bade

      Изтриване
  11. Анонимен27/5/14 19:49

    До наивниците на България: Ако БСП не управлява с ДПС, то Герб ще управлява с ДПС. Тази етническа партия винаги ще е на власт, а останалите....и БСП и Герб винаги ще са в опозиция. Доган управлява България. Избирателите на ДПС тялом са тук, а духом в Турция. Ние живеем в този град, ние най-добре можем да кажем, как стоят нещата с бг турци. Не ни обичат. Ние сме толерантни към тях, но не и те, има турци, които ни казват на нас обикновените хора доста неща. Казвам ти Пено, сещай се снъхо...??? Нещата се промениха след смяната на имената им...Роман може да се напише, но какво ги интересува, тези които живеят и работят далеч от Кърджали и региона. За християните няма работа, фирмите са на бг турци, помаци, цигани...Сергей, ако не е с тях, то Бойко Борисов ще е с тях. ДОКАЗАТЕЛСТВО: с.Черноочено.....и пр. села. Дали ще бъдат назначени от ДПС, дали от БСП, дали от Герб, важното е че българин/християнин НЕ.... , освен, ако ти е роднина, братовчед, шуробаджанак...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/5/14 23:29

      OGROMNO EVALA

      Изтриване
    2. Анонимен28/5/14 16:07

      Как да няма работа за българите навсякъде се назначават те. МВР, в банките все на хубави места с изключение на общината.

      Изтриване
  12. Анонимен27/5/14 20:14

    Не убиждайте ДПС-тоооо.ДПС е свещтена и свята партия и която има съмишленици в цял свят...ДПС е в сърцата ни вечно и завинаги...и не се оправдавайте с ДПС а работетееее

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен27/5/14 21:07

    4ETA DPS GERB ABE POMISLETE ZA NARODA VE ! KU4UKOV E PRAV BEZ DPS VSI4KI ZAEDNO NO BEZ DPS OSTANA SEGA SAMO SERGEQ DA SMENQT

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/5/14 09:25

      Sergei da si hodi kichukov e umen i nacheten no tiwdrugite lakomite za vlast da im doide akala i da se obedenqt v kardjali stiga sme se delqli

      Изтриване
  14. Анонимен27/5/14 21:22

    20:14) Акъл от неграмотници не желая. Пише се свещена, а не свещтена...
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Никой не ви обижда. Само казваме. Знаем, чели сме, че на първо място в света са: негрите(негрите-от тях има мюсюлмани, има и християни), на второ-мюсюлманите, на трето-християните. Кой ни храни? ДПС остави децата ни, без работа, гладни, а не само те и всички български партии(СДС,НДСВ,Герб...)изключвам БСП... БКП-БСП ми взе младостта, спестяванията...,но работата не. Оставиш ли човек без работа и то на 48 годишна възраст(с тежка операция...Наредба № 5) с 15 годишно дете..., няма милост, има само злоба, алчност. Човек се ражда, живее и умира. Размерите са 2:2 за всички по света.!!!! Не се оправдавайте с ДПС, а работетееее...!!!!Не всички християни са мързеливи. 19:49І,..."има турци, които ни казват на нас обикновените хора доста неща". Явно, че пак ще се повторя, точно това искате да ни кажете, че сме мързеливи. Да, ама не...Много ви здраве. Обичам ви, уважавам ви, а вие си говорете... На хората устата не са чувал да ги завържеш. . .
    Весела и спокойна вечер! Адиооооооооо хахахахахах

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен27/5/14 22:17

    Няма да говоря за партии, но по двама от БСП и ГЕРБ няма да са равни на половин Хасан Азис. Местните избори в Кърджали не ги печели ДПС.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен27/5/14 23:14

    Който и да дойде на власт, не може да изгони турците, те няма как да изчезнат, родени са в България и тяхната родина е България, мисля че всички имат еднакви права в тази държава. Никъде по света няма единна нация навсякъде се говори на различни езици.На никой не му прави впечатление когато говориш на български в Лондон например. Срам ме е да се нарека българин, когато видя отношението, което е нечовешко към възрастни,тази злоба към хора които с нищо не са го заслужили.И Хитлер навремето е затрил толкова много хора но никой не е тръгнал да гони немците.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен28/5/14 09:20

    BSP sa sis dva giza zaek ediniya za DPS drugiya e za GERB vze si meraka ot DPS sega iska da se pocesi s GERB neka to izbori pak ste ima togava pri koy ste hodi ste vidim prosta nekadirna komutisticeska jalko vece nyama vi dyado TODOR i negovoto vreme

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен28/5/14 10:51

    Ti si po nekadaren v komentarite nauchi se da pishesh shte vidiah na izborite tozi pat koq e partiqta bsp a da zabravim che dps se varti tu kam stanishev tu boiko ne piqt s teb kafe negramotniko che i mnenie izkazvash a nemojesh da pishesh

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен29/5/14 16:50

    16:07І Алооооооо в час по български език ли си? Нещо се бъркаш. Всичко това, което пишеш имаш грешка, но ще ти докажа. При бай Тошово време съм съгласна имаше-българи,турци, помаци, а сега се назначават в системата на мвр, нои,нап,горско стопанство от вашите...Поискай справка и ще разбереш, какъв е процента на българите 0.001%...А да не говорим за частни фирми, всичко, всичко....от къде дойдоха парите ви. Аз също не мога да кажа, че съм от мързеливите. Да, гърбава съм, но не и богата, за да мога да си отворя ....Кой не иска да е господар на себе си, но няма как да стане. Много българи се хванаха с бизнес и фалираха. Вие тези неща ги знаете много повече от мен, не съм длъжна аз да ви обяснявам.....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.