Убиецът на 24-годишната Джейлян и 7-годишната й дъщеря да остане в затвора до последния си дъх. Щом не може да получи смъртна присъда, 18-годишният Мерт да остане в затвора да края на живота си.
Това поискаха на протест на площад „19 май" над 100 джебелчани.
Те отказаха да влязат в сградата на Общината за разговор с комисар Петко Деведжиев. По-късно наобиколиха служебния автомобил на полицейския директор и не позволиха той да си тръгне преди да  говори пред насъбралото се множество.
Заради следствената тайна полицай №1 на Източните Родопи не може да даде отговори на всички въпроси на джебелчани.
Именно това обясни комисар Деведжиев пред протестиращите.
Жителите на Джебел настояват и градът да бъде изчистен от наркопласьори. Организаторите на протеста от групата "Ръка за ръка за Джейлян и Джейда" искат връщане на смъртното наказание.

Видео - тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

28 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/5/14 11:26

    Деведжиев ако каже нещо и ще го уволнят. Не само това, но и може да го осъдят

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/5/14 11:33

    Не само от наркопласьори и от крадците трябва да се изчисти града ни ....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/5/14 11:47

    Аз съм сигурен че в убиството на семейството има пръст и някой политик.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/5/14 12:33

    ako toya ubiec do 4 godini ne izleze ot zatvora ela me plyuyte tuka,,,tva tuk e Bilgaria be bratko...koli6 besi6 na volya..obiknoveniya grajdanin da treperi tam ot kradci,ubiyci,politici i policai

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/5/14 13:01

    11:26/ Прав си! Това което си написал е самата истина. Г-н Деведжиев не раздава присъди... има прокуратура, съд...прокурори, съдии..., а следствието само разследва случая...след като свърши разследването от следователи и дознатели, папката отива в съда и там се разпределят делата...,кой съдия-съдебни заседатели, прокурор ще гледат насроченото дело за определената дата в Окръжен съд град Кърджали. А за "Смъртното наказание" отнесете искане-Джебел към Народното събрание. При гласуване ще разберете, дали ще има или няма "Смъртно наказание". При прилагане на "смъртното наказание" впоследствие са отчитани много грешки...Убиецът е при заварено положение, дори и да гласуват, този закон няма да важи за Мерт...В очакване сме за наложената присъда на убиеца мерт...?!?

    ОтговорИзтриване
  6. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/5/14 15:23

    Ro 12:33 .Prav si pak vsisko ste se potuli Mert ste se napravi na lud I posle svoboda

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/5/14 16:25

    заради тия протести в Джебел не вярвам да има празник за ден на града на 19 май

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/5/14 16:54

    На фона на всичките напоследък трагедии в нашия регион на 1 май на площада в Кърджали червените си разиграваха хора и веселби, дали същото няма да се повтори и на 19 май в Джебел???????

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/5/14 17:16

    да така е в ДЖЕБЕЛ няма да има празник за 19 май

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/5/14 17:38

    16:54. Цвета Караянчева, не е ли от сините/поздрави на Цветето от градинарката!?!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/5/14 17:42

    Аве хора вие спители или семки ли чоплите? Фанете тоя мерт и го потупайте кво ще стане полицията ще го спасят ли Пхахахахах АКО ТРЯБВА И НА ТЯХ ... ! За кво не го вкараха в затвора бъл е ЛУД хахахах то и аз съм луд ЗА СМЪР ТРЯБВА СМЪР ако няма всички ще се обият и кво пак няма нищо! ! НЕ ТРЯБВА ТАКА !
    Майкаму на мерт прави купон от такива родители кво ще стане друго !

    Aba abilam ablalam gebertseze bunu va ni tutorsuz nerde se bulun oldurun qda HAPISE yolayin girmese iki tekmede ucalak gitcek !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен7/5/14 18:25

    OLEEE,KADE SHTE GI IZGONI? V KARDJALI LI ? AMA NIE SI IMAME PREDOSTATACNO. NE GI GONETE AMI GI BESETEEEEE.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен7/5/14 19:12

    Abe kakvo stana s ubieca Denis ot kardjali koito sashto beshe vinoven za smurtta na maika si i bratcheto si... sled 5 godini shte izleze ......... jiveem v balgariq hora ne zabraiite i tuka shte stane sushtoto! Djeilan i djeida leka im prust jal mi e tqh :(((

    ОтговорИзтриване
  15. Петко Карабаджаков7/5/14 20:12

    Джебелчани не се притеснявайте ние с Ангел от РПУ Джебел извикахме брат ми Николай по прякор ( Агента ) той е невидима мишка, ще помогне за разследването ако не ходят на лов естествено..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Единствено и само наркоман или дълър може да напише това нещо, от реалния Петко Карабаджаков

      Изтриване
  16. Анонимен7/5/14 20:38

    до 7/5/14 19:12 Не денис а ДЖУНЕЙТ та джунейт получи 7 години затвор за убийството на майка си и братчето си...

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен7/5/14 20:50

    Деведжиев е добър професионалист и почтен човек.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен7/5/14 20:59

    Убийците-в урановите мини да копаят и доколкото изкарат.

    ОтговорИзтриване
  19. tryabva ds sidyt sidiite koito sa go pusnali na svoboda toya izrod, deputatceto zasto nyama otnosenie kim slucaya,na evro izborite nikoy da ne glasuva

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен7/5/14 22:06

    да те е срам да кажеш ,че си джебелчани грозна инсинуация беше днескашния ви протест пошъл и елементарен искате отговори и нямате въпроси.прочетете по една книга поне дори тя да е "татко барба"та по не от речник да то докарате.ясно е вината на мерт ,жалко е за двете невинни жертви ,но щом искате справедливост оставете хората да си вършат работа та , а не да се занимават с простотията на хора който дори немогат да се защитят.къде се е чуло и видяло по цял свят полицията да дава обяснения на народа и да говорят за дело по което в момента тече разследване,къде се е чуло и видяло комисар да налага публично обесване за тези неща да бяхте помислили преди да си пуснете бюлетината ,а не като въртоглави овци да гласувате на сляпо.адмирации за г-н деведжиев и окръжна дирекция кърджали ако бях на негово място дори нямаше да ви удостоя с присъствието си,защото в български граждани в българия с лозонги на турски.а за простолюдието от джебел в превод адмираци означава поздравления

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен7/5/14 22:47

    И кви бяха тези лозунги написани на турски.Нарочно,заради бякоя турска медия беше направен тоя протест.За какво се протестира,нали изрода е в затвора.От тук на тарък думата има прокуратурата и съда.л

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен8/5/14 04:22

    Сега като един по възрастен човек,пушач на Marihuana да ви кажа:

    На някои държави като Холландия, Португалия,Уругвай, Непал,Джамайка и Да не говорим за USA Щатите... Е легално пушенето на марихуна до определен грам или по медицински цели. Но това е друга тема...

    Предполагам ,че всички по-умни знаят,че Marihuanata НЕ Е по вреден от цигарата който пушите всеки ден.

    Но аз тука не мога да разбера,защо заради един глугак който е гледал много турски сериали и филми се обвиняват всички пушачи на Marihuana?

    Сега вие съдите Мерт за двойно убийство или, че пушил трева? Добре да не говорим за тия държави... В България най малко 65% от младото население пуши трева може би и някои адвокати,политици или известни медийни звезди за релакс... Но полицаите са в страната за продоване, сега тука не ме разбирайте погрешно, не казвам оня полицай продава трева... Говоря за килограми.Но разбира се,че това не са в наши градчета.Това и политиците го знаят много добре,но НЕ искат да легализират защото ще им се развали бизнеса... А също така ония тютюнджии които стачкуват в Джебел ще печелят 90% повече пари колкото един политик. 

    А вие бедните хора винаги сте от страната на политиците жащото те ви е.бт най добре. 

    И после пак се питате: КОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИ ТАЯ ДЪРЖАВА? Когато вие спрете да пуснете...!!! Гласяте за тях.

    Нека гласувайте за ЛЕГАЛИЗИРАНЕТО НА МАРИХУАНАТА или да дойде на чело някой който мисли като мен.


    От НКЛТ: За подкрепа:

    Ел.поща szy_dmx@hotmail.com

    Skype: antiwow1

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен8/5/14 22:24

    TOIA PSIHO S MARIHUANATA DA SPRE DA PISE BOKLUK DRUSAN GOSPOD DA TE UBIE

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен9/5/14 12:04

    ETO TAKIVA KATO TOZI VAZRASTNIYAT PUSHAC NA MARIHUANA,PROMIVAT MOZATSITE NA TAKIVA KATO MERT.BILO POLEZNO,BILO RELAKSIRASHTO....DRUGITE S KOKATA I HEROINA IM OBYASNYAVAT KOLKO SILNI I ENERGICNI I TEM PODOBNI SE CUVSTVAT,VIJDAT GI KAKVI BABAITI STAVAT SLED DRUSANE I ETO TI NA TEB RAZVADNIK NA NARKOMANCETA.DA PUKNESH DANO S TAZI MARIHUANA,SPRI DA PISHESH PEDERAS DOLEN

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен9/5/14 17:58

    BIVS NARKOMAN NIAMA DA USADIAT VSISKI PLASIORI TE UBIVAT DESA OSTE S ZAREBIAVANETO ZAPOSVA UBIISTVOTO kakvo razbira edno 13 godisno dete po loso prestaplenie niama

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен11/5/14 15:57

    В 19 ти май да го екзекутират дано да го екзекутират дано политиците да го екзекутират

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.