Психолог от столицата пристига за да се срещне с населението на Джебел след убийството на 24-годишната Джейлян и 7-годишната й дъщеря Джейда.
Срещата ще се състои във вторник от 11.00 часа в салона на читалището, съобщи за 24rodopi.com Мерджан Байрам, инициаторка на протестите в Джебел. „Срещата с психолога ще бъде полезна за нас, джебелчани. Все още не сме убедени, че в онази нощ Мерт е действал сам. Не е изключено той да е имал съучастник, който е на свобода. Нека всички, които искат да го чуят какво има да ни казва, всички, които искат да говорят с него, да заповядат в салона", поясни най-добрата приятелка на убитата по особено жесток начин Джейлян.
Ще припомним, че 18-годишният Мерт Мехмед е арестуван за двойното убийство, а от прокуратурата заявиха, че ще поискат доживотен затвор извършеното от него престъпление.
Междувременно в Джебел тръгна слух, че известният адвокат Марин Марковски ще поеме защитата на Мерт и ще се опита да му намали присъдата. „В града се заговори, че Марковски бил готов безплатно да защитава Мерт", поясни Мерджан Байрам.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

31 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/5/14 22:25

    markovki e uspql advokat bravo na nego

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/5/14 22:43

    зa кво ще зaщитaвa тоя убиец товa не могa дa го рaзберa тaкъв успял aдвокaт

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/5/14 22:45

    Марковски не се хваща със случаи, в които обвиняемия е направил пълни самопризнания и дори е участвал в следствен експеримент...

    ОтговорИзтриване
  4. Петко Карабаджаков12/5/14 22:49

    Pokaneni sme s brat mi i kompaniq, Angel i Delcho za varnaha ot Mishevsko debneha sarnichki nezakonni gi trepqt no nali nikoy ne chuva nqma problem.Shte se vidim v Chitalishteto.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/5/14 00:28

    evala na tozi advokat,za da zashtitava mert znachi vqrva 4e e nevinen kakto povecheto hora..a tezi protesti koito organirizira merdjan sa pilni gluposti..dali mercan ne e bila s mert,tq e nay golqmata prostitukta v djebel i sashto taka narkomanka..ne me e jal za djeylqn poluchi si zaslujenoto..jal ma e za malkata djeyda koqto nqma nikakva vina no zaradi grehovete na maykasi i tq be ubita..djeylan sashto beshe narkomanka zashto nikoy ne komentira tova mayka s dete nqma nikakva rabota s kuponi i narkomani..a za tova deto iskat obesvaneto na mert jal ma e za takiva hora na negovo mqsto mojeshe da bide tqhen sin..te ne mogat da opredelqt kogo da obesvat..parvo da obesqt tiq hora posle mert..mert prikriva vinata na nqkoy drug toy ne e vinoven..a tiq cigani deto govorqt prosto nqmam dumi za tqh ne mogat da razgovarqt na balgarski ezik jiveqt v balgariq kade sa trignali da kritikuvat nqkoy drug ...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/5/14 07:43

    Не психолог, а на тази Мерджан й трябва психиатър!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/5/14 08:41

    Ники агента там ли ще е ?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/5/14 09:12

    В нощта когато се разкри убийството Мерджан беше на дискотека в Аура а сега вдига панаири телевизии вестници.....

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/5/14 09:15

    АЛО КОМЕНТАР 13.05.2014 07:43 АЗ СЪМ МЕРДЖАН ЗАПОВЯДАЙ В ЧИТАЛИЩЕТО И АЗ СЪМ ТАМ ДА ВИДИМ,НА КОГО ПОВЕЧЕ ЩЕ ПОТРЯБВА ПСИХИАТЪР ? НА ТЕБ ИЛИ НА МЕН ???

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/5/14 09:26

    Mert ne e edinstveniya vinovnik.
    Kradets vika ,,DRAJTE KRADETSA ,,

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/5/14 09:27

    ЕВАЛЛАХ НА ТЕБЕ БОКЛУК КОМ.13.05.2014. 00:28 ПИТАЙ МАЙКА ТИ ОТ КОЙ НАРКОМАН И ТЕРОРИСТ ТЕ Е ЗА ПЛОДИЛА ??? ЩОМ НЕ ТИ ПУКА ДАНО ТЕБ ДА ТЕ СПОЛЕТИ 1000 ПЪТИ ПО ТЕЖКО КЛАНЕ ОТ ТЯХНОТО !!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/5/14 09:30

    EEEY MERDJAN,NE SE PRAVI NA PATRIOTKA AMI KAJI ISTINATA. TI ZNAESH MNOGO RABOTI.ZASHTO KATO SI TOLKOVA NADAHANA,NE VZEMESH NAISTINA DA ,,RAZCISTISH DJEBEL OT NARKOMANI I PLASYORI,, TI GI ZNAESH NAY DOBRE. TI ZNAESH I KOY PRINUDI MERT DA GO NAPRAVI.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/5/14 09:31

    Ima i umni hora viv forumite bravo 00:28 casa pravilno ne samo Mert i tya tryabva da si hodi ot Djebel te vsickite sa bili zaedno nima ne e znaela ce mert e narkoman zasto togava ne vikala kryakala a sega vika mert e imal siucastnik da vyarno e koyato e na svoboda zada se prikriva vika kryaka tova e paniceski strah dobre poznat ot psiholozite obesneniyata truabva da gi dade tya tya znae mnogo povece ot vseki drug ne da cuka po vratite i da se pravi na koya sim az momenta ne e podhodyast inace ste se vidi v cudo ste si sedne na mrisniya si zadnik tya li e pokanila psihologa VIN OT DJEBEL I MERDJAN I TYA E TOLKOVA MRISNA I SPOSOBNA DA NAPRAVI OSTE PODOBNI UBIYSTVA V DJEBEL NE E NIKAK DOBRE

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/5/14 09:41

    00.28 часа! Марковски защитава само виновни, и поема такива случаи безплатно защото си прави безумно евтина реклама на адвокатската кантора. Мерт е признал за извършеното от него, показал е и брадвата с която е убил Джейлян и Джейда. Има и други доказателства, освен неговите самопризнания, така че в крайна сметка се примирете и приемете факта, че точно Мерт е престъпникът в случая. Каквото и да напишеш против хората, които протестират в Джебел и особено срещу Мерджан, ще си станат само думи, написани тук във форума. Сега ми е ясно защо хората там ги е страх да мръднат. Ако Мерджан беше мъж чудно ми е какво щеше да напишеш против. Ама защото е жена веднага написа, че е проститутка. Ако беше така, това щеше да се каже още първия ден когато тя вдигна пушилка. Така че няма кой да ти се върже на глупостите, написани от теб. Мерджан не е проститутка, ама ти със сигурност си си продал някъде задника за да пишеш това.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/5/14 09:47

    09.15 часа - тъпак, убийствата бяха разкрити на обяд, а не през нощта, а къде ще ходи Мерджан си е нейна работа. Умирате от яд, че иска нещо хубаво да се случи в града и там да се живее спокойно.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/5/14 10:19

    S horata koito se dviji mercan ya sa plasyori yasa suteniori taka ce nqma za kakvo da govorim

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен13/5/14 10:43

    Мерджан може да е всякаква,но отстоява позицията си с името си! Мъжко момиче е,въпреки загубата на приятелкатай! На тези които пишат срещу убитите-засрамете се. Има срокове в които делото ще се внесе в съда,там ще излезе истината наяве-такава каквато е! Коментарите за случая са вече излишни. Единственото което може да направим оттук насетне,такова убийство да не се случва никога повече. Нека бъдем повече граждани и да спазваме законите и правилата на които ни възпитават родителите ни! А всеки който е родител и пише във форумите да се замисли че и той има деца които четат тука написаното и всичко това им въздейства отрицателно и вредно!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен13/5/14 10:58

    Марковски е една голяма свиня,има политически гръб от ДПС и БСП,нали знаете каква стока са българските съдии и прокурори щом се назначават на високи постове от такива боклуци като Красю Черния.Джебелчани въпросите за хаоса в Джебел ги задайте на мафиотите от ДПС които ще дойдат на митинг в Джебел и за пореден път ще ви заблудят.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен13/5/14 11:00

    Няма значение кой какъв е бил,дали Джейлян била проститутка това не значи че някакъв си малоумник има правото да я насече,никой няма право да отнема човешки живот,но след такова колене и аз съм за смъртна присъда за Мерт,нека спрем убийците по улицата......

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен13/5/14 11:18

    адв. Марковски е най-добрия по наказателно право...Има и Страсбург...Мисля, че разбрахте, какво искам да ви кажа. Всичко, което се изписва в чата е излишно. Има правораздавателни органи. Всичко зависи от тях, а не от адвоката. Адвокатът не раздава присъди, а съдията и отчаст за обжалване прокурора. Споко! Не е за спокойствие, защото имаме налице две убийства и то убити по мъчителен начин. Не съм юрист, с триъгълна глава съм..., но излишно е предварително да се правят каквито и да е било изводи. Времето ще покаже. Всичко зависи от Джебелии, дали ще продължат да подкрепят майката и малкото красиво синеоко детенце. При нас българите е следното: Всяко чудо за три дни....,а мъката е голяма и тя е най-вече за родителите и на двете страни, но, найнайнайнай на убитите по зверски начин дъщеря и внуче...Аз съм майка. От това по-лошо няма. Пари се печелят, но човешки живот....Лека им пръст! Мир на душите ви! Дълбок поклон!!! (искам да кажа на майката на Мерт, че не вземам ничия страна. Всяка майка си защитава чедото. А нищо чудно и да се окаже, че не е той убиеца, въпреки че си е признал...Вариантите са много...) Нека всичко се изясни...В случая, ако Мерт е извършил убийството...Защо бе, защо, убивате малки деца....................????????????

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен13/5/14 13:45

    Do 10:58 PRAV SI-SHTE DOYDAT I SHTE LIJAT PAK...! PISNA NI. NE GI SHTEM.
    VSE MI SE STRUVA,CHE MERT NE E UBIETSA.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен13/5/14 14:09

    Takovo hladno obistvo s sigornos ima siuchasnik...

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен13/5/14 18:30

    АЛОО КОМ.13.05.2014.09:31. АЗ СЪМ МЕРДЖАН, ЗАПОВЯДАЙ В ДЖЕБЕЛ ТИ ДА МЕ ИЗГОНИШ АКО ТЕ СТИСКА З....КА. ОТНОВО АЛОО НА КОМ.13.05.2014.09.12.ВИЕ СИГУРНО НЕ СТЕ ВРЕД .ТРУПОВЕТЕ БЯХА ОТКРИТИ НА 26.04.2014.А АЗ БЯХ В ДИСКОТЕКА НА 03.05.2014.ТОВА СИ Е МОЙ КЕФ КЪДЕ ЩЕ ХОДЯ И КОГА ЩЕ ХОДЯ. А БОКЛУКА КОЙТО Е ПИСАЛ,ЧЕ СМЕ НЕГРАМОТНИ ЦИГАНИ ДА ВИДИ ЧЕ ТИЯ ЦИГАНИ ГИ ЧУ И РАЗБРА ЦЯЛ СВЯТ....

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен13/5/14 21:08

    Vsi4kata mara vtasala I komentari pisala, zasrami se sled tolkova; skrub skriy sr

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен13/5/14 21:39

    MERDJAN NE SE JADOSVAI spravedlivost niama v toia sviat jalko za malkoto detense ti badi po pretpazliva po vasia grad losi hora ima mai mnogo BORI SE DA IZLEZE ISTINATA KASMET

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен13/5/14 22:03

    OSTAVETE MERJAN NAMIRA AKO E ZNAELA NESTO VEDNAGA STE GO KAJE TIA NEE STRAHLIVA NITO DVULISNA I SAMIA FAKT SE E ZAGUBILA TOLKOZ BLIZKI HORA JA PRAVI DOSTATASNO UJAZVIMA I BEZ VASTE UBIDI TAKAVA BILA UNAKAVA BILA KASMET MILA MERDJAN POZDRAVI OT K-LI

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен13/5/14 22:14

    Мерджан не се ядосвай мила,хората от завист всичко могат да кажат,наистина има много лоши хора,как могат да защитават един убиец.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен13/5/14 23:28

    Ще ходи където си иска а тогава не тъжеше и не скърбеше в аура не протестираше... странна работа и датата на която беше на дискотека не е 03.05.2014 но ти си знаеш врякай си там

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен13/5/14 23:31

    10:58 Съгласен съм с теб народа има къса историческа памет !

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен14/5/14 08:08

    АЛОО БОКЛУКА КОМ.13.05.2014. 23:28.ТИ АКО НЕ СИ ВРЕД ТОВА НЕ Е МОЯ ВИНА.АЗ МНОГО ДОБРЕ ПОМНЯ КОГА СЪМ ХОДИЛА НА ДИСКОТЕКА.ТОВА СИ Е МОЙ КЕФ,КОГА ЩЕ ПРАЗНУВАМ,КОГА ЩЕ ПРОТЕСТИРАМ.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен20/5/14 00:15

    Мерджан,вярно е,че е твоя работа,кога ще празнуваш,но поне не казвай датата,защото 03.05.2014 е седмица след убийството.Не вярвам някой да си прави кефа и да празнува седмица след загубата на най-добрата си приятелка.Не ти е чиста работата,но по-добре не се излагай

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.