17 ученици от Електрониката завършват без никакви отсъствия. Такава е равносметката, която направи директорът инж. Петко Кушлев на училището за професионалисти - ПГЕЕ „Капитан Петко войвода". В слънчево настроение, с шеги и закачки младежите изпратиха и тази учебна година. Те бяха подготвили малко тържество, на което ръководството, след решение на Педагогическия съвет, трябваше да връчи голямата награда – таблет, както и еднократни стипендии на всеки ученик, който е заслужил награда за целогодишните си усилия. Възпитаниците и техните учители аплодираха 17-те, които през цялата година не допуснаха нито едно извинено или неизвинено отсъствие. Това е почти 10% от целия състав на гимназията.
При промотирането стана ясно, че повечето от номинираните ученици не само са били „постоянното присъствие" в училище, но и активно са участвали в училищния живот. Най-добрите в номинацията „Ученик без отсъствия" всъщност са и най-добрите в спортните състезания по футбол, ватерпол, волейбол… Техни са и постиженията в техническото състезание „Мога и зная как", в „Стъпала на знанието" по български език и литература, в конкурса за есе и рисунка „Пътят на Бедреддин", в Националното състезание по информационни технологии, информатика и визуални изкуства и много други състезания. Сред тези ученици има и лауреат на Националния конкурс за танцово изкуство „Букет", представители на Младежкия парламент в града и т.н.
„Многобройни са и личните постижения на старателните ученици – те днес показват дисциплина и отговорност в училището, а утре ще бъдат отговорни хора и добри професионалисти", отбеляза в заключителните си думи директорът. След занимателните състезателни игри напрежението нарасна, когато с томбола трябваше да се определи кой ще спечели таблета за награда. Жребият беше за Мустафа Тунджай Мустафа – ученик от 11 клас, който тези дни беше отличен със сертификат за активно участие в изграждането на Алея на образованието в новооткрития Ресурсен център в Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/6/14 16:36

    Това е защото не не ги пишат.
    Кой изнесе старото желязо,кой?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/6/14 16:53

    НОМЕРАТА С ОТСЪСТВИЯТА ГИ ЗНАЕМ МНОГО ДОБРЕ !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/6/14 17:22

    СПРЯМО ОТ КОЛКО УЧЕНИКА ОБЩО ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/6/14 00:46

    То излиза, че само със 17 ученика са работили в това училище, все те участвали във всичко. Останалите какво са правили?

    ОтговорИзтриване
  5. heyy tezi uciteli ne stavat za nisto

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/6/14 08:58

    Това е българина-само негативни коментари!Учениците от ПГЕЕ ,каквото и да пишете ще излезнат от това у-ще с страхотни професии и отлични професионалисти./ не съм учителка от ПГЕЕ/

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/6/14 12:05

    08:58. ХИЧ ДА НЕ Е , БАРЕМ ЩЕ НАУЧАТ ОТ КОЯ СТРАНА СЕ ДЪРЖИ ПОЯЛНИКА !

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/6/14 14:36

    08:58. УЧИТЕЛСКА СИ , УЧИТЕЛКА ! И ТО БАШ ТАМ ! УСЕЩАМ ГИ НЕЩАТА !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/6/14 14:57

    Поне да ги научат каква е разликата между плюс-минус и фаза-нула , че като родител на завършил "специалист" , голям срам брах! И други "специалисти" подтвърдиха срама ми !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/6/14 15:32

    kato ne vliza6 v 4as ,kak da rasbere6 kade e fasa - nula i pro4ee, vmesto da pluete da biahte si nakarali deteto da hodi na u4ili6te!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/6/14 16:59

    АААААА ДЕТЕТО МИ ЗАВЪРШИ БЕЗ НИТО ЕДНО ОТСЪСТВИЕ !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.