ОД на МВР-Кърджали предприема специални мерки заради засиления автомобилен трафик през почивните дни
Специални мерки влизат в действие по контрола на движението в Кърджали със заповед на директора на ОД на МВР комисар Петко Деведжиев във връзка със засиления автомобилен трафик през почивните дни към ГКПП "Маказа".
В съвместен план на Пътна полиция и РУ "Полиция"-Кърджали са набелязани рисковите места, на които ще има засилено полицейско присъствие. Два патрулни автомобила в района на автогара "21 век" и на кръстовище в кв."Веселчане" ще се намесват в регулирането на движението при опасност от задръствания.
Както първи 24rodopi.com писа, хиляди румънци тръгнаха за Гърция през Маказа. На 21, 22 и 23 юни през Кърджали транзитно преминаха над 40 000 румънци. Все повече българи също избират пътя през Маказа.
С оглед сигурността на пешеходците са определени натоварени кръстовища, където полицаи ще подпомагат движението. В изготвения часови график са включени кръстовищата между бул."Беломорски" и ул."Отец Паисий", бул."Беломорски" и ул."Стадионска", бул."Беломорски" до ГПЧЕ „Христо Ботев" в областния център. Предвиден е един автопатрул с динамичен график според необходимостта при промяна в обстановката по движението.
24rodopi.com

Какво казват румънците? Какво ще става в петък, събота и неделя? Какво предприе областният управител Бисер Николов?
Четете по-късно само в 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/6/14 12:12

    Радвайте се,че има трафик,преди каква пустош беше,всичко това е в плюс за Кърджали,колкото и да минават транзит все ще спрат в Кърджали,естествено,че ще има задръствания,къде няма по света?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/6/14 12:55

    Спокойствие който иска и рахат да си ходи на село.Баси ревящите пръчки.Задръствния имало,много хора имало,много коли и кво ли не още.Има ли полицаии на пътя,ще има по големи задръствания.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/6/14 12:57

    Да бяха направили кръгово движение във Веселчани и нямаше да се усеща трафика.Нека питат проектанта на тва измислено кръстовище,защо не може да поеме малко по засилен трафик.Вижте на автогарата кръговото,колко добре се справя с потока автомобили,а светофарите правят задръствания

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/6/14 13:48

    shte jivne kardjali

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/6/14 14:33

    Те мислят как да окрадат румънците ни що ново ..слагайки капани...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/6/14 15:55

    Има румънци има рушвет, няма румънци няма рушвет...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/6/14 18:06

    спокойно госпожи и господа граждани,пилците на село се броят на есен...пък и скоро ще дойде есента и зимната картинка...да не ни изненадат че да ловим снежинките във въздуха както се изразяваше бат Бойко Борисов....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/6/14 19:05

    Smotanite balgari pak zavijdat na ruminsite vpro4em balgarite zavijdat na vsi4ki.............

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/6/14 19:24

    Smotanite bilgari pak zavijdat na ruminsite vpro4em bilgaritw zavijdan na vsi4ki....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/6/14 19:36

    бат Бойко Борисов е пич, а не шушумига...18:06

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/6/14 00:06

    BOIKO E NOMER EDNO
    STANISEV I MESTAN PLUZASI

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/6/14 00:10


    Garsi sega rumansi koi ste ni drazni posle

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.