Ресторант „Меаца" открива своята скара на народни цени в петък. Новата придобивка на комплекса ще отговори подобаващо на големия интерес на чуждестранни туристи и посетители към традиционната турска кухня в област Кърджали. Меаценската скара в лятната градина на ресторанта ще чака своите клиенти от 20 юни, като ще ги зарадва с екологично чисто и винаги прясно приготвено месо, достъпно за всички на народни цени.
„Щастливи сме всеки път, когато турист си тръгва доволен и с усмихнато лице. Това означава, че той вече се е превърнал във ваш рекламен предавател, и че ще се върне отново. Благодарни сме и очаровани от бързата реакция на екипа на хотелски комплекс „Меаца", похвалиха се гости на хотела.
„С откриването на летния сезон - град Кърджали, в това число и нашият комплекс, ежедневно посреща туристи от Турция, Гърция и други съседни страни. Този факт ни обнадеждава да продължаваме да поддържаме висок стандарт в нашия комплекс, и винаги да сме гъвкави в работата си. Стимулирайки потока от туристи, ние в комплекс „Меаца", се стремим чрез различни практики да развиваме туризма в област Кърджали. Това е правилният път, по който трябва да вървим, вслушвайки се в желанията и насоките, които ни дават туристите, а в бъдеще всички заедно ще берем плодовете на нашия усилен труд", обявиха от екипа на хотелски комплекс „Меаца".
„Заповядайте всички и се насладете на това къстче радост и удоволствие за сетивата.
Екипът на комплекс „Меаца" Ви очаква всеки ден с усмихнати лица и сърдечен поздрав", приканват от комплекса.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. инж Илиев19/6/14 12:58

    Там ще сме с Реджеб

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/6/14 13:29

    те турска скара си ядат в турция не е ли по логично да правят българска скара и специалитети щом е за туристите не че ми пука ама тукашните от правене на по турци от турците чак сте смешни

    ОтговорИзтриване
  3. Реджеб19/6/14 13:54

    Дано да има свински пържоли

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/6/14 14:58

    Турска скара без домуз пържола става ли . Наздраве приятели.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/6/14 20:31

    DO 14:58 troyka bez mayka ti i jena ti stavali ....ha nazdrave

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/6/14 12:53

    Turzite obichame svinsko meso

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/6/14 13:16

    Кой от общината дава разрешение за отваряне на такива кебапчийници в жилищен кв.В-ци. Хората не могат да си отворят прозорците от пушеци ,живеем в 21 век все пак.Няма ли институции да ги глобят тези наглеци.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/6/14 14:19

    до 13:16І На някои хора и космите им пречат. Не виждам нищо лошо. Отворили са, отворили. Нали искаме работа. Кебапчетата и кюфтетата са страхотни, а и обслужването е на ниво. Който иска да ходи в гората. Ако трябва ще излезем и ще защитим Чернооченските кюфтаци.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.