Здравейте, пиша Ви по повод публикувана статия, от 23 юни, със заглавие:
Притежавам собственост в цитирания блок "Орлово гнездо". Като заинтересувано лице, след консултация с адвокат, имам право на отговор в частта, в която се смятам  за засегнат. Конкретно невярна информация е:
1. "имат си „водни мазета" и плъхове" - цитат от заглавие
2. "прониква в мазето на жилищния блок „Орлово гнездо"" - цитат от параграф 1
3. "Смрад, плъхове,", "са само малка част от проблемите, които имат живущите в блока. " - цитати от параграф 1
4. "Мазетата са напълно неизползваеми. Живущите се опасяват и за основите на жилищната сграда." - цитат от параграф 1
5. "В нея влизат наркомани" - цитат от параграф 3
6. "имаше инциденти" - цитат от параграф 3
7. "отвеждането на дъждовни води от недовършената сграда в мазетата на „Орлово гнездо"" - цитат от параграф 4
8. "наводненията в мазетата на „Орлово гнездо" " - цитат от параграф 4

В блока няма наводнения, няма плъхове и е добре поддържана сграда, ако и външният й вид в някои части не е в добро състояние, главно заради проблем в качеството на мазилката при строежа на сградата, но това е добре известен на собствениците факт.
Другият проблем е начина на прикрепване на комуникациите(кабели) към сградата. Това е и една от сградите, които не получи поражения при последното земетресение на 24 май тази година. Няма промяна на собствеността на отделните апартаменти от построяването на сградата.
Съдържанието на статията е заверено пред нотариус. Считам частта от статията в цитираните параграфи за напълно невярна. Заедно с това публикуваните коментари под статията в интернет страницата Ви и непубликуването на мой коментар показва тенденциозност,  и опит за накърняване правата на собствениците в сградата, с вероятна цел обезценяване на собствеността ни.
Имам право да публикувате опровержението ми в сравнима на проблемната статия позиция и обем. Ако това не се случи ще потърся правата си по съдебен път.

С уважение:
Георги Бойчев Георгиев
гр. София
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/6/14 16:38

    Къде е това?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/6/14 03:07

    И ти господин Георгиев от София. ............ как разбра кво има и кво няма?????? То целият град е пълен с плъхове. пък там на първият етаж живее най голямата мишка на града започва с фамилно име Бр.....'...? Ай сети се ся кой е завъдил плъховете ?????

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.