Втори заподозрян за жестокото убийство на 38-годишния Ахмед Кадир от момчилградското село Синделци е бил задържан от полицията във Франкфурт на Майн, но съдът го освободил.
Както вече 24rodopi.com писа, арестуван беше и синът на шефа на фирмата, в която Ахмед работел, но той също бе пуснат на свобода.
Ще припомним, че на 15 юли, към 20.30 часа българско време, кърджалийският гурбетчия издъхна след множество прободни рани с нож в квартал "Калбах" , близо до спирка на метрото.
Жертвата и убиецът са се намирали в автомобил с българска регистрация на паркинг. Между тях в купето е избухнал скандал, прераснал в смъртоносна схватка с фатален изход. Това обяснили пред разследващите свидетели.
След скандала в автомобила двамата мъже са излезли от него и започнали да се бият. Единият от тях извадил нож и започнал да ръга жертвата си. След това нападателят хукнал да бяга през паркинга по посока към шосето. Полицията е отцепила района и е започнала разследване, като в издирването на престъпника се е включил и хеликоптер. Час след извършеното престъпление бил задържан един заподозрян, но по-късно е освободен.
 „Ахмед дойде в Германия преди повече от 10 години. Постоянно пътуваше между България и Германия. Возеше гурбетчии. От около две години се захвана с постоянна работа тук. Беше във фурна, а в последните три месеца се захвана с разнос на хранителни стоки – сирене, зеленчуци и т. н", поясниха пред 24rodopi.com приятели на Ахмед.
Преди година Ахмед купил жилище за семейството си в Диценбах, предградие на Офенбах.
В последната година при него са били съпругата му и двете им момченца – на 4 и 7 години. Ахмед имал и 13-годишна дъщеря.
24rodopi.com

С кого е имал среща Ахмед във вечерните часове на 15 юли? Какво е носел в колата?
Четете по-късно в 24rodopi.com и във всекидневника „24х7 Родопи"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/7/14 16:35

    Zvuqi kato niakoi psiho trilar
    Kakvo nosel v kolata
    S kogo se srestal
    Ostavete na mira pameta na qoveka

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/7/14 16:36

    KAKVOTO I DA E PRAVEL UTIDE SI PO JESTOK I NELEP NAQIN I SE OKAZVA QE NEMSKATA POLICIA NEHAE

    ОтговорИзтриване
  3. zafer erturk-zdravko serbezov23/7/14 17:45

    neshto ne e nared.
    ima svideteli.
    karanitsa v kolata.
    sbivane vanka.
    germania e palno s kameri.za da se vidiat v kolata, znachi sa se razbrali za da se sreshnat, po lelefona ili chrez posrednik, ot ubietsa v kolata ili po tialoto na vse neshto triabva da e ostanalo za DNK probi.
    mozhe bi germantsite ne iskat da varviat po napred.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/7/14 22:51

    Kak taka nikoi nisto ne znae
    I nemcite sa se razvalili

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/7/14 22:52

    Naste vlasti pak spiat da razsledvat

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/7/14 00:28

    NEMSKATA POLIZEI RANO ILI MALKO KISNO 6TE GO HWANE,TE SA PROFESIONALISTI 1000 %

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/7/14 00:28

    Абе не знам ама 10 дена да не могат да хванат убиец във великата им германия тия... ебаси великата полиция. Как ще го убие посред бял ден, ще тръгне пеш да бяга и няма да го открият великите немски полицаи? И посред бял ден нито 1 свидетел да няма???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.