Победители при жените са Русена Сланчева- Ирена Мишонова

Кирил Хаджиев - Делчо Раев и Русена Сланчева – Ирена Мишонова са победителите в четвъртия турнир от Националната верига по плажен волейбол за мъже и жени.
Както вече 24rodopi.com писа, надпреварата се състоя на отговарящия на европейските критерии за провеждане на състезания пясъчен корт в Кърджали.
С тези победи лидерите прибавиха към ранг листата по още 400 точки на отбор. И в двата финални мача битката беше люта и нямаше място за грешки.
При жените оспорваната надпревара за първото място беше между националните съзстезателки на България Сланчева –Мишонова и победителките от миналия турнир в Кърджали Олга Кръстева – Гергана Докузова. Мачът почти през цялото време вървеше точка за точка, но прецизната игра и спортния хъс на победителките от Смолян решиха крайният резултат с 2:0 гейма ( 21:18; 21:17).
По-инфарктна беше срещата при мъжете. На пясъчният корт на комплекс „Арпезос" един срещу друг застанаха националите на страната и възпитаници на кърджалийската школа Николай Колев – Константин Митев и Кирил Хаджиев – Делчо Раев. И двата отбора дадоха всичко от себе си за да спечелят златото и доказаха, че не напразно представят България на международни състезания. Екзалтираната публика аплодираше всяка точка и се наслаждаваше на битката пред волейболната мрежа. В турнирът от най-висок ранг в страната се стигна до жесток тайбрек. Но мачболът закова Кирчо Хаджиев. Срещата приключи с 2:1 гейма (21:11;19:21;12:15) в полза на Хаджиев – Раев.
Наградният фонд в четвъртото издание на Националната верига по плажен волейбол за мъже и жени е най –голям в страната и е на стойност 10 200 лв.
24rodopi.com

Крайно класиране при жените:
1. Русена Сланчева – Ирена Мишонова
2. Олга Кръстева – Гергана Докузова
3. Ася Динова – Светла Ангелова
4. Дани Найденова – Теодора Симеонова

Крайно класиране при мъжете:
1. Кирил Хаджиев – Делчо Раев
2. Николай Колев – Константин Митев
3. Теодор Маринов – Иван Латунов
4. Тома Станков – Силвестър Иванов
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/7/14 22:25

    bravo Kire&delcho vreme veche da sednete na trona

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/7/14 08:43

    заслужено цялата публика подкрепяше Кирчо и Делчо.Заслужават тази победа, те са по-добрите.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/7/14 11:16

    Кирчо и Делчо са Номер 1 ! Публиката ги подкрепяше постоянно , а те доказаха ,че могат да вземат заслужената титла! Успех момчета.. !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/7/14 15:00

    ИСТИНСКИЯТ СПОРТИСТ ТРЯБВА ДА Е НАУЧЕН И ДА ГУБИ. НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ГУБИ......ПРИЛИЧА НА НЯКОИ, КОИТО СА СЕ КАЧИЛИ НА ТАЗИ ПОЧЕТНА СТЪЛБИЦА.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.