В дербито „Мръсен „Възрожденци” „Зауба” поведе на „Титан” с 1:0. След публикация на 24rodopi чистачки направиха пълна оборка на района около пощата в централната част на най-големия квартал на града, който бе зарит с битови отпадъци. „Ние свършихме работата на „Титан”. Те трябва да чистят зелените площи между блоковете, ние отговаряме за тротоарите и улиците. Обаче почистихме и тук. После нас ни обвиняват. Не е честно. 30 души сме за целия град. Колко пъти сме чистили под блоковете, а от терасите са ни замервали с торбички с боклуци, дори с буркани. Имаше случай върху едно момиче паднаха пържени филийки, още горещи”, заявиха чистачките след като приключиха с оборката в съботната сутрин.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

27 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/7/14 16:02

    Да бе да, повЕрвахве ви, за пържените филийки особено много. Пък може някой да е искал да ви почерпи, що се оплаквате .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/7/14 16:55

    Следващия път ще има и пържоли

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/7/14 16:56

    ИМБЕЦИЛ,ИМАЙ УВАЖЕНИЕ КЪМ ТРУДА НА ТЕЗИ БЕДНИ ЖЕНИЦИ,НЕ ТЕ Е СРАМ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/7/14 16:56

    Dobre ce nqkoi se seti da publikuva snimki v mediite ,ce da se setqt da porabotqt malko...nito te nito titan varsat nqkakvi zadaljeniq.
    Qvno tova e nacina

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/7/14 17:18

    СТига сте се подигравали с работничките, ами станете, размърдайте си дупетата и почистете около блоковете си поне веднъж и ще се уверите, че наистина има "съседи", които ще с.рат на метеното хвърляйки торбичка с боклуци от балкона още докато не сте свършили. Дано да ви е приятно в този случай.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/7/14 17:44

    В кв.възрожденци в продължение на три дни-сряда/четв./петък измиха с водоноска ул.Р.Жинзифов и оставиха събраните купчини с кал по тротоарите.Сега ще чакат вятъра или колите пак да ги върнат обратно на платното за да мият отново. Нека чантаджиите от общината да се размърдат.Не искам след 15 дена пак да мият и пак да им се плаща с моите данъци. Нека Х.Азис да плати от собствения си джоб ако иска.Друг е въпросът с качеството на измиване.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/7/14 19:04

    хахаха нищо следващия път ще ви замеряме с кюфтета и кебапчета.Не стига,че не си вършат качественно работата ами и се оплакват-целия град е потънал в боклуци.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/7/14 19:29

    Толковa сте злобни не ви ли писнa.Тези жени сa нaвън и в дъжд и в сняг и в слънце дa чистят нaшите боклуци,a вие нaпрaво се гaврите с тях,aмa мaнтaлитетa ни е тaкъв зa рaботa ни нямa,aмa дa плюем и обиждaме тaм сме номер едно

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/7/14 19:51

    Tva v VAZROJDENSI GOLEMI PROSTASI JOVEAT
    MOJELI TAKAVA MIZERIA OBLQKLI SE KATO MANEKENKI A BOKLUSITE PO ULISITE HVARLIAT

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/7/14 19:52

    V vazrojdensi osven prosti I neobrazovani koijii drugo niama

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/7/14 20:22

    19:51. А ВЪВ ВЕСЕЛЧАНИ , ЖИВЕЯТ КОЛДУРИ ! ХАХАХАХАХАХАХА !!! ИДИОТ !!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/7/14 20:34

    Те жените не сa виновни,ей тия новите грaждaни дето слезнaхa от кaтърите,дето нaводнихa грaдa,,е нa тях някой дa им обясни,че боклукa се хвъърля в кошовете,не по улиците и от терaсите

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/7/14 20:41

    Kvo mi se pravis na ubiden
    Mizeriata e v Vazrojdensi I horata sa mizerni

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/7/14 20:42

    S E L S KI TAPASI IMA KOSOVE

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен12/7/14 21:34

    19:29І Подкрепям ви... Какво искате от хигиенистките. Днес заваля дъжд и се скрих под един навес. Местото е в парка. Има една изоставена сграда. Хартии, цигари, спринцовки...нима те са изхвърлили боклуците. Който не е бил чистач, той нищо не знае. Работят за 100 евро...В студ,сняг,дъжд...са навън на открито...Питай патило. Изчистете си боклуците в къщи..В блоковете по стълбищата е много мръсно-хартии, кърпички..Те ли трябва да дойдат да ни изчистят или ние трябва да пазим чисто..То през бай Тошово време беше много по чисто, а сега имам чувството, че живеем в кочина..Където и да погледнеш кочината е навсякъде. Един като хвърли боклука на улицата и другия си вика, след като той хвърля, защо пък аз да не хвърля и т.н.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен12/7/14 22:01

    Трайте малко бе, какво се карате. Жените били навън в студ и пек...Ами това им е работата, нали? Никой не им е обещал меки фотьойли. Ще чистят и в пек, и в студ. Те не го правят даром и заради черните ни очи. Вземат заплати за работата си. Друг въпрос е, ако искат по цял ден самите те да чоплят семки пък заплатите има да си текат. Като ги гледам в акция "милите" жени, се държат като шерифи. Метат тротоарите, ама развяват тела на пътя, изобщо не им пука, че пречат на движението, а някои от тях го правят нарочно. Каква е логиката да метат тротоар, пък да се разхождат с метлите на платното за движение, само те си знаят.Събират боклук на купчини, заебават го и вятърът го разнася наново по улиците. Хвърлям си боклука всеки ден в контейнера пред блока. Докато се обърна и някой техен братчет, сестра или друг роднина вече е бръкнал в торбичката, разкъсал я е и това, което не му хареса не го хвърля обратно в контейнера, а го разпръсква наоколо. Това е положението, не се подигравам на никого в никакъв случай, но това са моите наблюдения.
    Съвсем друга тема са хората, обитаващи града и техните хигиенни навици. Познавам повече граждани, които си хвърлят боклука от терасите, отколкото селяни. Не знам също така как може да се замърсява пространството в което живеем. Ма то ние минаваме през този боклук, не танганайци, ние плащаме данък смет и сгради, не извънземните и в крайна сметка тези пари могат да отидат за нещо друго, а не да ходят след нас жени с метли и да ни обясняват колко сме мръсни. Защото в случая точно това се получава. Всеки да се замисли, ако може, защо по дяволите няма хигиенни навици. Толкова е лесно. Събираш боклук цяла вечер, сутрин отивайки на работа го мяташ в близкия контейнер и готово. На кого пречиш като си хвърляш фаса през терасата? На съседите отдолу, на хората, които влизат във входа, на децата, които си играят под терасите...Мислете като правите тези неща. На който пък му мирише боклука вкъщи, да си го изкарва на терасата за през нощта, толкова ли нямате акъл, или слизайте и го изхвърляйте и вечерно време.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен12/7/14 22:40

    Не е лошо да се помисли върху хигиенистките. Изпратете ги в друг град обмяна на опит... да видят как се чисти, но в този град хората знаят къде се изхвърля боклука и затова градът Х е чист, а да не говорим за жилището, в което го имаме. Заключване на входната врата, по стълбищата чистота нямам думи да изрека, как е. Това си е до възпитание. Преди са влизали пияни, клошари и като са разбрали веднага ключа на външната врата, и пиле не може да прехвръкне там. Не мога да ви кажа града и жилището ми, защото веднага ще чатнат някои мои познати, че аз пиша в чата. А относно улиците. Чистят се от ромки. Аз по-горе ви писах, градът е чист, защото има на всеки ъгъл кошчета за боклук. Ядат, пият кафета и в кошчета за боклук. Това най-много ме радва, когато си отида в града, в който съм се родила и израснала. А тук нека се оправят. Ту е анархия, а там е европата. смешно ми е, но това е истината, която ви я публикувам хахахахах

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен13/7/14 01:29

    На някой да му е направило впечатление, че откакто Титан си прибраха кошчетата и контейнерите за боклук по тротоарите, сега няма нито едно. От единия край на моста до другия, та чак до работното място си нося хартийката от закуската и няма къде да я хвърля. 30 жени за цял град не са достатъчно, особено като се има предвид с какви темпове се замърсява. И хайде много Ве мола, не е само във Възрожденци.Положението с хигиената е трагично. Но всичко е въпрос на съзнание и отговорност. На желание да ни е чисто и приветливо.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен13/7/14 12:01

    annnaaaa...abla ma, snimaite gi na video i puskaite v interneta bulgarite kak farlyat na bukluka ot balkonite ;) da gi gledat evropeicite i afrikancite i da :)

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен13/7/14 13:46

    horata vi cistqt bokluka vie im mqtate burkani rabotqt za 150 leva v dujda .. goreshto slince .. ne vie sram malko da vi sram be eyyyy

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен13/7/14 22:34

    Che sme si mrusna naciq mrusna sme si
    Ne pazim zashtoti nqma globi i sme sviknali v mizeriqta
    Baroveca gastarbaiter zashto spazva zakoni v cujbina...zashtoto ste mu skasat portfeila i ne samo,a tuk mqta i pravi ako kadeto mu e kef zastoto nikoi nqma da mu poprechi i zashtoto cqlata darjava ni e akana!
    A otnosno higienistkite i onezi ot titan..vqrno e ce rabotqt zima lqto ,no ne si vurshat i te rabotata koeto ne e novo pod slanceto pokrai vsicko..bili samo 30 v celiq grad...ce nas kakvi ni burka...da naemat ako trqbva oste 130 ..
    Bil sam svidetel ejednevno kak konteinerite se pretapkvat na nqkoi mesta a do tqh kupchini oste po golemi ot konteinerite s adsku vmerisani otpadaci...i za tova li pak trbva da se saobrazqvame kato s 30to cistachki...ce da slojat oste povece konteineri oste poveche kursove za iznasqne na otpadacite ot po natovarenite mesta ...az dokolkoto san zapoznat vsqko edno semeistvo plashta predostatachno taksi smet i vsevazmojni drugi prostotii ,koito sa tocno za gorespomenatite a ne da mi pestqt ot broika za da moje sulio i pulio da si namaje filiikata s povechko marmalad

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен13/7/14 22:35

    I za kolegata ot posledniq post 13:46
    Ne rabotqt za 150 lv
    Burkash neshto
    A otnosno dajda....tova im e rabotata tova sa si izbrali tova mogat
    Vsqka profesiq krie svoite nedostataci i pliusove

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен13/7/14 22:48

    Бе какво толкова ги оплаквате чистачките бе, работели били за 150 лева, глупости. Под 340 лева никой не работи вече в държавата. Вятър, дъжд, студ, пек, те работели. Къде и кога сте виждали да чистят например в дъжд? Зимата ги виждам само ако падне повече сняг и хората ревнат, че не могат да се движат по тротоарите. Това им е работата бе, защо не съжалявате хората които работят тютюн? Пита ли ги някой дали ходят в дъжд и пек да копат, да берат или да нижат? Пита ли ги някой как работят по 10-12 часа на ден? Чистачките я метат 2-3 часа на ден, я ден, въпреки, че им се плаща за 8 часа работа. Аре стига сте се правили на толкова състрадателни. Чистете си сами тогава и тези да ги съкращават щото им е тежка работата. Ама че народ се навъдил, от глупави по-глупави.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен14/7/14 09:37

    Elena benkata vmesto da gi sabira na sedqnka pod 23 blok,da gi razprisne po edna na vsqka ulica.A tq gi ostavq po 5 na edno mqsto na razdumki i kluki.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен14/7/14 11:07

    bravo na komentirastite v zastita na cistackite da vyarno e rabotyat horada no nyama kak da smognat vsicki da zamirsyavat nyakolko i denonostno da rabotyat nemogat da smognat neka vseki dase postarae da e cist i da jiveem v cisto mirzela rajda mirsotiyite ako edin pit na meses se pocisti pokray blokovete ot samite obitateli nyama da bide taka

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен14/7/14 13:42

    ЗА ЕЛЕНА ДОСЕВА ЛИ СТАВА ДУМА ?

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен14/7/14 17:31

    ЕЙ ТAЗИ ЗЛОБA ЩЕ ВИ УБИЕ ЕЙ,ГОСПОД ВИ НAКAЗВA И ПAК НЕ СЕЩAТЕ ДA СПРЕТЕ,ЩО НЕ ПОГЛЕДНЕТЕ СЕБЕСИ ТA ПЛЮЕТЕ ДРУГИТЕ,ЩОТО Е ПО ЛЕСНО НAЛИ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.