121 кг месо с нередовни документи е било открито в магазин в Джебел в петък, съобщиха от полицията. Проверката е била извършена от служители на Икономическа полиция и полицаи от районното управление в града. Месото е иззето. Акт за административно нарушение е съставен от Областната дирекция по безопасност на храните.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/8/14 16:48

    ei tova sa proslovutite djebelski kufteta,koito qdem i posle driskame

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/8/14 21:40

    togava 6to qde6 bre,a.....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/8/14 22:23

    aloooo,BRE 6te vika6 na ovcite deto pase6-4obanin smotan

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/8/14 22:47

      Е, да де, аз на тях викам... ;)

      Изтриване
  4. Анонимен26/8/14 07:15

    pak ymreli kravi na pazara 4estito.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/8/14 14:03

    Уважаемо редакция,снимката което сте поставили не одговаря на новината,тука информирате читателите си погрешно.Иззетото месо не е 121 кг както твърдите пак грешна информация.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/8/14 14:42

    Ot koga v Djebel idvat za proverka ot ikonomicna policiya.Bravo momceta no v tozi grad ima po golemi za proverki i za sankcii!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/8/14 07:58

    Trqbva da zapo4nat I da prosledqvat veterinarnite lekari kade karat bolnite I umirashi kravi kade gi karat da gi prodavat

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/8/14 11:02

    tozi magazin i magazinera sa vinovnitsite na krizata viv evropa bravo na ikon politsai viv kirdjali vie ste golema rabota golemite vilsi koi sa viv rayona spipayte golemite ako vi stiska odzade lesno e da se kacis na niskoto magare taka si bese tasi si virvi ganyovskiya kervan dokide sibudetese ikonomiceskata politsia viv kirdjali viv kirdjaliyskiya kray kravi i ovtse ne umirat viv musan i imam prodiljava jivota im viv formata na salam priaten apetit na politsaite i cestito za golemia vi udar nyama da se ucudvam ako amerikanskite politsai vi pomolyat za pomost!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/8/14 12:48

    hayde nakupon politsaite taka si zdobivat meso sefa ima rojden den goso daj da napravim edna hayka moje kismeta ni da se usmihne nay malkiya kasapin gariban se proveryava priv akt i konfiskuvane na mesoto a bre pieneto kak go pravite neznam kakto viv turski film ste bre viv slincev den grimotevitsata ste vi udari """""""

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.