Кърджали ще бъде без вода във вторник - 19 август. В 8 часа на 19 август ще бъде спряно водоподаването от яз. „Боровица" за отстраняване на две аварии по магистралния водопровод, обявиха от "Водоснабдяване и канализация" (ВиК).
От 8 до 22 часа без вода ще бъдат абонатите в квартал „Възрожденци" – блокове от 1-12, блокове в района между ул. "Ангел Кънчев", „Христо Данов", „Стефан Стамболов" и река Арда, кв. „Веселчане" – района между ул. „1-ви май", Трапезица", „Огоста", КАТ и река Арда, селата Бакалите, Ненково, Пъдарци, Главатарци, Крайно село, Срединка, Прилепци, Резбарци, Глухар и Пепелище от община Кърджали и селата Балабаново, Груево, Сушево, Градинка и Седларе от община Момчилград.
В централната градска част на Кърджали, кв. „Боровец", кв. „Байкал", кв. „Студен кладенец", складово-промишлена зона „Изток", кв. „Веселчане", „Гледка", „Горна Гледка" и селата Енчец, Зелениково, Брош, Бленика, Дъждовница, Пенево, Царевец, Калинка, Сипей, Скърбино, Невестино, Солище, Вишеград, Островица, Айрово, Опълченско, Петлино, Дъждино, Македонци, Иванци, Пропаст, Седловина, Жинзифово и Рани лист, около 13.00 – 14.00 часа ще ползват водата, съхранена в Резервоарите. След 14.00 часа до 22.00 часа във водопроводната мрежа и на тези населени места няма да има вода.           
„Молим жителите на тези селища да се запасят с необходимите им количества за този период. Извиняваме се на своите клиенти за причинените им неудобства", заявиха от ВиК.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/8/14 14:55

    ne avarii a obarkani vodoprovodi,6to ne kasvate istinata za6to vodata ima e6eheria koli.za6toto ste smesili piteina s obratna voda,tapanari

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/8/14 16:57

    Анонимен ти добре ли си? Как се смесва питейна с обратна вода :-)))
    Иначе не ги защитавам В и К - големи некадърници са щом ни оставиха вече един месец без вода

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/8/14 17:08

    Тези некадърници лъжат хората за приливна вълна и т.н. приливната вълна е докарала лайна от гората сигурно, кой знае какъв некадърен ремонт са направили някъде и са смесили и двете тръби че даже и сами не знаят и не могат да го оправят вече повече от месец, за съд са....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/8/14 21:46

    pitai tiah,a ti kak 6te si obisni6 nali4ieto na bakteriata koiato viree vdebeloto 4ervo na toplokravnite vtvoiata 4a6a voda?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/8/14 22:59

    Не трябва да плащаме сметките на ВиК за месец юли.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/8/14 16:33

    Много е съмнителна цялата тая работа! То от прокуратура и полиция няма кво да се чака, ама вестниците да свършат нещо! Предлагам няколко въпроса към В и К: Ако водата в Кърджали е негодна, какво отчитат пробите в околните села, които ползват "услугите" на В и К-Кърджали?Защо на едни пунктове няма замърсяване, а на други има?; Защо на 19.08. трябва да се изпразват резервоарите-промиват ли се или какво?; Колко честа е тази практика? Това е от мен! А вие сте кадърни, разчоплете го тоя случай! Много е сериозен!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.