Стадион „Родопи" в Момчилград се превърна в строителна площадка. Мащабният ремонт се прави с помощта на Общината и се финансира по Програмата за развитие на селските райони. В проекта са заложени още основен ремонт на спортна зала „Родопи", изграждане на спортна площадка към спортна зала „Родопи" и на още шест спортни площадки в общинския център и в селата Равен, Звездел, Нановица и Прогрес.
Спортното съоръжение ще бъде единствено по рода си в областта с модерна дренажна и автоматизирана поливна система. Вече са съборени са полуразрушените бариери и прегради около стадиона, за да се придаде по-европейски вид. Предстои да бъде изградена нова ограда и лекоатлетическа писта с нова настилка.
По проекта са планирани още ремонт и покриване на трибуните на стадиона, обновяване на съблекалните и административната сграда. Предвидено е монтиране на съоръжения за фитнес на открито.
За по-качествено изпълнение ремонтът на стадиона се следи ежедневно от кмета Акиф Акиф и отговорните служители, съобщиха от пресцентъра на Общинска администрация.
24rodopi.com  
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/8/14 21:51

    nemat svesten otbor stadion mi stroqt haide niama losho no napravete taka che da ima otbor pone vyv V grupa

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/8/14 22:57

    Stroyat, nali trqbva da se kradat pari.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/8/14 00:25

    predi nyama stoitelsstvo pak se kradese sega pone tova go ima

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/8/14 09:36

    Браво Акиф,Браво Брате!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/8/14 11:22

    Циганите ще направят отбор и ще станат шампиони на България! Така както е тръгнало само те ще останат по тези земи..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/8/14 12:19

    hubavi pari 6te si slojat v djobovete nqkoi

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/8/14 12:24

    То не стадиона, града стана строителна площадка.
    Не, че съм против, но това с водният цикъл стана циганска работа.

    Общинарите си асфалтираха улицата пред общината ВЕДНАГА, останалите кучетата ги яли.

    КМЕТЕ, стегни ги тия малко, оправете поне ул. Маказа, ако е свършило копаенето там. Ако не е свършило, довършете, та поне една улица да имаме като хората и за хората. (пред общината улицата не я броим за хората)

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/8/14 12:33

    11:00: А, кой ще им изкарва прехраната тогава хахаха. За разлика от другите-те са добре с езиците-знаят цигански,турски,български е нали се гледат езиците, тогава що не ги вземат поне за преводачи, ако за друго не стават нашите хора. Имаме пет пръста на едната ръка. Не всички пръсти са еднакви, така че не всички роми са еднакви. И от тях има, които с честен труд си изкарват прехраната. Музикантите, певците, Чернооченските кюфтета и кебапчета. Последното...там са назначили от ромите, работят и са много учтиви за работа от някои. Идвали са цигани да ми работят на къщата. Също нищо лошо не мога да кажа. Но има както при всички етноси и от тях мързеливи. Не слагайте всички цигани под един знак. Лошото за нас стана, че трябва след време да напускаме града. Купуват най-хубавите апартаменти. Един като купи и другите да не останат назад. По цял ден спят, а вечер с тия крака като тръгнат, а и не зная горе, кой с кого си ляга. И без деня секс, и през нощта секс, съмняваме да е една и съща. Но няма невъзможни неща. Няма и на кого да се оплачем. Това жилище живееха елита на града, а сега е разграден двор. Кой влиза, кой излиза не се знае...Нито управителя го интересува, интересуват ги парите. Вземат си пари за управител, а в блока, че е мръсно, асансьора и вратите нощно време не се заключват...Пълен хаос. Добре, че имаме наследствени жилища в друг град. Както и тръгнало ще трябва да се ходи. Вместо да стои заключен в другия град по-добре там, отколкото тука. Едно ми тежи, че там в квартала, където живея няма да чуя турски реч. Свикнала съм да ми говорят на турски. Имаме депутати бг турци, но и те не говорят на турски. Само за това мога да съжелявам, а иначе не. Там е чисто. Всичко се заключва. Улиците не можеш да видиш хартийка, цигара хвърлена. Има си навсякъде кошчета за боклук. Лошото е, че сме свикнали в Кърджали и първите месеци предполагам, че ще ни е много трудно, но нали казват хората, на хубаво лесно се свиква...А с някои цигани трябва управата да помисли за тях. Но какво да помисли, като някои не искат да работят. Проституцията им е по-хубаво явно, дават им парички, а това че от 12-04 часа хората отдолу не могат да спят дреме им на тях. И да им говориш няма да те разберат, а и могат да те обвинят и теб..С тях ни хур, ни дур..Да са живи и здрави, но ти им говориш едно, а те не могат да те разберат, какво им говориш. Простотия, простотия, простотия, но това не се отнася за всички ромиииииииииии

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/8/14 14:29

    Подмазвача Исмет-Исо ще направи отбор,че огладня бая ще купува дюнер на футболистите пък ще изпише по една пица барабар с Календжията защо го държат този лъжец там толкова хора безработни има и са подходящи за това место...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.