„Името й е Маша и е от Кърджали, и там няма друга като нея. Всъщност мястото й не е за там, а за Холивуд, защото е различна от тълпата", отбелязва „Mr.3Hours"
„Фитнесът е… начин на живот, хоби и свобода. Тренирам 6 пъти седмично по 1-1,30 часа", казва кърджалийката Маша Димитрова.

Колко килограма беше преди 2 години?
- Бях 65 кг, не спортувах, приличах на типичната лелка. А сега съм точно 53 килограма(бел. авт. мускулна маса)

Коя част от тялото си като мускулатура най-много харесваш. А коя не харесваш?
- Най-много харесвам раменете и гърдите си. А най-не харесвам "лошия си профил".

Диета?
- Диета… не спазвам диета.Старая се да се храня правилно. И в повечето случаи се получава. Но, когато Мартин ми е на гости – ям вредни храни, но след това той ми "опрощава" греховете с подходящи добавки.

Емоции?
- Емоциии… важното в моя живот, част от моя живот…
Днешният ми ден… ново запознанство, добър приятел, щастливи моменти, красиви места, много снимки, много смях, много споделени случки… много емоции!

Най-хубавото нещо, което си направила?
- Родих сина си!

На колко години се чувстваш в момента?
- Точно на 30 години. Ни повече, ни по малко!

По-скоро си човек на действието или на риска?
- Рискувам действайки!

Любов?
- Любов… истинската й същност е сложна за разбиране. Любовта за мен е топлина, спокойствие и разбиране. Обичайте се!

Човекът до теб, ако ненавижда фитнеса…?
- Ще си "мие чиниите сам"… ако се досещаш, какво имам предвид(смее се). Не се заглеждам по мъже, които не тренират сериозно минимум 3 пъти седмично.

Имаш ли си ухажори?
- Амииии… не!

Би ли простила изневяра?
- Не. Абсурд. Ако аз обичам един човек и той ме обича истински – изневярата няма място!

Как ти се отразява с*кса преди тренировка?
- Емоционално зареждащо!

А след тренировка за бедра?
- Лягам по корем!

Размерът – важен ли е?
- Да.

Интервюто, което 24rodopi.com помества с незначителни съкращения е на „Mr.3Hours" 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/8/14 12:56

    Pod 25 ne stava

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/8/14 13:07

    Бравоооо! Изглеждаш страхотно Маша, продължавай все така! Ти си истинско вдъхновение за всички, които на младежка възраст не искат да изглеждат като лелки. Мен лично ме вдъхнови и смятам да се заема със себе си сериозно! Успехи и занапред!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/8/14 13:13

    Браво Маша, пример си за всички нас-млади и стари:)))
    Интервюто нещо не ми хареса и особенно въпросът:"Размерът важен ли е?"Що за въпрос бе хора, говорим за спорт, начин на живот и т.н. ама пак го обърнахме на "романтика"...
    Отново едно голямо БРАВО на Маша!!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/8/14 14:25

    Имаха в предвид размера на портфейла ,предполагам.

    ОтговорИзтриване
  5. Серьожа12/8/14 14:31

    На третата снимка , размера ли гледа Маша

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/8/14 14:38

    Маша секси пиле мое ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/8/14 15:38

    Razmer goliam meqtata na vsiski jeni

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/8/14 15:45

    puskaite vsichki komentari

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/8/14 15:59

    Химията прави чудеса :-)

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/8/14 17:16

    до
    Анонимен
    12/8/14 14:25 още по-лошо за тях, не всичко е пари на този свят бе прости лапета.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/8/14 21:24

    stranno za6o razmera e nai raziskvanata tema - moje bi za6oto razmera ima zna4enie hihihi

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/8/14 22:30

    niama znachenie. neka da e kas, no da puka gaz*bojana

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/8/14 00:22

    Супер смешна гърла,като я видя в залата и ме напушва смях....готова за Мис Юнивърс ;)))))))))))))))))))))))

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/8/14 08:14

    Честно казано,не си падам по момичета със силно изразена мъжка физика.Фитнеса естествено е нещо хубаво,но не трябва да се прекалява,особенно когато става въпрос за дами.Жената трябва да излъчва нежност,красота и изящество,а не визия на културист.Понякога каквито и мускули да направиш,нищо не те спасява да изглеждаш пак като лелка,дори и хапчетата.В случая не визирам Маша.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/8/14 09:08

    "Всъщност мястото й не е за там, а за Холивуд, защото е различна от тълпата" -----> това бе гениално просветление...Хаааа хааа хааа.... Да бе, Маша е бъдещата Моника Белучи - невероятна красавица и ще пробие в Холивуд, щото здраво блъска в залата :)

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/8/14 10:42

    eee ti puk 25 mnogo bree

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен13/8/14 14:45

    „Името й е Маша и е Кърджали, и там няма друга като нея. Всъщност мястото й не е за там, а за Холивуд, защото е различна от тълпата", отбелязва „Mr.3Hours" Къде сте учили бе, майна, как така Маша е Кърджали???, не мога да разбера.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен13/8/14 15:21

    13/8/14 14:45 „Името й е Маша и е от Кърджали,....я чети добре бе калмук, все се правиш на интересен с някоя пропусната запетая или грешна буква, разбрахме колко си образован посерко такъв !!!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен13/8/14 15:57

    това "от " се появи скоро :))

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен13/8/14 18:08

    много тъпо същество с огромно самочувствие без никакво покритие,ама нека се снима,пък ние да се смеем-весело да е

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен13/8/14 22:14

    Маша: Визия не особена. Маша относно размера ще ти разкажа един виц: Дядо Господ наредил на тавана п...и и казал на мъжете всеки да си хване от един, високият хванал най-малката, а ниският най-големият, става ли Маша. За теб щом размера има значение, то търси ниски мъже и ще стане работата. Високите ги игнорирай хахахаха
    Пишете нещо повече за тая кикимора. Къде е учила, на колко години е, точно в града къде живее, тази личност за първи път я виждам. На мен лично не ми харесва. Аз съм за жени, които излъчват женственост, с размери 90/60/90 стават за харесване, мускулите не са моят идеал, въпреки, че съм жена. А относно лелките искам да взема отношение. Маци има лелки слаби, с хубави тела, но това не значи, че са хубави. Години си оказват влияние. Предпочитам да съм млада и грозна, отколкото лелка и хубава. А се срещат и лелки хубави, хубави, но младостта краси човека, а не старостта. Старост не радост. Точка слагам!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен13/8/14 22:42

    22.14 : Ще коментирам само само последните три-четири изречения от простотиите ти. Освен, че си млада и грозна, стана ясно, че си абсолютно куха. След някоя и друга година, ще си стара, грозна и куха. Ако си жива, ти ще остаряваш като цървул, за разлика от красивите хора, които независимо от възрастта все пак запазват поне част от красотата си и остаряват като катедрали. Аз също съм жена и сигурно съм на възрастта на майка ти, но ще те сложа в малкия си джоб, ако застана до теб. Без да съм ходила и един ден на тренировка. Генът, моето момиче, генът е най-важното нещо на света. Възрастта не е порок, но ще го разбереш, когато понатрупаш години. Така че по-леко, ако обичаш с демонстрациите на липса на мисъл в грозната ти глава.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен14/8/14 00:00

    И сега прилича на лелка,даже леля ми е много по-красива от нея.Когато спре химията и има проблеми със здравето вече ще прилича на баба ми.Познавам я отдавна -когато нямаше никакви мускули за 2 години мускули без химия не стават та даже и да живееш във фитнеса.По добре да бяга на стадиона без химия от колкото във фитнеса с анаболи.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.