Като прецедент в най-новата история на Кърджали, Милко Багдасаров определи избора на председател на РИК. Както вече 24rodopi.com писа, това е землякът на Лили Иванов Беркант Барзат, който е номиниран от ДПС. Той е юрист в Общинска администрация в Кърджали.
"За мен изборът на представител на Движението е резултат от кафето в Кърджали между Местан и Борисов и продукт на  задкулисни игри. Ще обжалваме решението за председателското място", заяви пред медиите лидерът на социалистите край Арда Милко Багдасаров.
Ще припомним, че Беркант Барзат ще ръководи Районната избирателна комисия (РИК) в Кърджали за изборите на 5 октомври по решение на Централната избирателна комисия. Досега той бе секретар на РИК.
Както вече 24rodopi.com писа, кърджалийските лидери на основните политически сили не постигнаха консенсус при областния управител Бисер Николов на 11 август и се наложи решение за ръководството на РИК да вземе ЦИК.
Иван Робов от БСП е утвърден за зам.-председател. Другото място за зам.-шеф е на Росица Златанова от "Атака".
Даниела Петрова, която бе председател досега, ще бъде секретар на РИК за „Избори`2014".
Членовете на РИК са Иванка Таушанова-ГЕРБ, Антоанета Юрукова-ГЕРБ, Руси Латунов-ГЕРБ, Калина Митева-ГЕРБ, Дениз Насуфов-БСП, Иванка Илиевска-БСП, Галина Стефанова-БСП, Нели Бъклева-БСП, Динчер Хабиб-ДПС, Петър Бояджиев   -  Реформаторски блок и Бисер Милев  -  „България без цензура".
РИК встъпва в правомощията си от днес - 15 август.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/8/14 10:23

    Другарю Милко
    Европейския град Кърджали от няколко мандата е без улично осветление,
    Мандати през който вашата партия КОЯТО БЕШЕ в коалиция с ДПС
    Какво направихте за града ,че сега плюете по ГЕРБ
    Не сме забравили и това че вие станахте депутат благодарение на гласовете на ДПС ,иначе щяте да си останете вечния кандидат

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/8/14 10:26

    какъв прецеденд бе другарю багдасаров, нерде ямбол нерде стамбул. какво общо има тук кафето????? просто вашите бивши ортаци от другата фирма, ви го връщат тъпкано, изиграха ви както, любовник изиграва мадамата от бара за моментна любов...обраха каимака от пове4кото обществени поръ4ки, и ви показаха среден пръст... така 4е не запо4ваите от сега с опорните то4ки... а между другото има за какво да ви връщат, незабравяите възродителния процес, неможе жертва и убиец да съжителстват. те забавят но не забравят.....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/8/14 10:38

    ЗАЩО ДА Е ПРЕЦЕДЕНТ БЕ БАГДАСАРЯН,МОЖЕ БИ ЗАТОВА,ЧЕ Е БЕРКАНТ,НЕ СЕ ПРАВИ ПО ПРАВЕДЕН ОТ ПАПАТА ,ЗНАЕМ ТЕ КОЛКО СТРУВАШ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/8/14 10:51

    Милкоооо до сега ги бацкаше по гениталиите а сега ги плюеш. Защо бе другарьо Милко,защо?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/8/14 10:54

    Ех ,това кафе Багдасаров, доколкото си спомням и ти беше там но нямаше честа да те поканят.Доста се кланяше тогава ,а сега ревеш като вдовица за к.р!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/8/14 10:58

    Багдасаров, Багдасаров?!
    Ти ли ще говориш за задкулисие и кафе?!
    Та точно твоята партия и ти сте най-големите продажници и двуличници.
    Твоят инат лък и простотия дадоха председателският пост на РИК на ДПС, с който двапъти правихте коалиция и съсипахте България! Ти и твоята продажна и корумпирана партия сте за съд за това, че предадохте и продадохте България на ДПС и Турция.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/8/14 11:22

    Милко. Морко,. Миланчо,нали мразихте. К. А. Д. Р. У. В. А. Н. Е. Т. О. Но май липсата на такова и голямото ви ето ви доведедо тоя крах! Е, другите знаят значението и последиците от него и затова го спазват! И ще победят, а вие ще продължите да се самосъжалявате!. Но...край с вас и вашата партия! Вземайте си калпавите директори,началници и си вървете завинаги! Даже историята няма да ви помни! Сбогом!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/8/14 11:23

    Милко, скрий се вече че ставаш смешен

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/8/14 11:25

    азс съм стар комунист, и ми става много болно, като 4ета коментарите, няма един положителен, вси4ки са много негативни... това какво говори???? зна4и нещо не е на ред в нашите редици, да продадохме интересите на хората в града си. затова е време милко ти да си ходиш... добър директор си, но не ставаш за поилитик, твоита работа е зорлен гюзеллик.... пла4е ми се, много ми е болно....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/8/14 11:53

    Прецедент ще е защото 25 години им се дупите!И сега,когато изядохте "котешката опашка",разбрахте,че така повече не може-амсалаци!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/8/14 13:25

    Учител, не директор е максимума на твоите възможности Милко, максимума!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен15/8/14 14:02

    Д О В И Ж Д А Н Е

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен15/8/14 14:52

    За една година Милко е успял да копира изцяло своя лидер Станишев. Измет!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен15/8/14 16:55

    ХАЙДЕ ДР.КОМУНИСТИ,ДР.БАГДАСАРОВ , ВНЕСЕТЕ И ВИЕ ЖАЛБА В АДМИСТРАТИВНИЯТ СЪД ЗА НАЗНАЧЕНИЕТО НА ДР.БЕРКАНТ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РИК КЪРДЖАЛИ. ТОВА Е МЪЖКОТО ПОВЕДЕНИЕ !!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен15/8/14 17:12

    ехе ее 16:55 ти не виждаш ли че Беркнат командори комундетата както си иска. Ти в призраци вярваш ли?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен16/8/14 01:53

    С председател като Беркант катастрофата на предстоящите избори е сигурна ...ще го сменят още след първата седмица...

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен17/8/14 16:46

    vsickite gore posoceni polititsi sa vinovni za polojenieto i v grada iv Bg nyamali da ima svestni hora da rikovodyat tova stato ot ovtsi kozi v BG

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.