Ремзи Осман е достоен да бъде водач на кандидат-депутатската листа на ДПС в Кърджалийски многомандатен район, гласи предложението на актива на Движението в община Черноочене. Той е силна, авторитетна и обединителна фигура, посочват чернооченци.
Това било заявено на срещата на лидерите на партията от 7-те кърджалийски общини с почетния председател Ахмед Доган и лидера Лютви Местан.
Доган не е дал директен отговор, но по-късно когато се наложило да коментира питането на Общинския съвет в Кирково дали те ще имат човек на избираема позиция, отговорил: „Че ваш е водачът на листата", визирайки Лютви Местан.
Както вече 24rodopi.com писа, общинските кметове от Кърджалийско и 7-те общински лидери на партията, водени от зам.-председателя на Областния съвет Хасан Азис, вчера обсъдиха 50-те кърджалийски номинации в столицата с Доган и Местан.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/8/14 19:27

    Пожизнени депутати има в Северна Корея а тук е България..тоя Ремзи Осман какъв гражданин е..дали на БГ или на Северна Корея...има млади,образовани,умни,талантливис по няколко езика и какво ще правим с тия кадри...а а а младите кадри ще ги пратим на полето да садят тютюн......?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/8/14 19:47

    Щом Хасан Азис води кметовете и общинските лидери от област Кърджали, демек той ще е областния лидер на ДПС Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/8/14 19:53

    koy e zadal vipros

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/8/14 19:55

    remzi se pohvalese ce shte stane deputat , obeshtal mu e dogan

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/8/14 20:45

    Само Корман Исмаилов ще ни спаси от тези доносници !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/8/14 20:48

    Remzı Osman da ne zabravqme :) I toy trqbva da ıma sol v mandjata

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/8/14 21:09

    Писна ни от вас другари депесари 20 години управлявате Кърджалийски регион-колко инвеститори докарахте,със какво променихте живота на обикновените хора?Все едни и същи-депутати,кметове,вашата партия като БКП

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/8/14 21:26

    Eee tozi sopolanko korman na kogo e sin.
    Na DS donosnik i priatel na Dogancho.
    Hadi Be

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/8/14 22:02

    Хасан Азис ще води листата господа стягайте се и без много претенции -стари нови трябва да се стягаме и без квоти или друго айде на работа
    1.Х.Азис 2.Р.Осман 3. Ш. 4.Жена 5.Ердинч 6.Айхан 7.Ерол 8.Жена 9....... 10........

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/8/14 22:25

    Какво ще ги правим тия над 50 , с удебелена мозъчна кора .):

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/8/14 23:15

    Надеждата ни е в бат Бойко. Ще дойдат инвестиции от запада, ще се открият работни места. Хората това ги интересува. Западните държави го подкрепят. Чета много вестници и от си вадя заключение за бат Бойко. Ако не пак ни чака една година развъртане, не влизане в заседание...Много от учените го подкрепят. Вярват му. Вярват, че ще си поправи грешките, които е направил. Ако не народа ще се вдигне и ще ги измете, както стана с НДСВ. Но още веднъж казвам, което прочетох. Професори, доценти...му вярват и трябва да му дадем последен шанс. Не ви агитирам, което съм прочела във форумите това ви пиша.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/8/14 23:31

    20:45! Е к`во като са доносници...Всички умни хора са донасяли, но зависи за какво. Аз не одобрявам тези доносници, които са донасяли за жена си: Пример: Циганин женен за рускиня. Същият този циганин е покойник-беше обущар. Замина първи за Турция и се върнаха заедно със съпругата си рускиня...Поправяше обувки във Възрожденци(до аптека му беше помещението). Какво мислите, че е правил той. Следял е съпругата си и е докладвал всичко...за нея. Ето това не одобрявам. То и Господ го наказа и на средна възраст си отиде от тоя свят. Всичко се връща умножено многократно...А за тези доносници, като Доган, Местан...не ги обвинявам, те са докладвали всичко ...строго секретно. Така, че хората на Исмаилов нека различават нещата, от доносник до доносник има разлика...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен22/8/14 08:10

    21/8/14 19:27 Сто процента Ви подкрепям!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен22/8/14 08:12

    Няма ли някакво ограничение 2,3,5 мандата,докога г-н Р.Осман ще е кандидат депутат?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен22/8/14 09:06

    Ремзи осран не заслужи и девета позициа вие говорите за водач..

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен22/8/14 09:26

    Ремзи Осран изяде местото на политизирания духовник Шабанали! И това е нормално, защото да използваш религията за възхваляване на доносници и крадци е грях. А наш Шибанали хем духовник, хем политик! Ай сиктир бе!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен22/8/14 10:29

    към 21/8/14 19:47 абе неграмотник хасан е представил листата в качеството си на зам.областен и нищо друго

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен22/8/14 11:02

    С какво е бил полезен Осман за общината сумати години като депутат...дайте примери къде и с какво е допринесъл нещо хубаво за общината и за хората.....

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен22/8/14 22:01

    22/8/14 10:29 ти като си много грамотен можеш ли да кажеш къде е бил областният лидер през това време

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен23/8/14 12:47

    Ремзи не е направил нищо за Черноочене и не заслужава.Направил е само за себе си.Може да става кмет на Бели вир.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен24/8/14 01:02

    ПРЕДЛАГАМ НА ДПС: Всички, които са кандидати за депутати да се явят на тест за интелигентност, психотест, въпроси зададени от професионалисти, по математика, география, история, английски език, руски език, немски език, френски език...Не може неграмотни депутати да ни управляват. Има млади хора завършили на Запад - умни, възпитани, знаещи по няколко езика...Само така ще се оправи БГ. Не може да не знаеш столиците на дадена западна държава, а и много други неща, а да се кандидатираш за депутат. Има хора, които са прочели над 1000 книги и са набутани цял живот в кишето. Това беше при Татова време, сега същото си продължава. Сега знаят не знаят, но безработицата явно ги кара да станат депутати. "Полет над кукувиче грездо", я ми кажете, кой е автора. И много такива въпроси, ако им бъдат зададени от история, география едва ли биха отговорили!? Писмено и говоримо книжовен български език трябва да се владее отлично, а не като ги изберат мюсюлманите и др. етноси да си седят по банките и да чакат месеца да дойде, за да си получат заплатите. Да, моя комшия беше един от тях навремето. Доган се усети и веднага го изгони. Нито веднъж не беше се изказал в парламента за четири години. А беше по професия учител. Хубаво семейство са. Не мога да си изкривя душата, но бяха сърдити на г-н Ахмед Доган. Работеше като преводач по турски език в у-ще "Христо Ботев", град ХХХХХ Сега си почива, а е и на около 80 лазарника. Да са живи и здрави. Добри са. Не са конфликтни. Само едно единствено семейство турци имаме и това са те. Майка ми (Бог да я прости) все ми викаше те как живеят между българи и ти ще живееш между турци. Майка ми беше от турско село, но дали е била права, на този въпрос до ден днешен отговор нямам. Щом децата ми са без работа, нищо хубаво не мога да кажа за дпс и за частните фирми, където собственици са бг турци...Здраве да е. Всеки ще му намери колая. Здраве, здраве, здраве пожелаваме на младите. Здравето е най-голямото богатство на човека. Като не си здрав и милиони да имаш все е тая...

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен24/8/14 04:07

    Корман Исмаилов въобще не се знае дали ще е кандидат- Реформаторския блок го прати в девета ГЛУХА. Някой да е чувал нещо за тяхната листа в Кърджали?????

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен24/8/14 04:08

    ГЕРБ да не обещават 10 зам-министри, когато дойде куковото лято, а да слагат на избираеми места в листата си ХОРА С МЮСЮЛМАНСКИ ИМЕНА СЕГА!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен24/8/14 12:02

    Remzi Osran gitsin Mindiraca kmet olsun...mahvetti Cernoocene halkini birde gitmis aday olcakmis onca universiteli genc issiz dururken,,, DPS.nin cernoocenedeki yonetimini zaten Remzi yonetiyor yillardan beri daha ne lan inekler?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.