Структурата на партия „Алтернатива за Българско Възраждане" (АБВ)  в Кърджали обсъди  проектолистата и ще представи пред Националния съвет своите предложения на предстоящото заседание в неделя в столицата.  Това съобщиха от формацията, създадена от социалиста Георги Първанов, който бе два мандата президент.
„АБВ" - Кърджали отправя предизвикателство към останалите партии с нетрадиционния подход при структурирането на листата си. В нея  е представен широк спектър от професионалисти в различни области с различен политически опит", категорични са от местната партийна централа.

„АБВ" се допитва до хората и в Кърджали

Политическа партия „Алтернатива за българско възраждане" (АБВ) е първата партия, която започна всенародно допитване по предизборната си програма. След като огласи ангажиментите, които поема, ПП „АБВ" поиска мнението на хората с анкета. „Възстановяване на държавността, коренна промяна на политическия модел и предотвратяване на демографския срив и възраждане на нацията" са трите основни цели, към постигането на които ще се стремят членовете и симпатизантите на партията. „За постигането на тези цели, ние се обръщаме към Вас и търсим мнението Ви по следните въпроси", се казва в анкетната карта и в 11 точки са изброени основните приоритети, за които от АБВ искат да чуят гласа на народа. Сред тях са – референдум за нова конституция, включително промяна на държавното устройство – установяване на президентска република; смесена избирателна система – мажоритарен избор на половината от народните представители; трикратно намаляване на държавните субсидии за партиите, премахване на партийните назначения и квоти в бордове на фирми и в администрацията, граждански контрол върху партиите и институциите и т.н.
Кърджалийци, които искат да им се чуе думата, могат да попълнят анкетна карта и впоследствие да проконтролират изпълнението на поетите ангажименти, категорични са активистите на ПП „АБВ" в Източните Родопи. Вече и в Кърджали има място, където можем да се срещаме с хората и да получаваме мненията им, съобщават от местната партийна централа и допълват, че офисът е в Търговски комплекс „Орфей", на първия етаж.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/8/14 15:05

    Наистина е така със доказалисе крадци

    ОтговорИзтриване
  2. alternativa na balgarskoto vazrajdane, do tuk dobre.
    No po tazi logika da ne chakate glasove ot Turtsite, Pomatsite i Tsiganite.
    Nie ne sme za balgarskoto vazrajdane, nie sme si za nasheto vazrajdane.
    Ako namerite niakoy budala balgarin da vi glasuva pak dobre.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/8/14 15:31

    АБВГерб

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/8/14 15:38

    Голям майтап сте-гладни за власт като лидера ви с личностно разстройство и мания за величие.Погледнете старите муцуни на снимката,сравнете с Първанов и пикаещия във фонтани и ще видите едно завършено нищо с амбиция да управлява и лапа.Лошото е че има много като вас,които са въздух под налягане,образуван от стомашни колики.Да сте ни живи и здрави.Искрено се забавляваме с вашите напъни.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/8/14 18:32

    по добре АБВ отколкото БСП

    ОтговорИзтриване
  6. oleee leee21/8/14 21:09

    Nov Bardak sas stari kurvi

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/8/14 22:37

    По-добре АБВ, отколкото БСП. Само адв. Милушева. Не я познавам, но познавам семейството й. За семейството й мога да говоря и пиша с часове. Родителите й са с висше образование...Немам думи за тях. За адв. Милушева съм чувала добри отзиви. Млада е. А относно старостта анонимен. Няма стари, няма млади, щом се справяш нямат значение годините. Коджаманов не го познавам, но кака Дорка ми е казвала някои работи за него. Той се досети за коя Дорка му пиша. От друг град е, но след смъртта на Х си замина. Казвала ми е, че много е надменен. Алооо Коджаманов, така ли е.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/8/14 07:56

    А какво ще кажете за присъствието на Дора Щерева - жалка работа................................

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/8/14 03:46

    Никола Стоев: Морална деградация, апатия и култ към нихилизма днес са наше ежедневие! Превърнахме се в кукли на конци, едни малки пешки, слуги на една политическа система! Всичко това заради едни политически лумпени, които ни управляваха десетки години!!! Стари дрипльовци, навлекли ново, цветни, лачени удежди! Политически проститутки, без духовни ценности и духовни устои! Сменят партията си със сяка една изминала година и всичко това с една единтвена цел - да убият мен, теб и нашата родина!!!Те лъже патриоти, които свалят гащите си за жълти стотинки! Политически негодници, които лишиха нас, нашите семейства и нашите будни деца, от живот и съдба!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.