Поради възникнал пожар в сградата на VIVACOM в гр. Кърджали, абонатите на оператора в града временно нямат достъп до стационарни телефонни услуги и интернет, съобщиха от мобилния оператор. Екипи на оператора работят по отстраняване на повредите, причинени от инцидента, се казва още в съобщението.
Както първи 24rodopi.com писа, голям пожар бушуваше след 13.00 часа на 7 август в избените помещения под паричния салон на сградата на „Български пощи" и „Виваком". Според първоначалната информация огънят е тръгнал от кабели, които се запалили заради натоварване на инсталацията. Всички служители  на „Български пощи" и „Виваком" бяха евакуирани.
От няколко дни е имало миризма на изгорял кабел, но понеже в сградата вече няма енергетик, проверка не била направена. Персоналът, който поддържал ел.инсталацията, бил съкратен.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/8/14 22:07

    halooouuuuu to tva Kardjalito naproooo Jurasik park stana vaaaa,vsichko na samotek kadesaaaa tezi INDJINERITEEEEE S KUPENITE DIPLOMI

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/8/14 22:52

    Ура...има Господ...отмъстена съм за притесненията, които ми докараха тия идиоти от Вива...да изгорят до основи, дано! Заслужават си го...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/8/14 23:12

    Не всичко е пари Виваком/приятелю/.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/8/14 23:14

    еее посмях се на първия коментар,ама си е така, ваааа ха ха
    Жални,служителите на вивакома - що псувни ще понесат от разярените ползватели на интернета им, въйййй

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/8/14 23:54

    Сега и като хората не можем да сърфираме в Интернет, длъжна ли съм да чакам да го оправят ? А иначе ако закъснеем да платим 'нета' го прекъсват на минутата.. за този месец да платим и ние по-малко тогава .

    ОтговорИзтриване
  6. Къде е пожароизвестителната система? И как ще останат без телефони абонатите, освен ако не са премахнати(продадени) агрегати, резервирани захранвания и т.н.
    Самата ситуация е абсурдна.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/8/14 01:18

    Може пожарът да е предизвитан умишлено именно с цел замитане на следите от кражбите и прикриване на крадците от Виваком

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/8/14 01:47

    Понесли щети Виваком???!!!А щетите,които вие нанасяте на потребителите????!!!!!Ежедневно при това!Не е ли застрахована тая сграда?Съкратили енергетика -смешници!Съкратете операторите,които са обучени умело да мамят и манипулират клиентите си още със сключването на договорите!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/8/14 10:01

    iskame obez6tetenie-vivacom da prispadne ot taksite za meseca

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/8/14 12:31

    Някой знае ли кога ще имаме интернет?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/8/14 16:00

    kogato otstranqt problema be kom6iike

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/8/14 16:34

    ДА ОЧАКВАМЕ ЛИ СКОРО ДА ИМАМЕ ИНТЕРНЕТ ИЛИ ДА СМЕНЯМЕ ДОСТАВЧИКА ???

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/8/14 22:02

    плащайте кат роби :)

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/8/14 23:09

    До: 12:31! Обадете се на телефон 123, след това натисните 4(четири) и ще ви кажат, кога ще имате интернет! Ние сме към Виваком, но имаме интернет!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен11/8/14 23:19

    Vse oshte nqmame internet

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.