Президентът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев пристигна в Кърджали, но от програмата за неделната му обиколка в Източните Родопи отпада посещението на Джамията на 7-те моми. Първоначално бе посочено, че Станишев ще посети уникалната Джамия на 7-те моми, която е построена без използването на пирони преди 600 години и затова е наричана още Дървената джамия, на връщане от граничния пункт „Маказа – Нимфея".
„Поради сбитата програма на Президента на ПЕС  и Евродепутат Сергей Станишев посещението на  историческия  паметник – Джамията на 7-те моми в село Подкова, която ще бъде официално открита в неделя, след реставрация по европейски проект, се отменя", съобщиха от пресцентъра на коалицията „БСП Лява България".
Сергей Станишев ще уважи поканата за участие в шоуто „Детско утро" в Ардино в неделя преди обед.
„От 12.00 до 12.30 часа президентът на ПЕС ще посети ГКПП „Маказа", чиято лента бе прерязана на 9 септември миналата година, благодарение на положените усилия на Националното ръководство на БСП и личната заангажираност  на покойния вече Димчо Михалевски", отбелязаха от пресцентъра на БСП.
Станишев ще се срещне с жители на Горно Кирково и кандидата за кмет на частичните избори на селото Динко Касабов.
След 15.00 часа Станишев отново ще бъде в Кърджали, където ще проведе срещи. Той ще посети МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски".
24rodopi.com
На снимката: "Хората в Кърджалийско заслужават да имат народен представител от БСП", заяви Станишев при предишното си посещение в Кърджали. Тогава се качи на Перперикон
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/9/14 11:13

    Защо бе Станишев, защо?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/9/14 11:26

    Веске, другарко Тодорова, мен защо не ме пускате със Станишев и аз искам с похода

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/9/14 11:43

    Да заповяда в Кърджали и да обясни защо обраха пенсиите на хората. Защо спряха фондовете от ЕС, защо ...защо? Никога, ама никога повече БСП.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/9/14 11:56

    Станишев да каже в Кърджали защо предадоха властта на правителството на ГЕРБ "Близнашки" и сега пак да се готвят да дойдат на власт неудачникът Симеон Дянков, мракобесникът Цветан Цветанов и Асфалт Паша. Сега заради Станишев пак ще тръгнем към Терминал 2.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/9/14 12:09

    Станишев да каже ЗАЩО се опита да провокира териториално разпаде на България с изказването си за референдум в Кърджали! Да каже ЗАЩО даде цялата икономическа власт в града на фирми на ДПС! ЗАЩО допусна икономически геноцид над българското малцинство в този град! Абе с две думи украинец!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/9/14 12:16

    Защо назначи Пеевски, Защо?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/9/14 12:18

    Червения башибозук далеч от Кърджали, не ни трябват национални предатели.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/9/14 12:21

    Da si napraviqt edin prohod i kym Severna Koreia i da zaminawat. Tam im e mqstoto

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/9/14 12:43

    Да каже защо не е печелил избори до сега?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен28/9/14 13:50

    Да каже защо искат и махането му от ПЕС ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/9/14 07:53

    Единственият български политик с европейски ценности. Балансиран, здраво стъпил на земята - европейците му имат доверие.
    Злобарите от ГЕРБ да кажат някой от тях да е успял да направи кариера някъде из Европейските управленски органи.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/9/14 12:05

    Определено добре направиха БСП че се отмениха посещението на джамията. В едно щяха да се съберат и Възродители и Възродени

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.