Започва рехабилитация на пътните участъци Бенковски-Китна-Дрангово и Хаджийско-Фотиново/Върбен-Робиново-въжен мост, съобщиха от Община Кирково. Дейностите ще продължат до юли 2015-та.
Ремонтите ще станат факт, след като кметът на община Кирково Сали Рамадан подписа анекс към договор с Държавен фонд „Земеделие", финансиран от Програмата за развитие на селските райони.
Дейностите по проекта включват изпълнението на земни, асфалтови и пътни работи-ремонт на настилката, полагане на материал за банкетите с различна широчина и дебелина на пласта, хоризонтална и вертикална маркировка и монтаж на еластични огради.
Дължината на рехабилитираната пътна настилка ще бъде 9 044 метра във вид, който да отговаря на съвременните изисквания за пътна инфраструктура-осигуряване на условия за нормална експлоатация, безопасност и комфорт на движението.
„В резултат на заложените цели по проекта, селата ще разполагат с необходимата инфраструктура, която ще спомогне за развитието им. Община Кирково е провела процедури по избор на изпълнител на строително-монтажните работи, което означава, че в най-скоро време ще започне изпълнението на проекта", заявиха от екипа на кмета Сали Рамадан.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/9/14 21:26

    BRAVO DPS.NOMER 1 STE

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/9/14 22:39

    Ami daaa izborite sa savsem skoro... Ako ne predizborno to koga inache!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/9/14 23:45

    G-n Kmete,mnogo vi molia elate v s.Lozengradci,OBHT. KIRKOVO dali nehto hte vi haresa. Ako iskate ,imate mn. rabota v tova selo.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/9/14 08:26

    ИДВАТ ИЗБОРИ! СМЕШНИЦИ, КЪДЕ БЯХТЕ ДО СЕГА?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/9/14 10:27

    Не е предизборно, подписва се анекс към договор, много преди това е подписан договора. Дрангово е голяма село имат нужда от хубав път. Само номер 18 на 05.10.2014г. от другите няма полза.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/9/14 12:41

    pusnite vsiski komentari be hora

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/9/14 13:57

    А кой ще контролира изпълнението на проекта да не стане като спортните площадки дето правите що никой не вижда до къде се стигна с тях или виждате ама нали ваши хора ги правят какво можете да направите ще загубите гласове

    ОтговорИзтриване
  8. kolko golqmo selo ste vie v Drangovo ???samo 28 mahali.dai kato sa malko selo Lozengradtci da ne im obra6tat vnimanie,no nali kmeta e ot Benkovski.DOLU DPS

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/9/14 11:10

    Вярно е прави се нещо но не за Бенковски , а за селата на ДПС. Ела те и вижте в Бенковски направено ли е нещо за тези години.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.