Днес във филиала на ПУ „Паисий Хилендарски" в Кърджали тържествено беше открита новата академична година. Назми Мюмюн, временно изпълняващ длъжността областен управител на област Кърджали, поздрави студентите и преподавателите и им пожела много успехи.
„С голямо вълнение заставам пред lас, защото съм възпитаник на учебното заведение. Връхлитат ме много емоции и всички те са прекрасни, тъй като студентските години са едни от най-хубавите. Времето лети, затова използвайте енергията и силата, които ви дава младостта, за да натрупате знания. И най-важното –  научете се, че човек трябва да  учи през целия си живот", каза в словото си Назми Мюмюн.
Проф. д-р Илиана Велчева, директор на филиала „Любен Каравелов", подчерта, че  филиалът има нужда    от подкрепа и очаква помощ за бъдещи начинания, за да продължаваме да наричаме Кърджали университетски град.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Нов факс29/9/14 18:45

    Назми Мюмюн-Министър Председател !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/9/14 19:29

    18:45 - КЛАСИКА ИДИОТ !

    ОтговорИзтриване
  3. Наджие29/9/14 20:11

    19:29 Ти знаеш ли от кой важен пожизнен човек са тези факсове бе пръдльо ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/9/14 21:07

    Цял живот трупам знания, ама още не съм научил български, ама още ще трупам, знания де...!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/9/14 10:19

    До 21:07
    Света не се върти около един език. Ние турците в България знаем родния български език, ама говорим и на нашия - турски език, толкова колкото даденостите в държавата ни позволяват това. А ти.... излизал ли си през Драгоман, Капитан Андреево, Маказа, Калафат ...... някъде. Недей фетишизира каквото и да е!
    Турците се отнасяме с уважение към всичко българско, а ти ......?
    Децата ни говорят и на английски, френски, немски, руски ....

    ОтговорИзтриване

  6. 30/9/14 10:19
    Абе ти нормален ли си бе,и аз съм турчин и говоря още някой друг език но българския ми е много по добър от някои големи патриоти.Това че на днешната младеж в района само турска телевизия и музика им е в акъла,това е проблема...и че не са прочели една книга на български,дори да не е "Под игото".не ставай смешен,че патъвали по чужбина и т.н.Простия народ лесно се управлява!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/9/14 13:09

    A DPS funkcionerite zaplashvat i natiskat horata da ne glasuvat za drugi partii,predi komunistite zaplashvaha sega depese agentite natiskat desetorno pove4e

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/9/14 13:35

    ех даскали , ех стопански менеджъри! това висше, което взимате оттам не се равнява на средното до 89! но нали требе на държавата безработни даскали и икономисти уруш всеки вишист га го питам кой е кирил мето и брат му се вайкат.Ами така е като гледат само турска тв и техните бози ифет минет

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/9/14 14:07

    Алоооу не отвличайте вниманието на хората с този турски език. В живота има много по-важни неща за решаване. Кой на какъвто си език иска на такъв да говори. На сила хубост не става. Колкото повече на един човек се забранява нещо, то повече се иска. Явно, че и българите са малко посветени на тази тези. Ако искат да четат български книги. Всеки да си гледа в неговата паница. Хората искат хляб, а не зрелища. Всичко ще е до изборите и след това ела, че ме намерете. 25 г. се наслушахме на всичко...една и съща плоча се върти всеки път на изборите...еееее омръзна ни да слушаме едно и също. В западни държави се говори на всички езици. Аман от националисти и от българи и от турци. Спрете се. От ден на ден бг затъва, а вие език турски, та турски. важното е турците да се отнасят добре с нас. това ме интересува. а не като отида да пазарувам някъде да ми дават и продават некачествена стока. с омраза нищо не се постига. едната страна трябва да отстъпи. мисля, че това са българите. какво ви пречи, като говорят по улиците на турски. по магазини, оптики, аптеки, пощи ни обслужват на български език...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен30/9/14 19:53

    До 10:19!!! Първо, научи какво значи фетиш! Второ, излизал съм много! Не виждам връзката с българския език на бизим Назми! Трето, много хубаво, че децата ви знаят толкова много езици, но българският език отсъства между посочените от вас!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен30/9/14 20:04

    Ey che glamavi hora be,kolkoto poveche se zayajdate,tolkova po- silen otpor poluchavate.Prostotiyata e problem na vseki ,koito ne razbira,che e takav.Ama I vie ( zayajdastite se bulgari) ne padate po- nadolu ot tyah,smesni ste be,smesni.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/10/14 10:17

    До 19:53
    Май четеш нещо само от Съчанли. Приличаш на консервиран, догматичен. Излизал си, но очите ти са затворени, отворени някъде на близко разстояние до Марек и наоколо. Имам чувството, че цял живот ядеш хляба си на гърба на хората от Кърджалийско, правиш опити да .....!!
    Ако си човек и имаш малко морал, Засрами се!
    Познавам добре Назми ага, той си е този, който си е и който трябва да бъде. В едно съм сигурна - не е заяждач и не е празнодумец!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.