На 3 септември служебният премиер Георги Близнашки щял да назначи нов областен управител на Кърджали, но внесената в деловодството на Министерския съвет молба за неплатен отпуск от Бисер Николов блокирала сценария за кадрови промени в Източните Родопи.
„Още преди седмица областният управител на Кърджали е подал молба за неплатен отпуск. Едва в понеделник Близнашки призова всички кандидати за депутати да напуснат, а не да разчитат на отпуски. 5 имена за кърджалийския пост стояха на бюрото на служебния премиер. Фаворит за нов областен управител на Кърджали беше общинският съветник Огнян Иванов", поясниха за 24rodopi.com отлично осведомени източници.
След като се запознал с молбата на Николов, който е номер 2 в листата на „БСП – лява България",  за неплатен отпуск, Близнашки нямал избор и посочил Назми Мюмюн за вр. и. д. „Областен управител на Кърджали".
„Подал съм молба за отпуск", потвърди Бисер Николов.
Назми Мюмюн също бе номиниран за кандидат-депутат, но не бе утвърден от националното ръководство на БСП за листата. Ако това бе станало, временен областен управител щеше да е главният секретар на Областна администрация Неджатин Салим.
Други 4-ма областни управители, които са и кандидати за народни представители, отказаха да изпълнят указанието на служебния премиер да подадат оставки. Георги Близнашки ги призова да освободят постовете си в понеделник по време на работна среща, посветена на организацията на изборите. Това са областните управители на Велико Търново - Георги Рачев, на Разград - Стоян Ненчев, на Хасково - Кадир Исов, на Шумен - Венцислав Венков. Те посочват, че призивът на служебния премиер бил нелегитимен.

24rodopi.com
На снимката: Срещата на Близнашки с областните управители в понеделник – 1 септември
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/9/14 09:06

    Ха,ха. Змийски кокъл за ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/9/14 09:24

    Бисер е къде къде по кадърен от Милко нахалния бастун дето на всички избори се бута кат пърле.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/9/14 10:19

    ХА ХА ХА ОГИ ОГИ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/9/14 10:19

    Засега ни опази господ от Огито .......На изборите трябва да се пазим от мутрите сами!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/9/14 10:54

    какво толкова очаквате от изборите, като чели за пръв път има избори, вече цели 25 години избирате и какво получавате ту едните крадци и предатели ни ни ебат ту другите, с тази политика и политици нищо няма да се промени, просто българия не е готова за промяна, а и вече е ясно че в българия няма хора които да могат и да желаят да направят нещо по различно от досегашното. за да се промени нещо ни трябва, външна намеса или вътрешна война, кръв трябва да се лее кръв, няма свобода без кръв в човешката история;

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/9/14 11:07

    На голямата глава Близашки не му мина номерът! Тва, което се опитва да прави тоя професор по конституционно право, е най-дивия опит за служебно печелене на изборите от Боко, Цоко, Цецка, Цветка, Менда и сие! И да знаете, професорът се е навел много ниско със задните си части към президента Плевнелиев, щото му е обещано място в Конституционния съд, ако изпълни поръчките. Това е така и също трябва да се знае, щото следващият конституционен съдия, който ще бъде сменен, е от квотата на президента, а на Близашки много му се ще да е конституционен съдия! А в Конституционния съд, също да знаете, екстрите са много - много голяма заплата, персонален служебен автомобил и персонален шофьор за всеки съдия и ред, пед други привилегии. Е, що да не се надупи професорът, то колко му е?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/9/14 11:54

    Близнашки действай бързо.Махай всички назначени през последните 18 месеца на служби и службички. Не оставяй никой назначен от червените олигофрени. Сменяй смело ние сме с теб.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/9/14 12:42

    До 11:07 "професор по конституционно право,"-нормално е да има претеции за съдия
    в Конституциония съд,ами Теодора К. как прие да е в борда на Кърджалийската болница?....

    ОтговорИзтриване
  9. Марин3/9/14 12:52

    Криите се като мишки - крадливи копеленца!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/9/14 13:43

    Малеее,каква злоба ви тресе всички комуняги! И какъв крах ви е сковал, да не би да ви махнат от топлите държавни местенца! Нали сте много кадърни ,шо не си немерите работа при някой частник! Елате при мен! Очаквам ви!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/9/14 17:03

      Мисля си,че ти се надяваш на някакво топло държавно местенце.Май ти си се сковал в очакване.

      Изтриване
  11. Анонимен3/9/14 19:45

    Бисер Николов - Зам.министър. Спете спокойно Кирково.
    Гарван гарван око не вади.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/9/14 13:11

    Кирково: Според данните на социолога Колев! Четете и много работи ще ви се изяснят. Герб-96, РБ-15...БСП-...?, ДПС...?, ББЦ...?, Патриотите - 13-14 гласа...???
    БСП+ДПС+ББЦ+Патриотите-14...= ?...
    Герб + РБ =111...+ Патриотите - 14 = 125 гласа, става
    Не ми се изчислява, навремето имах 6 по математика, а по геометрия слаб (2)..
    немам време да изчислявам в проценти и пр.
    Този социолог Колев, на коя партия е социолог... на БСП и ДПС ??
    ББ УСПЕХ ГЕРБ !!!!!,
    а на пожарникарите им желая здраве,семейно щастие и много радост - ЧРД !!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.