Специален фонд ще покрива разходите по транспортирането на починали в чужбина нашенци, съобщи пред 24rodopi.com евродепутатът Неджми Али.
„Близките на наши гурбетчии, които са починали в чужбина, срещат големи проблеми при транспортирането на телата до България. Навсякъде се поставяше този въпрос. Стартираме процеса за учредяване на фонд във всяка държава,   в която има наши общности", заяви Неджми Али след серия срещи с наши гурбетчии във Франция, Германия и Белгия.

Успяха! Наши гурбетчии купуват имоти в Англия и Франция
Печелят по 5 000 паунда на месец, купуват къщи и в Лондон, и в родния край
Всичко по темата – в новия брой на „Родопи voice"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/9/14 11:48

    Браво,най-сетне.Вие живите ги изгонихте,поне мъртвите да почиват във мир на родна земя.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/9/14 11:57

    Да пази Господ! Най-големия душманин не пожелавам това...!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/9/14 14:09

    E hubava ideya i nie Bilgarskite grajdani koito sm po 4ijbina e redno da imame takiv fond za izprastane na po4inali izvin predelite na stranata ni 4e Takivi pravaTurtsite imat ot 50 godini nasam ne dayse boje da nyama takivi slu4hai!!!. no jivotit e dilig i mogat se slu4vat takivi ne6taa i taka 4e nikoy nyama sklu4en dogovor zadilgotraene na jivota si.e,slu4vat se takivi ne jelani ne6ta v ob6testvoto ni.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.