Интерпол издирва родопчанина Ерджан Мехмедов за с*ксуална експлоатация на деца. Според данните на Международната организация на криминалната полиция, роденият в Момчилград на 22 март 1966 година мъж е издирван за убийство, незаконно притежание на оръжие и с*ксуално насилие над деца.
Мехмедов се подвизавал в различни региони на България, имал е съучастници, съобщиха за 24rodopi.com полицейски източници, запознати с досието на Ерджан. Групата искала да снима п*рно филми и клипове в морга и гробище. Ерджан Мехмедов и приятелите му контактували с деца в различни сайтове за запознанства и социалната мрежа Фейсбук. Един от тях се представял като жена с името Наталия, Ореховката или С*ксдупето. Преди две години Ивелин се сприятелил с 15-годишно момиче от София, като обяснил, че имат общи музикални интереси. Контактите преминали в скайпа, където „Наталия" карала детето да се разголва пред камера, пишела му цинизми. След това педофилът преминал към заплахи. Пращал й ужасяващи снимки на мъжки членове в момент на еякулация. След известно време „Наталия", признала, че е мъж, и започнал да предлага на момичето да го снима в п*рнофилм в изоставен цех. Оттук насетне кореспонденцията станала зловеща - неизвестният заплашил момичето, че знае къде учи, ще я изнасили жестоко и ще я убие брутално. Заплахите той прехвърлил в групова дискусия в скайп, където разказвал с вулгарни подробности намеренията си спрямо момичето. Пращал снимки на кукли с избодени очи и негови фотографии с дамски чорапогащник. Тогава непълнолетното момиче блокирало профила на мъжа в скайпа и изтрило данните си от Фейсбук.
Един от приятелите на Ерджан бил арестуван, но по-късно освободен, защото бил с психическо заболяване, имал „жълта книжка" още от казармата в Момчилград. Диагнозата му е параноидна шизофрения и се лекува с хапчета. В Момчилград му викали "Лудия редник".
От Интерпол издирвали и осъдения в София за с*ксуални престъпления Емил Асенов Христов, роден през 1967 година в Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/9/14 21:43

    родителите да следят и дават съвети на децата си..

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/9/14 08:47

    Арестувани и освободени защо ? Ox забравих градът на ....... ??!?!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/9/14 22:28

    To turcite samo za sex mislat

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/9/14 23:10

    Скъпа не ти ли харесва секса

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.