Момчилградчанинът Танер Нури Фейзула вече не е изпълнителен директор на дружеството „Ученически отдих и спорт". Звеното, което е под шапката на образователното министерство, стопанисва почивни станции в цялата страна. На мястото на Фейзула е назначена Росица Масларска, която е бивш председател на Съвета на директорите.
Междувременно ардинчанинът Веселин Райчев, който беше назначен от правителството на Пламен Орешарски за главен секретар на Изпълнителна агенция по горите, е понижен в главен експерт и вече е в отдел „Недържавни гори и контрол върху дейностите в горите". Валентина Маринова е новият стар главен секретар.
Като зам.-изпълнителен директор на агенцията е върнат Красимир Каменов от Петково.
Както вече 24rodopi.com писа, във вторник Йорданка Гочева бе назначена за шеф на регионалната дирекция „Земеделие и гори" в Кърджали. Досегашният директор Гюрсел Емин е в болнични.

Четете всекидневника „24х7 Родопи"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/9/14 22:54

    Chestito na spechelilite ot politi4eskata lotariq!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/9/14 23:01

    Крайно време е да се проверява от какво боледуват при уволнение началниците! Че всичките излезнаха много болнави, бе, а като ги назначават са здрави като камък!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/9/14 23:14

    e nema vse edni i sa6ti da pe4eliat.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/9/14 23:58

    do 23;01 ot kakvo be6e bolen yusein efendief ot dgs kirkovo 4e be6e v bolni4ni tolkova vvreme svetoslav 4olakov ot krumovgrad toest kravarya ot tintyava da nyama da e 6ef iaga ne pi6i kato si nepoznat s ne6tata sersemin

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/9/14 03:42

    Aynı tas,aynı hamam...Maykata na Kolyo,Kolyovata mayka.Nishto nyama da se smeni...Koy kakto se opravi...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/9/14 07:48

    Кога ще уволните Минка Миткова Асенова от земеделието от Момчиград и тя ли е робиня на Лютви помакиня такава

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/9/14 08:06

    От ГЕРБ бързат с назначенията, защото са наясно, че след изборите ще управляват в коалиция.Бетонира важни слуби с послушни назначения и да предотвратят евентуални претенции на бъдещия коалиционен партньор.
    Обърнете внимание, къде са рокадите- все в апетитни държавни структури, земя, гори. Догодина, лидерът им ще почерпи за 5 милиард, а българския народ ще бъде още по беден. Никога повече ГЕРБ!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/9/14 09:57

    Питам имали значение турчин помак българин вапросае да си върши работата и да неги дели като вас ама сигорно ако е Фатме е безначение дали има опит .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/9/14 11:42

    КЪДЕ Е НАП И ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА
    АКО ТОВА Е ВЯРНО ЧЕ ЛИЦЕТО Е В БОЛНИЧНИ НЕ МОЖЕ ДА ГО СМЕНЯТ/УВОЛНЯТ/ ИЛИ БАТ ВИ БЛИЗНАШКИ КАТО КАЖЕ НЕЩО И ТРЯБВА ДА СТАВА НО БГ СИ ИМА ЗАКОНИ
    И ОЩЕ НЕЩО ЗАЩО СЕ ДАВА НА СЛУЖЕБНО ПАРВИТЕЛСТВО ДА СМЕНЯ ДИРЕКТОРИ И ДР.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/9/14 12:55

    До 11:42
    Защото е служебно правителство.Прочети малко в интернет
    Те затова се дърпаха с подаването на оставка от Гнойната коалиция.Въртяха го,сукаха го и мирясаха най-накрая.Мен не ме интересува кой какви постове си поставя-всички партии работят заедно,обаче аз искам европейски доходи,европейски град и европейска страна!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/9/14 13:44

    Pozdravi ot Gospodin Kvakina

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/9/14 21:27

    Не аз тя дели хората на българи турци помаси и цигани

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/9/14 00:16

    "Гледам "г-та има адвокат и той ли е от тях

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/9/14 19:21

    to gursel emin napravo za pensionirane po bolest:))ako dps doyde na vlast vednaga ste ozdravee:))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.