Трима приятели се напиха, псуваха и заплашваха минувачите в центъра на Джебел, а накрая се сбиха помежду си. Инцидентът е станал на площад „19 май". В РУП-Джебел изготвили актове за констатиране на дребно хулиганство и за налагане на административно наказание на А.А.Р.,  Е.С.Е.  и Р.А.Е.
В съдебно заседание нарушителят А. Р.  твърди, че тримата се познавали отдавна, били приятели. Били пийнали и само се сдърпали. Не са се били.
Нарушителят Е. Е. твърди, че не са се били тримата, само спорели.
Нарушителят Р.Е. твърди, че Е. и А. се бутали и той ги разделил. Счита, че не е виновен.
Съдът като прецени събраните по делото доказателства,в тяхната съвкупност и поотделно,приема за установено от фактическа и правна страна следното:
На 5 септември около 19.20 часа в Джебел, на площад „19 май", нарушителите  извършили непристойни действия, изразяващи се в отправяне на обидни думи, псувни и закани към преминаващите граждани, както и сбиване между тримата. От трима служители към РУП били съставени Актове за констатиране на проява на дребно хулиганство, като било констатирано,че нарушителите  извършил непристойни действия, изразяващи се в отправяне на обидни думи, псувни и закани към преминаващите граждани, както и сбиване между тримата, с което скандално и непристойно поведение са нарушили обществения ред.
От показанията на разпитаните по делото свидетели, чиито показания съдът кредитира се установява,че нарушителите са извършили  действията, описани в актовете за констатиране на дребно хулиганство. От това им поведение се възмутили присъстващите лица.
При така описаната фактическа обстановка, съдът намира,че нарушителите  с поведението и действията си са извършили  дребно хулиганство по смисъла на Указа за борба с дребното хулиганство. Поради своята по-ниска степен на обществена опасност извършеното от нарушителите не представлява престъпление по чл.325 от НК.
Съдът налага на А. А. Р. глоба в размер на 300 лева в полза на държавата.
Съдът налага на Е. С. Е. глоба в размер на 300 лева в полза на държавата.
Съдът налага на Р. А. Е. глоба в размер на 200 лева в полза на държавата.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/9/14 23:39

    Кривоглави селски бекове, които и една книга не са прочели през живота си, нищо чудно че се държат като бесни маймуни на улицата.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/9/14 10:39

    Amii dayte im rabota de,ne sa li ot DPS :)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/9/14 11:42

    Ne gospodine,nqma rabota za vsichki,ima samo za familiqta na faronite i oniq koito umeyqt da lijat zadnici....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/9/14 19:26

    bahti glupacite mayna ........djebelski smeshnici takiva

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/9/14 19:27

    vsqkakvi bokluci izliza ot djebel

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/9/14 19:59

    Ee dobre psuvali neznam si kvo.a az viv kj navremeto byah prebit.viknah politsiyata.i az izlezah vinoven.bez da imam vina...ii znaete li kvo sa pisali 4engetata ..4e sim otpravil psuvni i rugatnirugatni kim politsaya lijsi vece i na 4enge vyara namam..globa50lv platih daje bolkata zabravih.isis biya4a.si govorim no togava6nya politsay mi izgubidoverieto v mvr...nyamam pari da go sidya siromah sim.no edno na um ve4e kat se naloji da zvinya...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.