„Силата ни е в желанието да се усъвършенстваме. Тук сме се събрали различни хора, на различна възраст, но както природата е съвършена в своята разнообразност и различност, така и ние искаме да сме отличници в работата като екип, макар и различни. Така си помагаме, така се допълваме и така ставаме отличници. Тук не се пишат „тройки". Тук идеалът ни е да постигнем целите си, а тази мечта означава да има един печеливш и това са нашите клиенти".
Това бе посланието към клиентите на собственика инж. Фахри Идриз, който даде старт на рождения ден на Народни аптеки „Меаца". Всички негови служители се събраха на купон в ресторант „Меаца", за да отпразнуват събитието. Изключение направиха единствено фармацевтите, които бяха на смяна в денонощния обект на веригата, за да обслужват всички кърджалийци, които имат нужда от лекарства.
„Не си търсим кусурите, тук сме да се допълваме. Затова толкова хора искат да са в нашия екип. Ние сме един отбор, който се стреми да работи само и единствено за хората", допълни Идриз.
Той събра голяма част от екипа на Народни аптеки „Меаца" около себе си като семейство и всички заедно застанаха около тортата, която бе „само малка част" от постиженията на тима в борбата с мотив „Ние служим на хората".
Припомняме, че само ден преди събитието, навръх рождения си ден, Народни аптеки Припомняме, че само ден по-рано „Меаца" откриха поредния си обект в Кърджали. Седмата аптека отвори врати в центъра на областния град. Тя се намира на ул. „Екзарх Йосиф" № 6.
„Това е социален бизнес. Ние гоним ниски цени. С всеки изминал ден ние се стремим да сме в услуга на обществото. Човек дава на хората това, с което разполага. Ние разполагаме с добър персонал от професионалисти, които във всеки един момент могат да консултират нашите клиенти. Целта ни не е на всяка цена да се продаде даден лекарствен продукт", заяви при старта на аптеката собственикът на фирма „Меаца" инж. Фахри Идриз. Той пожела на персонала повече да се усмихват и да има по-малко болни. И в поредния обект от веригата клиентите ще имат възможността безплатно да си измерят кръвното и кръвната захар.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/14 10:10

    ЧРД на Народни аптеки Меаца,браво на персонала мн са любезни

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/14 10:12

    ЧРД,цените ви наистина са Народни браво и за денонощната аптека

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/14 10:17

    Поздравления за денонощната аптека,цените ви наистина са Народни

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/10/14 10:23

    ЧРД на Народни аптеки Меаца,наистина мн добре обслужвате ,цените ви са мн добро

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/10/14 10:25

    Pozdravleniya I za novata Vi apteka,idveme cak ot Kirkovo pri vas

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/10/14 10:57

    ЧРД на аптеки Меаца! Вие сте най- добрите! Пожелавам Ви още повече успехи и разширяване.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/10/14 10:59

    ЧРД ! Благодаря Ви за професионалното и учтиво обслужване. Всеки един град заслужава аптека "Меаца"

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/10/14 11:01

    ЧРД на Народни аптеки Меаца! И ние от Крумовград искаме да откриете аптека при нас.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/10/14 13:12

    ЧРД.. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЮБЕЗЕН ПЕРСОНАЛ, ОСВЕН ТОВА ПРЕДЛАГАТ ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ. ВЪЗПОЛЗВАЛА СЪМ СЕ НЯКОЛКО ПЪТИ ОТ ТАЗИ УСЛУГА. ОСВЕН ИЗМЕРВАНЕТО ПОЛУЧИХ И ПРОФЕСИОНАЛНИ СЪВЕТИ. СТРАХОТНИ СТЕ. МНОГО УСПЕХИ.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/10/14 13:45

    браво
    и на кой адрес е денонощната аптека

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/10/14 00:48

    Реджеб от с. Лисиците е билкар №1

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.