Екип от приюта за бездомни кучета в Кърджали все още издирва песа, който нападна 8-годишното момче в Бойно, съобщи за 24rodopi кметът на селото Айдън Керим. По думите му тепърва ще се установява кой е собственик на животното и дали не се касае за безпризорно куче.
„Доколкото разбрахме породата му не е чиста, мелез е, но прилича доста на кангал. Досега в селото не е имало подобен случай. Бях при детето в болницата, във видимо добро състояние е, въпреки раната зад ухото", допълни Керим.
Както вече 24rodopi.com първи писа, малкият Умут Шевкет бе настанен в кърджалийската болница след жестокото нападение на куче във вторник.
„Инцидентът стана по обяд, пред училището. Кучето искало да удуши детето. Има много белези по шията. Ухото на Умут е откъснато", разказаха близките.
Малкият Умут, който е второкласник, се връщал от занималня, когато насреща му изскочил огромният пес.
 "Собственикът на кангала, нападнал момчето е от съседното село Велишане. Животновъд е, има много крави и телета. Кангалът е бял на цвят", убедени са местни жители.
24rodopi.com

Какво казва детето за изживения ужас - четете по-късно само в 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/10/14 12:47

    е цяло село знае, само екипа на приюта не знае..

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/10/14 13:37

    Местните партизани са голяма работа там. Търсете го по землянките.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/10/14 13:52

    На чорбаджията е ... гледате най оправената къща и търсите селския партиен отговорник...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/10/14 14:18

    екипа на приюта май само се разкарват и нищо не правят,днес кучетата бяха пред училищната врата ,селото е пълно с бездомни кучета,какво и къде търсят те.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/10/14 18:39

    Ало --кмета да не се прави на будала.???Утре може и друго дете да пострада...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/10/14 07:39

    GRABVAITE PUSHKITE , AVDJII !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/11/14 21:11

    Докога ще продължава това, може ли в една европейска уж държава в 21 век да има нахапани от кучета деца??

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.