Повторното сътрудничество с ДПС е една от основните причини за слабия изборен резултат, отчете на свое заседание бюрото към Общинския съвет на БСП в Кърджали. На него беше решено да започне пълен преглед на състоянието на първичните партийни организации и на пропорционалния вот. Отчетено е, че той е довел да провеждането на паралелни кампании и създаването на чувство за разединение в БСП, което е довело до демотивацията на значителна част от избирателите на БСП, съобщиха от пресцентъра на левицата край Арда.
Преминалата кампания на социалистите е била най-слабо обезпечената с финансови средства, много от членовете на ръководството на БСП в Кърджали са дарили лични средства,за да може да бъде реализирана.
На 27-ми октомври ще се проведе заседание на Общинския съвет на БСП. Очакванията са той да делегира права на общинския председател на партията Георги Кючуков да направи промени в Бюрото на БСП.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/10/14 18:01

    Разбити са БСП-то, плачат, плачът! ДПС не им дадоха от кокълчето

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/10/14 18:18

    направете едно запитване, колко пенсионери са си тръгнали от този свят, последните години, и всички сметки ще си дойдат на място, ще разберете къде изчезват гласовете за бкп

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/10/14 18:31

    Поздравления за ДПС! Само те успяха да спрат кражбите на комундетата. Браво!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/10/14 18:32

    Аз преминах в АБВ? А вие какво още чакате защо вярвате на Станишев и шайката около него?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/10/14 18:53

    ZASHTO PISHAT SAMO TAPI NEGRAMOTNI GERBERSKI TROLOVE LINIIKI I NQKAKVI PIQNI DOKTORCHETA

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/10/14 18:57

    Хехе друг ни е виновен от ново!?! Хей младоци, колко млади ни подкрепиха - 6%. Това ще рече, че старите мишоци са хванали кокала и не го пущат и само за себе си мислят.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/10/14 19:54

    баста. 70 г. стигат

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/10/14 20:01

    АААААА,дойде ви акъла,а?Много години няма да ви простим тази коалиция,да знаете!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/10/14 20:26

    гатанка - кво е пропорционален вот и кво е преференциален

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/10/14 21:06

    СЕГА ЛИ СЕ УСЕТИХТЕ ? ХА СЕГА ЯЖТЕ ДЕПЕСАРСКИЯ Х-Й ! НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БСП !

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/10/14 21:59

    Смешници, няма кой да излъжете вече. И бабуните не ви вярват, гласуваха за ГЕРБ!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен16/10/14 22:42

    100 години стигат Времето е наше !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен17/10/14 08:23

    Нови избори и завинаги комунетата да бъдат издухани от политическата сцена.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен17/10/14 09:22

    Hahahahha gerberi vashiq red doide.vie qsjte laina na dps

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен17/10/14 09:29

    скоро по урвите няма да има кой да се качва

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен17/10/14 12:03

    Голямо откритие правят БСП !!!!Това го знаят и децата.Защо избягаха от областта и я оставиха на ДПС.Това можеше да не се случи поне в част от районите на Бенковски, Чорбаджийско, Кирковско, Ардинско-Бял извор, Падина, Жълтуша и въобще или с малки изключения в Тихомир,Припек, Авренско и Черничевско.В градовете-Кърджали, Момчилград, Ардино, Крумовград,отчасти в Джебел.Тук вина носят и другите партии от прехода.СДС, НДСВ, Земеделските формации, сега от няколко години и ГЕРБ.Те си поделиха , парцелираха България и районите, кой къде да играе и да не играе.Например в областта ДПС не провежда изборна кампания в определени села и ги оставя на БСП.Ходят само за местните избори, когато се избира кмет на общината.дори някъде не издигат и местни кметове.Не е ли това подялба, негласна./ в Припек, в Аврен и др./.Трудно ще наваксате пропуснатото.!!!Трябва много работа да свършат партиите и в други райони и области, за да се възстанови равновесие и се премахне монопола на една партия.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен17/10/14 19:58

    всички партии са виновни за състоянието, в което се намира БГ, най-вече БСП...
    не се оправдавайте, защото ставате смешни. не прехвърляйте(БСП) вината си към други партии и обратно...омръзна ни с вашето задкулисие...

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен18/10/14 12:13

    шашардисаха хората това бсп. само лъжи измислят. никой не ви е карал 25 г. да падате толкова ниско на Ахмед Доган. трябвало е да ударите по масата и да кажете стоп..,. но как да го направите, като сте крадливи копелета. никой през тия 25 г. не помисли за народа. оправихте си всички близки, роднини, братовчеди, лели, каки,...,а те без всякакъв ценз и образование. с необразовани хора, как може бг да върви напред. като слушам родителите им лошо ми става-кой работил х, кой работилхх, айайай, смешни работи, а възпитаните "КАРАЙ ДА ВЪРВИ", нямаме нужда от тях, защото са ни конкуренция? ще са ви конкуренция, как няма! те са млади с други мисли и разсъждения, а не като вашите старомодни разбирания
    ( 20 век)... нали ги слушам младите, които са останали в кж. малко ми е неприятно да ви пиша нецензурни думи к``чо, а и много такива. за здравей ти казват точно това..., а интелигенцията се измете в големите градове и на запад. тук остават сбирщината, с изключение на определен брой млади хора и то хр......., а останалите пълен мрак хахаха. какво могат да научат и чуят от своите родители, а и крушата не пада по-далеч от корена си!...айде да не казвам. Дайте им тест за интелигентност и ще разберете кой, кой е...-(bi

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен18/10/14 21:32

    О, здрасти...къде бяхте мили комунисти 25 г., не е ли твърде късно всичко това, което пишете. И мен чепика ме стяга от 25 г., но няма кой да ме чуе...

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен20/10/14 09:21

    Да са живи и здрави всички партии!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.