142 броя анораци, панталони и заготовки с емблемите на "Пума" и "Адидас" са били иззети при специализирана операция на Икономическа полиция във вторник, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
Проверките са били извършени в обекти и цехове за незаконно използване на запазени търговски марки, предмет на авторски права. Продукцията и материалите са били намерени в шивашки цех. Образувано е досъдебно производство.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/10/14 19:06

    СРАМОТА! Защо полицията не залови фалшиви пари. Ама ги е страх! Да се качиш на ниско магаре е лесно. Оставете бедните хора на мира, а хванете техните шефове и баш далавераджиите

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/10/14 22:00

    Айде спри се бе ся полицията ти е виновна те мн добре са знаели какво правят и да са мислили преди да започнат..... Престанете вече да обвинявате полицията за всичко... Ама трябваше да ти пробутан тия анураци и всичко после кво щеше да праиш а а а ? Да псуваш продавачите нали ?? Така че не казвай кой на какво магаре се е качил щото всичко незаконно им е в работата !!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/10/14 00:53

    kvi bedni hora we moi, az iskah kogato doidoh v kurdjali da si kupq ansuci ekipi ama vsi4ko e falshivo i struva 60 70 lv viq fred li ste ? az v 4ujbina za tiq pari 6te kupq originalni i mnogo po razli4ni ekipi dano da falirate vsi4ki !. V koito 6te magazin vlizam vse edni i su6ti kitaiski bokluci kupuvano za 1$ i prodavate gi za 60 lv q se stqgaite malko cigani !.

    V Kitai i Turciq proizvejdat drehi i defektite vmesto da izhvurlqt te prevru6tat v biznes i gi prodavat za 1$ 2$ v Bulgaria a v Bulgaria prodavame evropeiski ceni a zaplatite ni sa 200 300 lv q se stqgaite, ne 4e az zimam 1000 lv i az zimam 300 lv ama mi pisna ot ciganskiq bg biznes koito nqma bude6te!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.