Тежка катастрофа стана на булевард „Беломорски" в Кърджали в ранните съботни часове, има тежко пострадали, сред тях жена и дете.
"Било е двоен удар - в дърво и после сблъсък между две коли", предаде от мястото на катастрофата репортер на 24rodopi.com
„Бус и лек автомобил са се сблъскали под болницата. Превозните средства са се движели с превишена скорост. На място дойдоха екипи на Спешна помощ, полицаи, огнеборци. В комбито имаше две жени, който бяха закарани в болницата", съобщиха за 24rodopi.com свидетели на инцидента.
24rodopi.com
Снимки: Мехмет Орхан
Детето е в кома - тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/11/14 09:01

    sigurno sa bili bez kolani

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/11/14 09:35

    Не оправдавам шофьорите,но вижте състоянието на бул.Беломорски-целия е в неравности и дупки,много от шофьорите за да избегнат дупките минават в насрещното.Главния виновник е община Кърджали,отдел Транспорт.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/11/14 09:43

    Абе, горните, вие нормални ли сте?! Дупки, колани... Селската пръчка е карала със 100 км/ч в ГРАДА!!! До болницата, където има светофари, пешеходни пътеки.Кога е успяла да набере 100 от светофара до мястото, където се е праснала в дървото?! Това означава, че е минала като джигит, дори да е хванала зелено и не и се е налагало да спира. И то с дете в колата!
    Няма такива селяндури като в Кърджали, които набират по улиците над 80 км и не спират на пешеходна пътека! Затова и се трепят като мухи на стъкло!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/11/14 10:10

    до 09.43 къде видя пешеходни пътеки до болницата!?!те отдавна са изтрити!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/11/14 11:27

    Еййй колко сте прости.... Това, че са изтрити е друг въпрос. Не предприемайте нищо, да се трепят. Не с 100 с 200 да карат. Неможахте да сложите едни камери бе..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/11/14 11:33

    Do 09:43 ebisi maykata, nenormalnik.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/11/14 11:46

    Най-малко искам да защитавам общината, но Беломорски и България не са към общината, а към пътно управление защото се водят републиканска пътна мрежа. Не че улиците, за които отговаря общината са цъфнали и вързали.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/11/14 11:57

    Били са с колани в Опела, пиропатрона се е активирал, както се вижда и въздушните възглавници са се задействали. Сега вече другото е късмет дали ще имат хората.

    ОтговорИзтриване
  9. pak do 9;43,ti izobshto normalen li si,selianki bili,che tvoita kultura e po selska,kvo zna4enie ima versiata kato jenite sega sa v bolnica i triabva da sa dobre,drugoto posle she se izqsniava,kolko si zloben samo,trepeli se horata dano ti se otrepesh kato karash sas 30 km,bokluche dono zlobno zavistlivo

    ОтговорИзтриване
  10. pak do 9;43,ti izobshto normalen li si,selianki bili,che tvoita kultura e po selska,kvo zna4enie ima versiata kato jenite sega sa v bolnica i triabva da sa dobre,drugoto posle she se izqsniava,kolko si zloben samo,trepeli se horata dano ti se otrepesh kato karash sas 30 km,bokluche dono zlobno zavistlivo

    ОтговорИзтриване
  11. vie ste prostaci,sega kvo sas vashte verisii,ne e li redno da se misli za jenite da se opraviat,kvo zna4enie ima drugoto,selyanki bili da se trepeli,ami tolkova ste zobni che niamam dumi,dano vie kato karate sas 30 km h se otrepete,smeshkovci zavistlivi zlobni,are ne pishete kato niamate savest

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/11/14 12:09

    До09:30 кажи ни какво ти ги припомни думата Джигит тъй го употребяваш като чели баштати направил а майкати го родила тези думи несе писани във Българският тълковен Речник ученолюбив човек който винаги посещава училището би трябвало да бъде достоен и интелегентен пред обществото ни това е Което тиго опоменяваш е чиста манленска тъпотия засъжаление го казвам за норитса като теб които употребят Такива Улични скитнитси като теб които въоще неса били Дори и в час нада ли в Училище срам и позор вие Балкански.кратуни с кратуните Привет от далечна Испания пожелавам на доблестните Българи да одучат тъпите младежи как дапишат хубавтв неща по форумите.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен1/11/14 12:14

    nikoi ne e zastrahovan ot takiva ne6ta, no
    ZASHTO SE KARA TOLKOVA BARZO???

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен1/11/14 12:46

    време е съответните органи да предприемат мерки и ограничат скоростта по бул.Беломорски още от влизането му преди Езиковата гимназия до Автогарата.
    Често профучават с висока скорост и пред пешеходните пътеки пред Болницата , парк Простор,Стадиона които ние чакащите да светне зелен светофар и пресечем магат да ни отнесе от въздушната вълна на преминаващите тежкотоварни ,леки автомобили,тирове,автобуси и т.н.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен1/11/14 15:08

    До 12:09. Говориш за тълковен речник, я да видим твоя речник. Кое куца? Опа......българското правописче, за пореден път се убеждавам, че хора, които изобщо не могат да използват националния ни език, се правят на много запознати и разбиращи. Сигурно ти е отнело поне час и половина, докато го сътвориш този шедьовър. УЖАСТТТТТТ.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен1/11/14 15:12

    jenite socialiski da opriaviat vsi4ko nail sa socialiski

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен1/11/14 15:44

    ДАНО ДЕТЕТО ИМА КЪСМЕТ .Каква е тази малоумна майка която кара със100 километра в час в града където ограничението е 50 и то с дете в колата .Пълна безотговорност.Тази е опасна и за другите участници в движението .Не търсете вина в пътната настилка .

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен1/11/14 15:50

    Трябва да се внимава.Кога ще ги стигнем европейците по дисциплина и култура?Никога може би.Който е бил в Германия много добре ме разбира какво искам да кажа.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен1/11/14 18:25

    до 15.50 аз съм бил в Германия вярно е,че нямаме културата и дисциплината на немците,но и нещо друго е вярно-ти някъде да си видял/а такива разбити пътища и улици в Германия каквито са в Кърджали?

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен1/11/14 18:50

    Abe gra4anin ti ot kade doyde v grada da jivee6 be 4e obijda6 horata ot selata idisi v balkana be mizernik prestanete da vikate selyanin gracanin I tiy natatak fsi4ki jiveem v edna oblas

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен1/11/14 19:05

    На кръстовищата пешеходни пътеки са продълженията на тротоарите и банкетите върху платното за движение. Няма значение дали е очертана или не с пътна маркировка!!!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен1/11/14 19:28

    До 18:25 вГермания не съм виждал разбити пътища като в България.Мен мее страх да развивам даже не висока скорост с автомобила защото знам ,че все някаде ще има дупки. Преди съм бил оптимист,че тази държава ще се оправи но вече не очаквам нищо добро мисля да емигрирам пак при първа възможност,на управниците таман ще им е по-некалабалък.Едвали има друга държава в света в която управниците испитват кеф когато народа страда.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен1/11/14 19:53

    Жената се е мъчила да достигне автобуса, с който дъщеря ѝ щяла да ходи на състезания по волейбол!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен1/11/14 20:05

    te neka da si montirat kamerite no neka i pItq da e izpraven.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен1/11/14 20:12

    НА КОЛКО ГОДИНИ Е ТОВА ДЕТЕ, БЕ? НИЩО НЕ СЕ РАЗБИРА ОТ КОМЕНТАРИТЕ. НИТО ОТ МАТЕРИАЛА. КОЙТО ЗНАЕ ДА ПИШЕ, ЧЕ Е ПЪЛНА КАША. И НЕ СЕ КАРАЙТЕ ЗА ДУПКИТЕ, АМИ КАЖЕТЕ КОЙ КАКВОТО ЗНАЕ ПО СЛУЧАЯ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/11/14 22:51

      Мария е на 13 години, в съзнание е и се нуждае от кръв!Кръвната и група е О+.

      Изтриване
  26. Анонимен2/11/14 05:44

    Малее,този народ, тотално изперква!Никакъв разум,никакъв морал.никакво уважение към другия-защо!?Аз съм шофьор от 40 години.Ходил съм на състезания по автомобилизъм,но изпитвам страх и ужас да карам по пътищата,заради неграмотници.Дупките по пътищата са си дупки,но разум няма.Как може тази майка да си позволи да кара така,бързала за автобуса,сега хвана ли го?Да попитам защо се мотала и чакала последната минута да тръгне,бързала за да изложи съдбата на детето си на риск.А други ,които карат пияни!?Караш си колата и не знаеш на среща какъв малоумник има - пиян,неграмотен взел книжка с връзки,който не познава пътните знаци,новобранец с BMV и самочувствие,че света е негов, изобщо както казва колегата УЖАСТТТ. Дано с детенцето всичко е наред!

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен2/11/14 19:55

    Детето ще се оправи.спокойни бъдете.Майката да е жива и здрава да и се радва.Господ ще и помотне.Детето е невинно.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен3/11/14 20:21

    До 05:44
    Скъпи селянино...
    Нa Мaрия не и е звъннaлa aлaрмaтa , зaщото и се е рaзвaлил телефонa.
    Момиче от отборa и се е обaдило и мaйкa й я е събудилa, a треньорът е тръгнaл с уговоркaтa дa се чaкaт в Хaсково. Мaйкa й е бързaлa, зa дa може дa отборът дa не ги чaкa !!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.