Пазачът от Перперек Осман, който бе арестуван във вечерните часове на 2 октомври за изнасилване на 8-годишно момиче край село Калоянци, съзнавал какво върши.
Това е заключението на кърджалийски психиатри по поисканата от прокуратурата експертиза.
Както първи 24rodopi.com писа още на 2 октомври, в Калоянци е бил арестуван мъж, която се гаврел с 8-годишната Джансер. „Сега няма да се наложи да работя", казал Осман и пояснил, че ще го върнат в затвора в Стара Загора.
Междувременно човекът, който се представя за баща на Джансер този път се жалвал пред национална телевизия, че в района е имало още едно изнасилване.
Категорично няма втори случай на изнасилване в района на село Калоянци, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Това е доказано от работата на криминалистите на брега на яз. „Студен кладенец", където психичноболният Осман изнасили 8-годишната Джансер. Нямало и подаден сигнал за втори случай. Разпитан е и самият Осман.
Версията за още едно момиченце, насилено от изверга Осман, плъзна в селата Калоянци и Перперек, след изявление на бащата на Джансер – Искрен Банков.
Както първи 24rodopi.com разкри, на 2 октомври тази година село Калоянци беше потресено от историята за 8-годишната Джансер, намерена захвърлена в безпомощно състояние в гората, на 300-400 метра от селото. Детето е било брутално изнасилено от местен жител, комшия на семейството.
Малко по-късно стана ясно, че това е 40-годишният Осман. Той беше арестуван същата вечер, след като дал насоки къде е оставил момиченцето. Извергът се гаврел с детето между 18.00 и 20.00 часа.
Малката Джансер разказала на баща си, че се „направила на умряла", за да може Осман да я остави на мира. Детето споделя още, че докато я е насилвал, изродът опрял нож в гърлото й.
„Осман яде баничка, пи айрян и спа непробудно до сутринта. Каза, че сега няма да се наложи да работи. Мислеше, че ще бъде пратен в затвора в Стара Загора", разказаха за 24rodopi.com запознати с престоя на Осман в ареста. Той бил пазач в съседното село Перперек и недоволствал, че се налагало да работи по 12 часа.
На местопрестъплението, където са намерени чехлите на Джансер, са били заровени още един чифт детски обувчици, твърди пред „Лентата" бащата на малката Джансер – Искрен Банков. „Бели, лачени обувки, на момиченце около 10-11-годишна възраст", разказва Искрен. Дознателката не е намерила обувки, както твърди бащата, заявиха от полицията.
24rodopi.com
На снимката: Майката на Джансер с втория си мъж

Кой и за какво ще съди Искрен – четете по-късно само в 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. жител на с. Калоянци17/11/14 13:00

    Спрете вече с тоя Искрен! Той не е баща на детето и живее с една циганка която си е изоставила осем или девет деца в кърджали. Жал ни е за Джансер ама те не я гледаха двамата и детето беше все по комшиите и по улиците. Тоя Искрен е Исмет и все говори в селото че трябва да му платят за детето и ходи по общината и по социалните за пари. Тоя обиди толкова хора в нашето село че никой не иска да говори с него. Идваха жени от социалните и само те прегръщаха и се грижиха за детето и му купуваха от магазина. Той не си е оправил къщата а се пише за строител. Къщата ще падне и ще затрупа всички.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/11/14 08:23

    sto dagosprat dago pisat vesnisite naroda triava dago znayat za tia manisi kato osman ima baya ot tiah fikret maystora mesut i halil.tia hara napravo pandiza.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/11/14 09:54

    Dojivotna prisyda za izverga!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.