Дано крошетата на Владимир Кличко имат галактически измерения! Защото, ако украинецът е само поредният шампион на планетата, то нашият Кубрат Пулев е само „средна хубост" в професионалния бокс.
Разлика в класите – това е най-точното определение за победата на Кличко над Пулев с нокаут в петия рунд пред 15 000 зрители на ринга в Хамбург.
Разминаване между думи и реалности – това пък е най-точното определение за голямото „навиване" на обществото. Защо? Обществото ли е болно или само медиите?
Единственото голямо Браво е за 3-те хиляди българи в зала "О2 Арена".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

55 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/11/14 19:41

    Поздравления!
    Много точен коментар!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/11/14 19:46

    koi tur4in e stignal dotam kajete mi mila redakzio.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/11/14 18:19

      Az da te otgovorq mihlio nie provarvqhme tezi patishta predi sumati godini ako imadh malko akal nqmashe da pitash takav ot tvoq strana pishi gokhan saki na google ste vidish koi e kolko pobedi ima mo i toi zagubi sreshtu klichko tova e dr tema veche

      Изтриване
  3. Анонимен16/11/14 19:49

    top sport managerite na CSKA, BNA, bulgarskoto sportno ministerstvo sa hvarlili edin "velik" bulgarski 33 godishen majki profi boxer da se bie s "momiche" s kasmet ot Ukraina?! :((((( rezil :(((((

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/11/14 20:09

    Към 19:46 Какво общо има турчина с този мач? Сигурно по този начин си избиваш комплексите си, глупако.

    ОтговорИзтриване
  5. Кличко16/11/14 20:23

    До 16/11/14 19:41
    добре носи на бой, като истинска мутра.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/11/14 20:30

    A znaesli brato kolko tursi imase v zalata nie si podkrepyame darjavata a bileta kolko struvase ti trybva ta porabotis 3 mesesa za toz bilet sas pozdravi bg turchin

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/11/14 20:39

    Bratyata Klitschko sa edna Mafia i vchershnoto Show beshe porednoto dokazatelstvo che nai -vajnoto za tyah e da prodyljat mrysnata si propoaganda.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/11/14 21:07

    Най-малкото заради смелостта да претендира за титлата заслужава овации, НО да паднеш не е срамно! Проблемът не е в това, че Кобрата загуби мача. Проблемът е, че когато излезе на ринга беше много, ама много уплашен! Това го прави НЕдостоен претендент. Жалко, дано следващият път, ако ще има такъв, да бъде по себеовладан.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/11/14 21:26

    Да, не е срамно да паднеш. Срамно е обаче месеци преди мача да се правиш на велик, да обиждаш съперника си, да се държиш пред медиите като махленски побойник и да обясняваш как си дорасъл да претендираш за световна титла. Без да си направиш елементарната сметка, че имаш САМО 20 мача! Без да осмислиш, че съперникът ти има в същото време 64 мача, от които 52 с нокаут и само три загуби. Без да си правиш сметка, че другият е БОГ в този спорт. Ей точно тази липса на реална самопреценка ни прецаква нас, българите. Вечно другите са ни виновни за нашите загуби. Снощи Кобрата не пропусна да мрънка и да се оплаква, че едва ли не МАФИЯТА е тази, заради която е загубил мача. А Кличко можеше още в първата минута да приключи с нашия, да си вземе милионите без да пролее капка пот да си тръгне като СВЕТОВЕН ШАМПИОН! Без извинения, Кобра, не ставаш за този спорт, късно си започнал, напусни ринга, ако ти е останало поне малко достойнство. Че нямаш акъл, това е ясно на всички.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/11/14 21:46

    Така е в спорта,днес може и да загубиш,но утре пък може и да спечелиш,Кобрата е млад човек, бъдещето е пред него,ще се радваме и на победите му!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/11/14 21:55

    Абе, човек, какви са ти критериите за понятието "млад човек"? Кубрат е на цели 33 години! Какво бъдеще, какви пет лева? Той е амортизиран от 20 мача. Смяташ ли че ще успее да излезе на ринга още дори 10 пъти? Я помисли малко. Кобрата не е певец, а спортист. За него бъдеще като такъв аз не виждам. Иначе, да, и аз ще се радвам на успехите му, ноооо, такива не знам дали ще има.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен16/11/14 22:09

    Кличко остави Пулев до петия рунд само заради шоуто .След първия рунд Пулев едвам стоеше на крака , гледайте видео да се убедите.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен16/11/14 22:21

    21:26І а на теб анонимен не ти прави чест да плюеш по българина Кубрат. дали става или не става вероятно е много по-добре от теб финансово. ще си отвори фирмичка, а вие ще гледате с отворени уста. много сте лоши. всеки да си гледа в неговата паница. нервите ме. харесва ми момчето. има положително излъчване. не може винаги да печелиш. така е и в живота. оставете момчето. било каквото било. резултатът е ясен. лека и спокойна нощ на всички плюещи по Кубрат., а на Курбат да е жив и здрав, щастлив и най-вече късмет!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен16/11/14 22:29

    Ми харесвай си го, 22.21 часа, но не се опитвай да ми натрапиш мнението си. Кобрата дали е българин или циганин, както го пишат по форумите, изобщо не ми е проблем. Слава Богу, нямам допирни точки с прости боксьори и бивши мутри, какъвто е Кобрата за мен и за доста хора, между другото. Това, че е българин не го прави по-велик от мен защото и за съм българин. И за разлика от теб, давам работа на десетина семейства. За мен това е повод за гордост, която обаче няма нищо общо с произхода на човек. Трябва ли да му целувам задника на Кубрат защото разнася нагоре надолу българския флаг?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен16/11/14 22:46

    ozdravyavai Kubrate i opitvai pak! ne se strahuvai, samo si vyarvai! uchi se po-intensivno i se zabavlyavai. Mechtite se sbadvat.:)
    Koito ne pravi nisto, ne greshi.
    Pred tebe ima bezbroi horizonti i bezbroi vazmojnosti. Sluchai sarceto si i deistvai.
    I sinopticite, voennite, politicite, doktorite, uchitelite, trenerite, sultanite, jurnalistite se izhvarlyat navisoko i nadaleko (listata e dalga) i greshat...Obichai i uvajavai sebe si i protivnika si, Kubrate! Obichai i uvajavai publikata si v zalata i pred tv! I ne chakai da stanesh na 38 godini kato Klichko za parvo jelano bebe! :)

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен16/11/14 22:49

    22.29 Много си прав приятелю всеки трябва да се гордее с това каквото прави и ако това е за доброто на хората и българския народ най вече!Човек трябва да прегърне както победите ,така и загубите си !Поне да беше се държал ,като истински българин ,истински джентълмен ,а не като проста мутра.Приеми истината и се примири с това,много класи си под човека ,който плюеше от няколко месеца насам!Няма какво друго да добавя ,а някои анализатори (разбирачи) да си гледат работата!От истината боли и това е факт!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен16/11/14 23:22

    22:29 Напълно те подкрепям , в тая криза на 10 семейства хляб да дадеш е героизъм.А Кобрата след като е нокаутиран победител да го обявим.

    ОтговорИзтриване
  18. Роки Марчиано16/11/14 23:55

    Кобрата ,не атакуваше,не танцуваше,не удряше е как,как да спечели.
    В момента няма кой да бие кличко!!!!Кубрат трябва да седне и да изгледа мачовете на Тайсън и Али да види кви машини са били а не да плямпа че това било онова било целия свят видя за кво стана ,лав,прав и нокаут

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен17/11/14 01:05

    podkrepqh ukraineca,zastoto e djentilmen,znae kak da se izrazqva,a nasiq calgar zakani obidi,mutrensko povedenie.Ne se namira v stolicna diskoteka kideto da bies nevinni

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен17/11/14 08:24

    В един мач има победители и победени, но ми се струва, че мача предварително беше решен, т.е. купен.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен17/11/14 10:21

    Защо да плаща за НЕЩО, което може да вземе за НУЛА време! Вие бихте ли дали пари за нещо, което бихте вземали бе пари,и без ГРАМ пот? Има ли такъв ГЛУПАК?!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен17/11/14 11:07

    NIKOGA SILNITE NE PRIKAZVAT MNOGO.A POKAZVAT SPOSOBNOSTITE SI I UMENIYATA SI.JALKO CE PRIKAZLIVIYA POSRADA MNOGO JESTOKO.
    I NIKOGA NYAMA DA ZABRAVI TOZI JESTOK BOY.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен17/11/14 11:26

    Не е галактически Кличко, но един световен шампион преби от бой един рекетьор който обикалял кръчмите и събирал рекета.
    Най-тъпото, което чух преди мача е че това било нещо като финал на световно първенство по футбол. Мнооого тъпо. Едното е спорт, другото е комплексарска дисциплина за тъпаци.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен17/11/14 19:05

    A kvo shte kajete za agitkata na Pulev deto osvirkvashe himna na Ukrayna ,za men sa idioti

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен17/11/14 19:38

    ako v bulgaria niamashe turtsi Pulev shteshe da pobedi nali gospoda bulgari

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен17/11/14 21:40

    Ей, тука се изрязаха сума “боксьори”, които не ги е удрял 100+ килограмов натрениран боксьор в спаринг, да не говорим в мач.
    Да ти звъни главата; да оплиташ краката, като се прибираш; да те боли цялата глава и после няколко дни нито носа да може да си издухаш от съсиреците, нито зъбите да си измиеш, нито някакво рязко движение да направиш и да лягаш на възглавницата с повишено внимание...Иначе усещате ги нещата, духовити сте, компетентно пишете и анализирате.
    И това 99% от писачите и коментаторите по форумите и пред телевизорите са такива.
    Химии, физики, тактики, геймпланове, сили, контри, подготовки...ау, лудница.
    Който може - да излезе в тежката на профи ринга и да говори после. Кобрата можа, излезе, би се. За всички разбирачи - и Кличко беше в нокдаун, само че е твърде обигран и хитър и веднага прегърна Кобрата и легнаха на въжетата.
    Пак казвам - не ви е дрънчала главата, та въздържайте се поне от хорска срама. Вдигайте си щангичките, правете си диетките, цъкайте си сплитчетата и се радвайте на живота!

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен17/11/14 22:01

    21.40 часа: Постингът ми за кого е предназначен бе, приятелю? Трябвало е да го изпратиш на Кобрата. Защото той беше боксьорът с претенции за един от поясите на Кличко. Изобщо не ми дреме, че на някой му е звъни главата след 100 килограмов натрениран боксьор. Що бе, човеко, Кобрата не е ли боксьор, или сега трябва да плюем Кличко, че е трениран желязно, че е световен шампион и непобедим през последните 10 години? Че има 65 мача, спечели 52 с нокаут и само 3 загуби? Ами Кобрата да не е ватман, бе? Да ни да е е 48 килограма? Къв х.й дири на ринга, ако не се смята за равнопоставен с Кличко? Това ли са ти аргументите с които се опитваш да оправдаваш Кубрат? Кличко също бил в нокдаун ама легнал на въжетата. Забелязъл си, ама забеляза ли Кубрат как направо легна върху него с отпуснати ръце в същия момент? Ако Кубрат беше в по-добро състояние що не го нокаутира, а? Имаш ли някакво обяснение, или и ти вярваш в световната конспирация за мача - че украинецът е имал железни шини под ръкавиците, че имал намазана отрова по ръкавиците, че е купил мача и т.н бг глупости?????
    Аз лично няма да млъкна, защото си патим от такива тъпанари като теб, които при всяка трудност ни обясняват колко му било трудно на този или онзи и затова аджеба е загубил. Който го е страх от мечки не ходи в гората бе, човек. Дреме ми, че не можел да си легне като хората след удар главата. Това му е работата, той си я е избрал, така че няма да се чувствам виновен за нечия загуба. И ще коментирам толкова, колкото ми харесва. Така че, продължавам да си пия фрешчето, да си ходя на фитнес за кеф и слава Богу се радвам на живота си. На теб като ти е толкова мъчно за Кобрата, на следващия мач, ако изобщо има такъв, иди ти, вместо него, че да не го боли него...

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен17/11/14 22:34

    22.01 ,супер си ! Хубаво е ,че има трезво мислещи,реалисти. Как може да се говори и вярва за мафия и едва ли не някаква си световна конспирация срещу оПулев ! Истината е една и тя е очевадна : Коренно разминаване между говорене и можене !

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен17/11/14 22:50

    Както беше написал някой Пулев се опули след първият нокдаун в първия рунд. На тоя пък който е коментирал рано сутринта в 08.40 часа още преди да се е събудил искам да му кажа, че никой не купува нещо, което може да получи абсолютно безплатно. Спрете с тези простотии и приемете фактите. Пулев никога няма да стигне там закъдето се е запътил. Не може да започнеш профи кариера на боксьор на 28 години, да имаш по един мач на година и да станеш световен шампион в който и да е спорт. Знаете ли, че Пулев нямаше нито един мач през последните 11 месеца? На 33 години е, не е на 25, че тепърва да се развива. На никой ли не му направи впечатление или само на мен Кобрата ми изглежда мазен, без грам коремни мускули? Видяхте ли го украинеца как е стегнат като пружинка?

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен18/11/14 09:41

    17/11/14 22:01 за теб и всички които плюят срещу Кубрат ще кажа само едно - пълни нещастници сте и боклуци и това е една голяма част от манталитета на българите за съжаление. Да, Кубрат загуби, всички видяхме това , но защо не плюехте преди мача че не бил подготвен че само ланкал и т.н. Ами защото сте супер нагласени комплексари и чакате като насрани да се случи случката и да започнете да бълвате помията която сте събрали в жалките ви същества. Защото не ви стиска преди това да го кажете нали ? Ами ако беше победил ? Тогава какво щяхте да кажете? А защо не кажете за Кличко като е толкова голям мъжкар че всички профи боксьори го мразят...мразят не защото са паднали а заради неспортсменската му игра. Никой ли не забеляза как Кличко винаги бута с ръкавиците си след удар ? Защо му е нужно ? Я си представи да бутнат 100 килограмов мъж да се строполи на земята удара на главата му в земята какво представлява? Нима това не е допълнителен нокдаун ? Приемате всичко за чиста монета и коментирате ...Ами ако е бил заплашен да изгуби мача ? Има всякакви варианти и не всичко е това което виждате на ринга и приемате за чиста монета. Монетата винаги има две лица . Империята на Кличко притежава милиони. Я си помисли колко струва един човешки живот когато става дума за пари ? Ами кажете сега в България има ли по-добър от Кобрата та да го пратим да се боксира вместо него за световната титла. Не , няма ! И ЕВАЛА МУ ПРАВИ НА ЧОВЕКА ЧЕ ИЗЛЕЗЕ ДОРИ И ДА БЕШЕ ПО СЛАБ И ЗАГУБИ ДОСТОЙНО . ЕВАЛА ЧЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ ГОВОРЕШЕ ЧЕ ИМА БЪЛГАРИН ПРЕТЕНДЕНТ ЗА СВЕТОВНАТА ТИТЛА ! ДА СТИГНЕШ ДО ТАМ ДОРИ ТОВА Е УСПЕХ ! А на всички вие комплексарчета не ви прави чест да плюете така защото сте едни прости селски мишочета които никога няма да постигнете това по което плюете

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен18/11/14 10:25

    09.41 часа! Живееш в страхотна заблуда. Не такива като мен, а такива като теб са проблема на България. Живееш в измислен свят, с измислени герои и това ти осмисля дните. И преди този мач съм споделял мнението си из форумите за Кубрат. Той не беше подготвен. Но не моето мнение е важно, лошото бе, че той си повярва. А подготовката му мача с Кличко със сигурност не е била на ниво. Самият Кубрат го каза след мача. Но беше късно да си прави такъв анализ вече. Като се обърне каруцата-пътища много. Вкарай си няколко неща в главата и престани да му се правиш на адвокат. Кубрат може да е спортист, но не е спортсмен. Прекалено вулгарен и невъзпитан, мутра отвсякъде. Не може да го уважавам, няма за какво. Хвана се за побутването с лакът...Що не коментираш десетките удали, които Кобрата нанесе по тила на Кличко, че чак съдията му направи забележка? Имал бил империя. Ами има, ама не му е дар от Бога, а е постигнато с труд, дисциплина и желание. Кобрата къде е и какво има за петте години профи кариера? Ти имаш ли капка акъл в главата и как може да сравняваш единия и другия? Как може да сравняваш 52 победи с нокаут срещу 11 на Кобрата? Нямам време да ти изброявам всичко като фактология. Прочети из интернет мнението на специалистите и мълчи, не се излагай повече. И аз исках Кубрат да победи, но това не беше възможно дори на теория!!! Изгледай мача няколко пъти и щом си такъв специалист по бокс, сам си направи изводите защо изобщо не трябваше да стъпва на ринга срещу Кличко. Такива като теб без реална самопреценка се чувствате прецакани, но не спирате да търсите оправдания за загубатата. Аз за разлика от теб, не се чувствам така, не съм си правил илюзии, че Кобрата ще детронира украинеца. Спокоен съм и не се паля в коментарите си. Гледах, слушах, четох месеци преди мача поведението на нашия. Беше повече от нахално и противно. Кличко имаше страхотен мотив да го смачка, можеше да го убие на ринга, но не го направи. Можеше да каже много тежки думи след мача, но не го направи. А ние, бг комплексарите дали някога ще се научим, че не бива да освиркваме чуждите химни? Дали някога ще проявим респект към тези, които са постигнали повече от нас? Дали някога ще спрем да търсим вината във всеки друг, но не и в себе си? Спирам защото ми е ясно, че няма как да ти повлия, ти си просто промит мозък. Имаш пълното право да имаш собствено мнение за Кобрата. Можеш да го боготвориш и да му подражаваш. Типично за всеки, който няма други ценности в живота. Жив и здрав бъди, но избягвай думата комплексари, защото съм убеден, че не си наясно с пълнежа й. Щом приемаш за успех една такава загуба - това пак си е само твой проблем. Прави си му евала, целувай му вечер снимката преди заспиване. Гордей се с него, щом това ти носи удовлетворение. Аз имам по-важни неща в живота си, от това да превръщам в идол бияч на шанаджии и чалгаджии.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен18/11/14 10:57

    18/11/14 10:25 hahahah ti si ebati i kompleksara naistina...Goliam razbirach se iskara. Samia fakt che pishesh takiva dalgi komentari go pokazva che dosta se niatiagash da poviarvame vav filosofiata ti, mai za sebe si si napisal poslednia komentar:))) Tochno ot takiva balgari- razbirachi po vsichko niama ama gram nujda !!! Da ne te e perkal niakade Kobrata che si tolkova gneven, che mutra i selski biach bil , mai te e perkal v niakoia diskoteka ako si se pravil na majkar kato tuk po foruma ...priznai si , niama losho da si zagubil, na vseki se sluchva:))) I klichko niakoi den shte zagubi :))) Ai sas zdrave

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен18/11/14 11:07

    18/11/14 10:25 Много хубаво пишеш , да беше станал поет. Само се отърви от злобата си и ще живееш по-леко , повярвай в това. Успех в живота

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен18/11/14 11:11

    18/11/14 10:25 Kakwo znacenie ima kolko maca ima , 20 ili 50 , to kato si dobar boksior si dobar, i 500 da im akato ne si dobar ne si tova e . Prosto trqbvase po seriozno da se trenira s po dobar trenior i shteshe da go bie

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен18/11/14 11:15

    България винаги ще е на това положение защото всички разбират от всичко . Никога няма да си направим поуки и да бадем по-добри следващия път, да си помогнем кой с каквото може , да се обединим, да имаме идеали и ценности . Напротив - всичката кал на света отгоре и това е ! Давайте ! Страхотни сте !

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен18/11/14 11:37

    Vijdash li za6to 10.25 Bulgarite sami se paziat v kazna na ada, 6toto kogato edin nadigne glava i govori obektivno ,dvaiset 4aveta primati go natiskat nadolu,4e kazali i 4e kogato si im obiasnil podrobno i s dovodi vsi4ko ,4e 4ak i toveto kredo v jivota,koeto e dosta pravilno i realno sa te narekli poet i edva li ne goloslovec,a tezi urkovci sigurno dve dumi na krust nemogat da izmisliat ,no natiskat li nadolu ,li natiskat,zatova te suvetvam da spresh da komentirash i da se naslajdavsh na prostotata im ,na komentarite pod statiata .Bravo ot men!

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен18/11/14 13:33

    18/11/14 10:25 Недей се нахъсва толкова, човек. Общото между теб и Кубрат Пулев е, че и двамата не можете да биете Кличко!

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен18/11/14 13:37

    Преди мача: “Кобрата е най-велик”, а сега: “тоя па един път не можа да го удари”. Ето в това се състои българската народопсихология. Прост народ --- слаба държава!

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен18/11/14 13:40

    Я нещо весело:
    Германия и Светът сa в ПОТРЕС след мача снощи! - Меркел: “Какво имаше предвид публиката крещейки: “BULGARI, YOU - NAZZI” :D

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен18/11/14 13:46

    То само с приказки не става. Добре, че издържа 5 рунда, можеше и на първия да си иде!!!

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен18/11/14 13:53

    18/11/14 11:37 Ti si porednia maloumnik i ne primat a lipsvashtoto zveno mejdu primatite i choveka . Darpat ni nadolu v kazana v koito vrite ot zloba i pomia maloumnite divodi na vsichki kato vas

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен18/11/14 13:58

    18/11/14 11:37 Заради такива креда в нещастния ви животец сме на тоя хал

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен18/11/14 14:09

    Пак съм аз, коментаторът от 10.25 часа. На всички, които са ме подкрепили сърдечни благодарности. Има и умни хора и затова надеждата ми, че страната един ден ще се оправи продължава да живее в мен.
    На тези, които са се опитали да ме "нокаутират" ще кажа следното: Не знам откъде решихте, че съм злобен. Аз не съм боксьор, така че, няма за какво да тая злоба към Кобрата. Не ми е конкуренция, нито ми е ортак, нито ми е съперник в живота. Аз се боря на друго поприще. Човек може да мрази или таи злоба към човек, когото познава или се конкурира. Дано го разберете и да престанете да обвинявате всеки, който не споделя вашето мнение в злобарство и комплексарщина, защото това са само голи клишета, които наистина не разбирате. На този, който е писал какво е общото между мен и Кобрата - така е, прав си. Разликата е обаче, че аз не подхождам неподготвен в нещата, с които си вадя хляба. А Кобрата, за ваше огромно съжаление се качи на ринга като на танцовата площадка в Син Сити. Аз както вече писах, не бях разочарован и не съм гневен защото не съм очаквал друг резултат от този мач. На чернто не може да се каже бяло. Вие някак си държите да кажа евала на Кобрата за смелостта му да скочи да се бие с Кличко. Това е абсолютна шизофрения. Не мога да аплодирам някого за глупостта му. То и лудите не ги е страх от нищо, ама не смятам, че трябва да са ми добър пример. Да, аз не бих тръгнал да се излагам като Кобрата. Това е огромната разлика между мен и Кобрата. Знам от житейски опит, че един човек колкото е по-глупав, е толкова по-смел и амбициозен. Което изобщо не е за аплаузи. Умният човек си прави сметката за всяка крачка, която прави и преценява рисковете, които поема.

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен18/11/14 14:23

    Jalko, che ne si boksior, a si zapoznat s kachvaneto na tancovata ploshtadka v Sin City. Tova govori dostatychno...

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен18/11/14 14:36

    11.11 часа - Е, как да няма значение дали имаш 20 мача или 64? Ти в ред ли си с главата? Абе, вземете и прочетете поне биографиите на Кобрата и Кличко и тогава разсъждавайте, ако можете. Украинецът е профи от 1996 година, а нашият хубавец от 2009. Имат само 5 години разлика във възрастта. Кой е този, който започва кариерата си на цели 28 години и 5 години по-късно има претенциите да бъде на върха в професионалния бокс? Кобрата, независимо, че е българин, "а ние, българите, никога не се предаваме", не е извънземен. Кличко можеше да го смачка като хлебарка още в първия рунд, но го съжали. Имай предвид, че същият изобщо не ми е любимец и знам със сигурност, че и той ще бъде детрониран рано или късно. Такъв е живота. Никой не остава на върха завинаги. Но качествата му на професионалист не могат да бъдат оспорвани, колкото и да искаме.

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен18/11/14 14:46

    А бе много сте интересни с тая теза кой колко мача имал . Вярно е че Кличко има повече натрупан опит но ако Кобрата се беше подготвил по-добре и с по-добър тренер а не така като че да ходи на пикник, крайния резултат можеше да е друг. А и съмненията че се е случило нещо извън ринга си остават загадка. Видя се че излезе уплашен, нещо гнило има в тоя мач но едва ли ще излезе наяве цялата истина в скоро време

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен18/11/14 15:25

    Интересно е, понеже единият има 3х20 мача. Е, кой се очаква да е по-слабият на ринга, този с 20-те или другият с 64-те мача? Единият има 52 нокаута, а другият никога няма да направи толкова мачове, да не говорим за победи. Просто му е адски късно. Вчера един специалист в българския бокс каза, че ще мине поне година докато Кубрат се възстанови за евентуален мач. Какво повече да говорим? Викаш ако Кобрата се беше подготвил по-добре...Да, можеше да е друг резултатът, но фактът си е факт, така че няма какво да обсъждаме на тема "Ако баба беше" мъж...Жалко, много жалко за Кубрат.

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен18/11/14 19:12

    18/11/14 15:25 а бе много интересно това "ако" и Господ беше определил да си с женски отвор какво ли щеше да си нали се сещаш за думата да не ти я казвам... а на всички анти-българи като онзи разбирач от 10.25 и 11.37 да им кажа така здраво ми се иска да Ви го надяна...че НЕ клечко да Ви избие зъбите , а да не можете да си съберте ченетата по българските улици които тъпчете...Писна му на тоя народ от хейтъри и нещастници да ни вменяват достойнства , морали и качества. А бе я си ...

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен18/11/14 20:17

    BOLEN MOZUK SI 19:12 NE SI SI PIL HAP4ETATA I IAVNO SI V NIAKUKVA VIRTUALNA REALNOST PII GI MOLIA TE NE NI MU4I NIE SME SI DOSTATU4NO PATRIOTI I BULGARI NO SME I REALISTI S OBEKTIVNA PRECENKA NE SLIAPO PLIUE6TI KATO TEB !

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен18/11/14 20:26

    Пак съм аз, този когото нападате като хейтър, злобар и т.н. Горният над мен дори иска да ми се избие ченето така, че да не мога да си събера зъбите по българските улици, които тъпча...Виж какво, 19.12 часа, на мен и да ми избият зъбите, няма да стана за резил пред цял свят. Аз не съм побойник, може да ми избият зъбите такива като теб, които смятат, че с юмруци ще си решат проблемите, че ще цъфнат и вържат като набият някой. Може и да искаш да ми го наденеш, ама точно това няма да се случи, щом си падаш по мъже, търси си половинката извън този форум, тук като гледам педали няма, приятелче. И не си мисли, че съм тръгнал да вненявам на когото и да било своите понятия за морал, достойнство и чест. То тези неща не са к.р да ги навре човек на някого. Акъл се иска, не става само с надувки и таралежи под мишниците. С нито едн дум н съм нападнал Кобрата. Кажи ми къде и как съм го обидил, въпреки, че имам пълно право. Не гсъм го направил, няма и да го направя. Просто съм изнесъл едни факти, които и ти знаеш, ама си затваряш очите за тях и си мислиш, че нещата по този начин се променят. Писах вече, това е чиста шизофрения ама щом ви харесва така, живейте си по този начин. На мен лично не ми пречите, пречите на самите вас. С това, че обиждаш опонентите си, Кобрата няма да стане нито по-добър боксьор, нито по-свестен човек. Ей така ще си изживеете живота в заблуда и ти, и той. Както писах и по-горе, нямам причина да мразя Кобрата. Кличко го ненавиждам защото по принцип съм русофил. Но не мога да не го уважавам за това, което е като спортист. Като политик и човек няма как да го уважавам. лошото е, че няма изобщо за какво да уважавам Кобрата. Той е един медиен балон, който се спука и сега тези, които са се вързали на цирка му, ги е яд на такива като мен, които сме гледали трезво на ситуацията около мача. Ами, духайте супата бе, тъпаци. Ближете си раните и не ни занимавайте с тъпите си чувства, безмозъчни влечуги. Кличко преби Кобрата като мръсно куче, това са фактите! Мразете ме, щом това ще ви направи живота по-смислен!

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен18/11/14 23:20

    18/11/14 20:26 С това трябваше да започнеш като кажеш че си червен боклук(русофил), това обяснява всичко :)))

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен19/11/14 15:09

    По-добре човекът да е русофил, отколкото ционист, 23.20!

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен21/11/14 19:44

    А бе какви българи сте всички тука които плюете по Кубрат ? Или това е някоя друга религия , нещасници от бившата тройна коалиция , лузери , хейтъри и тем подобни...Боклуци нещасни компетенции прости недорасли

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен21/11/14 19:48

    19/11/14 15:09 И какво е лошото да си ционист ? Или нещо не си в час с тази дума? На политика ли го обърнахте тука ? Не знам какво е лошото да се бориш за собствена държава т.е да си ционист и сравнението с комунист в собствената си държава избил хиляди без съд и присъда ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.