Две учителки се сбиха пред учениците, а в края на ръкопашната схватка се включи още една преподавателка. „Беше страшно, грозно и непоправимо. Скандалът вече е в образователното министерство, в понеделник очакваме инспектори в училището", разкриха за 24rodopi.com свидетели на юмручната схватка.
24rodopi.com

Къде и за какво се сбиха учителките? Кои са те? Както разказаха свидетелите учители и какво учениците? Подробностите четете тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/11/14 19:19

    Това вече е съвсем нормално- В ТАЗИ СТРАНА - При този стрес,полаганите усилия от страната на учителите.УЧИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ-НЕ СА УЧИТЕЛИ.ТЕ СА ЗВЕРОУКРОТИТЕЛИ ....От година на година става по-зле. Децата идват до училище на разходка...Той знае ,че може да купи и продаде 1 учител.Защото знае какви са учителските заплати-ниски , жестоко ниски. А Неговия баща в близкото село изкарва от чукане на коли-или нещо друго-по 100 лева минимум на ден.
    Майките им почти не работят-няма защо! Нашата идеална държавна система е наредила и подредила всичко.Защо се чудите? При тази подигравка в България -ниско заплащане -а жесток умствен,физически,психически труд- Ние не сме учители-а звероукротители...Само телефоните почти на всички са тройно по-скъпи от учителските заплати и те това го знаят. Ние нямаме държава, имаме измислено правителство -но при този неоценен труд на учителите....Здравеопазването,образованието и охраната са най-важни! Ние какво имаме??? Чакайте подробности....Не е нужно да чакате- с тези мизерно ниски заплати- и при всичко което изживява един учител-ейедневно.Наберете Бойко....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/11/14 19:25

    prosto niamam dumi tezi hora ni u4at decata posle roditelite sa vinovni

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/11/14 19:34

    училище? кои?за какво?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/11/14 19:40

    СТРЕС И НАПРЕЖЕНИЕ! Нормална картина в българското образование.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/11/14 19:54

    Sigurno sa bili jenite socialiski ot kardjsli

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/11/14 20:23

    Като знам как завършват учителите образованието си мога да си представя на какво ни учат децата.Не са виновни децата ,учителите само реват за заплати занивават се с клюки и интриги и не изобщо не работят с децата .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/11/14 20:26

    Всеки работи и под някакво напрежение ,но това не е оправдание.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/11/14 20:38

    Само те ли работят под напрежение,да отидат да работят в частна фирма и тогава ще мечтаят да са учителки!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/11/14 15:34

    tqhnoto e nevijdano naprejenie koito ne e bil v tova u4ili6te toi neznae za kakvo stava vapros zaplahite za boi ot strana na magbule tam sa ejednevie

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/11/14 20:26

    дойде герб на враст и хората взеха да се изтрепват един друг - изтрещяха тотално

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/11/14 23:39

    Ako gonqt norma cql den i vzemat 3oo leva trqbva da se trepqt, cehovete sa palni s vis6isti, ni6to ne opravdava takova povedenie

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.