Бившият директор на полицията в Кърджали Стефан Ангелов е една от номинациите за зам.-областен управител. Той би заел поста, ако формацията на Георги Първанов получи квота за представител в ръководството на Областна администрация. Засега е ясно, че в ръководната четворка (областен управител, двама зам.-областни управители и главен секретар) ще има хора на ГЕРБ и Реформаторския блок.
Както вече 24rodopi.com писа, почти сигурно е, че икономистът Фейзи Якуб Бекир от ГЕРБ ще бъде един от заместниците.
Адвокат Венелина Милушева, която е член на Контролния съвет на партия АБВ, се очертавала фаворит на формацията на Първанов за Областна администрация, но тя отказала.
Стефан Ангелов е общински съветник в Кърджали. Той напусна групата на БСП и премина в лагера на АБВ. Ще припомним, че той оглави полицията в Кърджали на 13 април 2007 г. със заповед на тогавашния вътрешен министър Михаил Миков, като преди това от март 2007 г. изпълняваше временно длъжността. През август 2009 г. обаче комисар Ангелов се оказа единственият публично критикуван от новия министър Цветан Цветанов по време на съвещание на областните директори. По-късно бе пенсиониран.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/11/14 20:40

    аха, значи критикуван от цв.цв. ама щом е за постове в държавната администрация може да го играят на коалиция с герб, срамота абв, срамота за това ли хората ви подкрепиха, да се съюзявате с герб, за които стана ясно, че близо четири милиона жители на изстрадалата ни родина не ги искат в парламента а вие им клекнахте за някое и друго постче, срамота, на следващите избори вън и вие от парламента

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/11/14 21:43

    АМАН ОТ ПЕНСИОНЕРИ !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/11/14 22:26

    Защо не пишете за Тасим от Реформаторите. .нали имаме и ние зам. Областен

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/11/14 22:55

    Вени по-добре иди в Герб...тая партия АБВ йок

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/11/14 02:55

    Ако има някой, който да е подходящ за зам. областен управител това е адв. Венелина Милушева. На изборите събра преференциален вот, млада е, разбира си от работата и най-важното - работила е в областта като главен юрист, така че още от първия ден ще е навътре в нещата. Няма никакво логично обяснение защо трябва да се назначава човек, който и хабер няма да си има от функционирането на администрацията, когато има млад и изключително добре подготвен юрист и професионалист, който може да бъде назначен. Дано на АБВ да им дойде акъла в главата иначе ги чака сигурна липса в следващото народно събрание. Не искаме едни и същи стари муцуни, а искаме млади хора професионалисти.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/11/14 02:56

    Само адвокат Милушева става от всички наредени на тази маса от снимката. Ще е истинска срамота, ако абв не я оценят !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/11/14 02:56

    Uspeh g-ja Milusheva ! Nadiavame se vie da ste zamestnik oblasten !

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/11/14 09:30

    С.Ангелов какъв е тоя?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/11/14 10:43

    Стефчо аНГЕЛОВ е един от основателите на ДПС в МВР през 1990г. НОРМАЛНОТО В СЛУЧАЯ Е , ЧЕ ГО ИЗДИГАТ И ЛАНСИРАТ ХОРА КАТО КОДЖАМАНОГЛУ И ПЪРВАНОГЛУ !!! ПТФУУУ !!! Т, ва е положението в БГ !!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/11/14 11:37

    ТАСИМ ОТ РЕФОРМАТОРИТЕ,МИСЛЯ ЧЕ ИМА ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО ИНТЕРЕСНО КАК БЕШЕ В ЛИСТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/11/14 15:24

    Tasim e nay tocniya kandidat za oblasten na Kirdjali. ..istanbul.. TR

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен16/11/14 19:08

    ПЕНСИОНЕР ПОЛИЦАЙ НЯМА,ТА НЕКА ЗА ПАРИ ГО НАЗАЧАТ,ЗА ТАКИВА ХОРА СЛЪНЧОГЛЕДИ НЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ.НЕ СА МАЛКО БЕЗРАБОТНИТЕ ВИСШИСТИ КОИТО ЗАСЛУЖАВАГ ТАЗИ СЛУЖБА.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен16/11/14 20:13

    Стига с тия милиционери вече.Досега 25 години само милиционери ни управляват и затова сме на тоя хал.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен17/11/14 09:57

    Абе, Венелина, спри да славословиш за себе си, бе. Престани. Много на сериозно си се взела. Стига. Слез малко на земята. То бива, бива самовлюбеност, ама това твоето е прекалено. По-добре се научи да озаптяваш малко интригантството си. Айде стига толкова!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен17/11/14 15:23

    до анонимен 17/11/14 20:13!!!
    Сигурен ли сте, че Венелина славослови за себе си. Значи ние народа нямаме право на мнение за нея. Супер е. Интелигентна, възпитана, образована, млада...Да, подкрепям я, защото е млада, кадърна, юрист, пълна с енергия, със съвременно мислене и т.н., и т.н. Успех, Вени! Аман от нафталинени човечета(ДС) и стари торби с лъскави дръжки...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.