Трансплантацията на стволови клетки на кърджалийката Тинка Гачева ще бъде извършена след седмица в клиника в Турция. За лечението на 29-годишната майка на две деца бяха събрани 71 930 евро, като кърджалийци мощно подкрепиха благотворителната кампания.
„Скъпи приятели! Тина отново е в Турция. Направени и са изследванията,които показаха,че започваме с предстоящата трансплантация. Сега ще мине едноседмична химиотерапия, след която следва и най-важното – трансплантацията. Нека се молим всяка една секунда за нея, за нейното скорошно оздравяване. Стискайте палци! Тини, с теб сме всички, мила! Ти само бъде силна и вярвай, че всичко това ще остане зад гърба ти и всеки ден ще се радваш на живота, на прекрасните си дечица и на прекрасния си мъж,който е всяка една минута до теб. Всички вярваме в това и знаем, че Господ ще е с теб през цялото време и ще ти дава сили да преодолееш това препятствие. Обичаме те!", това написа във Фейсбук Ирина Спирова, една от инициаторките за кампанията в подкрепа на Тинка.
Както вече 24rodopi.com, Тинка тя страда от Лимфон на Ходжкин. Нейната борба с тежко заболяване е тема на предаването "Предай Нататък", с водещ Наталия Симеонова, което ще бъзе излъчено на 6 декември.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/11/14 14:56

    Тини с теб сме стискаме ти палци

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/11/14 16:00

    Браво на кърджалийци!Бог да е с теб Тина!Бъди силна,много силна!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/11/14 16:43

    Стискам палци.Ще се радвам да се прибереш жива и здрава при децата си те имат огромна нужда от теб.Успех.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/11/14 17:44

    Хайде, мило момиче! Кураж! Има за какво да живееш! Не те познавам, но стискам палци да се завърнеш при децата си здрава!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/11/14 17:46

    Със сигурност Тинка ще бъде излекувана,дълго време ще се радва на живота,дори и на внуци!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/11/14 19:42

    успех мило момиче.да се завърнеш оздравяла.стидкаме палци.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/11/14 22:59

    Uspeh mila Tina! S teb sme! Eiiii obichame te momiche! Mnogo hora se obedinihme ZARADI TEB!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/11/14 16:43

    Всяка сутрин се моля БОГ да е с нея и да й помогне да преодолее всички трудности по възстановяването й.Вярвам в силата на молитвата и съм сигурна,че Св.Богородица ще бди над Тинка и ще й помогне,за да оздравее окончателно.БОГ е добър и Тинка ще живее и ще се радва на прекрасното си семейство.Приятели нека всички да отправяме молитви към БОГ и чудото ще стане.Вярвайте.Аз вярвам.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/12/14 08:40

    Както всеки каза: НЕКА ТИНКА СЕ ВЪРНЕ И ЗАЖИВЕЕ ОТНОВО ИЗПЪЛНЕНА СЪС ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ! ТИНКА не я познавам лично, само индиректно, познавам инициаторката на кампанията, страхотна идея. Дано всичко мине успешно ! Казва го човек минал по подобен път. Тук само искам да отбележа, че съм турчин и болестта не дели хората, за разлика от някои индивиди.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.