На 12.12.2014 г. в гр.Кърджали в района на Автогара "21 век " е установено непълнолетно момче на видима възраст около 12 години. Детето не може да даде информация за името си и за свои близки, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
Умоляват се гражданите, които имат информация по случая да уведомят органите на МВР.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/12/14 18:21

    на това дете майката е алкохоли4ка и го разхожда само за помощите които полу4ава
    една ве4ер 4аках 2 часа полиция за да дойдат да го приберат защото майка му пиеше вътре а детето го биеха вънка пред пенсионерския клуб до ресторант москва мисля че е същото дете не говори разбираемо и не довиждало май жените които работят в пенсионерския клуб могат да кажат повече нещо за майка му

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/12/14 18:41

    Дайте свястна снимка.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/12/14 19:27


    Самоличността на детето е установена и то се намира в семейството си

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/12/14 21:02

    И това ако е семейство - здраве му кажи. Нека всички да знаят, че майката е Айгюл, а бащата Орхан от с. Мост. Живеят само от социални помощи, които осигуряваме всички ние работещите. Тия двамата са животни - ядене, пиене, чукане и раждане на нещастни деца. Питайте ги колко деца са изоставили на грижите на държавата. Пълна отврат!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.