Четири са пътните произшествия на територията на областта в събота, съобщиха от полицията. Няма пострадали. Шофьор без книжка е предизвикал верижна катастрофа на бул."Христо Ботев" в областния център. 17-годишният се движил с "Фолксваген" и на светофар блъснал изчакващ автомобил "Рено", който се задвижил и блъснал "Мерцедес" пред него. Виновният за произшествието напуснал мястото и бил установен по-късно. След справка се изяснило, че не притежава свидетелство за правоуправление. Съставен е акт. Вследствие на движение с несъобразена скорост "Шевролет" с водач Х.А.(26) се преобърнал извън пътя между селата Даскалово и Черноочене. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт. Две от катастрофите са станали след отнето предимство. На ул."Отец Паисий" в Кърджали "Опел" с водач Ю.Ш.(57) ударил движещия се по път с предимство автомобил "Рено". В кв."Възрожденци" в областния център Е.А.(51) блъснала "Форд". Тестът за алкохол на жената, причинила катастрофата, отчел 0,98 промила. Съставен е акт.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/12/14 12:23

    A taka kasapnicite teparva zapochvat,nqmali pravo da spirat policaiite

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/12/14 12:25

    Сега като забраниха герберите на полицията да работи официално карането без книжка и с алкохол ще стане ежедневие.Дано Бог ни пази,че държавниците ни предадоха в ръцете на джигитите.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/12/14 15:23

    Газ народе, министъра мисли за вас, сега спокойно може да да карате, без да ви пука от никой.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/12/14 00:18

    Nai 6te mi e kef toq nepulnoleten da si blusne maika si i da ubie na mqsto haha togava 6te osuznae 4e v ob6testveni puti6ta ne stava za 6ega !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.