Децата от ЦДГ "Юрий Гагарин" в Крумовград вече имат прекрасни условия за игра и отдих. Те са станаха факт благодарение на грижите на общинското ръководство и със спечелени средства от проект „Обичам природата и аз участвам" от националната кампания ,,За чиста околна среда" пред ПУДООС на стойност 5 хил. лв.
Със средства от Община Крумовград на стойност 60 хил. лв. е направена цялостна модернизация на двора на детското заведение, включваща две детски площадки с люлки, пързалки с ударо-поглъщаща настилка.
По проекта са изградени беседка, масички и пейки, поставени са кошчета за разделно събиране на отпадък за осигуряване на комфорт и функционалност в зоната за отдих.
Екологичното възпитание е важна част от образованието на децата и основен приоритет в педагогическата дейност на ЦДГ,,Юрий Гагарин". Естетически оформеният и подреден двор на детската градина е най-подходящото място за опознаване и контакти на децата от 3 до 7-годишна възраст със заобикалящата ги природна среда.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/12/14 22:34

    60 хил. лева за тези неща,които са изброени ми се струват множко

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/12/14 15:58

    Btavo, mnogo dobre e stanalo! Samo informativmo pitam kolko shte struva I preboqdisvane na ogradata? Pod ili nad milion?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/12/14 16:04

    Za 60 000 lv moje da se postroi dvuetajna kashta v krumovgrad, no vse pak nqkolko peiki I plochki sashto e dobra pokupka za tezi pari! Sigurno sa bili na promociq?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/12/14 19:58

    bravo, no ob6tinata da pomisli i za dvora na odz kato stroitelna plo6tadka e
    a vse pak e nai-golqmata gradina v ob6tinata i decata sa po 33 v grupa

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.