Народният представител Цвета Караянчева кани децата от Кърджали на постановката "Коледен подарък за Мърморко". Представлението ще се състои на 21 декември, неделя, от 11:00 часа в кукления театър. Режисьор на спектакъла е Димо Димов. Авторът е Владимир Владимиров. Участват актьорите Динко Ковачев, Адриана Кънчева и Орхан Тахир.
„Ще има много смях и изненади!", обещават организаторите. Входът е свободен.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/12/14 13:27

    Браво, госпожо Караянчева! Ако само спрете да се държите и като ментор в Народното събрание, цена няма да имате. Разберете, това поведение Ви прави лоша услуга. Оставете тази роля на Десислава Атанасова, на нея й отива, а Вие сте друга бира, не падайте ниско!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/12/14 14:03

    Цвете изпратихме ти много голям подарък от дядо мраз до три дена е при вас...Реформаторите. ..каквото засадиш това ще събереш...

    ОтговорИзтриване
  3. Душко Добродушко- Ваш фен18/12/14 14:49

    Браво, госпожо Караянчева! Направете така, че родителите да имат достойно европейско заплащане и работа! Направете така, щото бабите и дядовците на тези деца да имат спокойни старини с европейски пенсии! Тогава нуждата от вашите подаръци отпада, те сами ще водят децата си на представления!
    А, когато платите със собствени средства пиеса, а не от субсидия, тогава ви се полага да се хвалите!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/12/14 19:49

    Как може със парите на Реформаторите да правите пиеси не ва е срам.....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/12/14 20:27

    Да подари,ама да го плати от джоба си,а не от партийната субсидия.С народна пита помен прави.Всичко е тъй наречения ПР.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.