Валери Симеонов, който е един от лидерите на Патриотичния фронт, обяви, че от коалицията нямат възражение срещу назначението на Фейзи Бекир за заместник-министър на финансите.
„След като е кандидатура на ГЕРБ и член на ГЕРБ, нямаме никакво възражение, ние по принцип приемаме назначения от различни етноси, стига да не са членове на протурска или чужда партия", посочи по време на конгреса на Националния фронт за спасения на България (НФСБ) Валери Симеонов. Очаквано собственикът на телевизия СКАТ бе преизбран за лидер на НФСБ.
Симеонов и другите от Патриотичния фронт обаче са против варианта кандидат на Реформаторския блок, предложен от Корман Исмаилов, да заеме овакантеното от него място на зам.-областен управител на Кърджали.
Както първи 24rodopi.com писа във вторник, Борисов реши зам.-областни управители на Кърджали да станат икономистът Фейзи Бекир и учителят Румен Младенов (на снимката). Тя бяха назначени в сряда, но в петък в 16.00 часа Бекир получи нова мисия – стана третия зам.-министър на финансите.
Издигането на Фейзи Якуб Бекир след разговори между премиера Бойко Борисов и Реформаторите, които настояват на всяка цена да получат мястото на зам.-областен управител в Кърджали. Корман Исмаилов е посочил две имена и очаква следващата седмица да има заповед на Борисов за назначението.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/12/14 22:07

    İ REFORMATORİ İ PATRİOTİ DA Sİ VIRVYAT NA MAYKA SİP.........TA İ BEZ TYAHMOJ DPS TO ÇAKA

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/12/14 22:08

    eeeehe ehe i zamirisa na izbori

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/12/14 23:07

    НФСБойко и ДПС приемат Фейзи ,че Фейзи е кадър на ГЕРБ и възпитаник ДПС.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/12/14 23:28

    ХАЙДЕ СЯ, ПРИЕМАТ ФЕЙЗИ, ЗА КАКЪВ ТОЧНО. НЕ ПРИЕМАЛИ ОТ РБ, ЧЕ КОЙ ГИ ПИТА ТИЯ ПАТРИТИ МАТРИТИ ПОСТОЯННО??? ИМА СИ КОАЛИЦИОННО СПОРАЗУМЕНИЕ, ТАМ Е И ПОДПИСЪТ НА КОРМАН ИСМАИЛОВ ОТ РБ. ВАЛЕРИ ОТИ СЕ НЕ ПОДПИСА, СЯ НЯМА ПРАВО ДА РЕВЕ ЛИ РЕВЕ.

    ОтговорИзтриване
  5. Аптикадир7/12/14 05:56

    Хайде стига с тези патриоти бе !Демек приемат кадъра на ДПС, а на НПСД не приемат, а ? Говори се, че дебелогъзия зам.председател на НФСБ Валентин Касабов когато е вечерял с турския консул в Бургас за пари си е предложил задника на турските тайни служби.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/12/14 10:14

    no tozi feyzi nyama edin den administrativen opit

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/12/14 17:34

    Батко Фейзи горе главата и само напред,гордеем се с тебе,ти това отдавна си го заслужи.Недей обръща внимание какво пишат те някои хора от завист ще се пукнат.Успехи,успехи и само успехи.Това е гордост за рода.

    ОтговорИзтриване
  8. Ирина-ПФ7/12/14 19:13

    АМЕТ, ОБИЧАМ ТЕ♡ !

    ОтговорИзтриване
  9. зафер ертюрк-здравко сербезов7/12/14 19:30

    До всички съграждани.
    Да знаете че.
    Без вашите гласове и вашите данъци, политиците за затвора.
    На изборите не гласувайте.
    Преди да напуснете БГ внесете декларациа че спирате такса смет, такса смет е чиста печалба на общините.
    Във всички държави в евро-съюза са длъжни да ви дадат разрешително за работа.
    При регистрация обяснете защо сте напуснали БГ.
    Непременно дайте примери за корупцията в общините, че общинските поръчки се дават на дъщерните фирми на кметовете.
    Че назначенията са въз основа на роднинство и партийна близост.
    Всичко казано от вас ще има ефект и ще се контролира от европейските
    комисии.
    Да знаете рано или късно всички ще напуснат БГ.
    Който остане е обречен да стане крепостен селянин.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/12/14 21:32

    МНОГО СИ ПРАВ ЗДРАВКО

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/12/14 18:05

    i dvamata sa muslumani pomak i tur4in

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.