Вследствие на движение с несъобразена скорост водачът на "БМВ" К.А.(20) загубил контрол над управлението, колата се завъртяла, навлязла в лентата за насрещно движение и блъснала спрял за престой "Фолксваген". Произшествието станало на бул."България" в Кърджали в понеделник в 23,20 часа, съобщиха от полицията. Няма пострадали. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/12/14 11:41

    Докато има некадърни инструктори като Коста Камарев, така ще има да стават и катастрофи и какво ли още не, с не добре обучените млади шофьори.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/12/14 12:24

    Не са виновни инструкторите, нито колите, нито пътищата.Виновни са малоумниците дето ги управляват.инструктура не може да налее мозък с фуния, той показва и дава основни насоки, а пак тъпите пишлемето кото се качат на кола си мислят, че са фанили господ за шлифера.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/12/14 12:43

    12:24 Хайде хайде , всички знаем как се взима изпит за шофьорска книжка. То не напразно почнаха и камери да слагат на изпитите и какво ли още не. Но и това няма да помогне. Като не го научиш както трябва работата не става, а като си некадърен и господ не може да му помогне на младия шофьор.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/12/14 00:48

    Tuk ne stava vurpos samo za mladi 6ofiori,az bqh mlad no vzeh knijkata v 24 godini i nqmam nikakuv merak da karam kola osven da mi vur6i nqkva rabota ... Az si bqh umen i ne se pravq na film, a tezi selqni ot selata slizat v selskiq grad Kurdjali i se pravqt na burzi i qrostni ! . A oniq Aktior ot burzi qrostni ot mnoo filmove i toi zagina v realniq jivot ! taka 4e da go duhate vsi4ki koito se pravite na filmove ve4no 6te ste tupi selqnduri i nqma da se nau4ite da karate kola !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/12/14 13:43

      Тук изобщо не става въпрос за селянин бе малоумник! Момчето е перфектен шофьор! А тези твои "филмове" , вземи си ги изкарай от главата и се върни малко в училище за да разбереш как е "филм" в множествено число!!

      Изтриване
  5. Анонимен3/12/14 11:31

    00:48

    UUUUUAAAAAHHHHAAAHHHHAAAAAAHAAAAAAAAAAAA.......................

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.