76-годишен мъж почина в кърджалийския квартал „Боровец", а роднините му се видели в чудо, защото никой не искал да издаде смъртен акт на покойник, който приживе нямал личен лекар.
„Имаше висока пенсия и ходеше на частни прегледи. Не смяташе за необходимо да си има джипи", поясниха близките.
Едва след намесата на главния секретар на Общинска администрация Сезгин Бекир, проблемът бе решен. „Занимавахме служители от Общинска администрация. Секретарят на Общината се обади на шефа на Центъра за спешна медицинска помощ и проблемът беше решен", поясниха близките на починалия мъж.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/1/15 16:27

    Знам го инека му викаха....крава с кравата ти

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/1/15 18:19

    От ЦСМП не издават смъртни актове

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/1/15 19:22

    oniya sviat nemu tryavva smirten akt bog da prosti

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/1/15 19:46

    Бог да го прости! Съболезнования на близките!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/1/15 23:15

    kam 16;27 shto za 4ovek si tiwe bokluk,ti nyamali da umresh nyakoi den tinyamash nikakva vyara mai bilo v gospod ili allah kravar da ta naebe tebe

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/1/15 23:50

    Do 19.46 ti si covek sis custvo i humor vse taka dasi dobrodusen a tiya trimata deto sa pisali komentari sa super bastuni

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/1/15 23:54

    Do 16.27 ineka ne mu vikaha . Vikaha mu hasan aga taka ce krava s kravata siti tipco

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/1/15 19:06

    Реджеб от с.Лисиците също издава!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.