В сметище и стопански двор се е превърнало междублоково пространство в квартал „Гледка", сигнализираха наши читатели.
„Пред блок №3, срещу завод „Орфей", от година обикалят коне и около десетина крави. Понякога добичетата влизат в самия вход, търкат се в колите и унищожават частна собственост. Отделно от това, всички стари плочи, които се сменят из центъра на Кърджали се разтоварват на около 12 метра от входната врата и са струпани цели планини. Нашите деца играят покрай огромните и опасните камиони", заявиха за 24rodopi жители на квартала.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/1/15 15:49

    "Отделно от това, всички стари плочи, които се сменят из центъра на Кърджали се разтоварват на около 12 метра от входната врата и са струпани цели планини."
    РЕДАКЦИЯТА може ли да проверите кой е разрешил да се стоварват в населено място
    строителни отпадъци или е инициатива на фирмите извършващи ремонтите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/1/15 16:57

    Емиии, като няма кой да каже нещо на фирмите, които си оставят боклуците там, ще си ги хвърлят хората. Пречи ли, не.
    А покрай тези блокове да не говорим какво сметище е, няма ли кой да си свърши работата, нали щеше да се прави канализация за обратните, преди изборите всичко беше ок, а сега никой не говори. А мазетата се пълнят може би с л....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/1/15 17:15

    Мазето на блок 3 е пълно до колене с лайна всички знаят че домоуправителя не му пука за нищо, къде е хеи да дохде да види хигиената в блока и къфе утиват парите от антените върху йлока? !?! Скоро ще ни хвайе холера.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/1/15 18:31

    17:15. НИКАК НЕ СИ ОРИГИНАЛЕН ПО НАЧИНА СИ НА ПИСАНЕ , ДАЖЕ СИ ТЪП !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/1/15 19:30

    Tazi. Firma e. Ustra beton

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/1/15 21:26

    Терена е частен и собственика го запълва да дигне нивото до улицата. От време на време идва булдозер да ги разнесе. Същото е и от другата страна на канала, чиято корекция спря първотото Бойково правителство. Канализацията е повредена в мазето, А мазето беше обявено за разпродажба. ( незнам дали са се намерили кандидати) Асансьора го използват за тоалетна, пият пред входа после на път за вкъщи, пикаят в асансьора.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/1/15 23:24

    До 18:31 не се опитвам да бъда оригинален като ТЕБ. А просто в бързината си съм объркал буквите. Само неграмотен като теб може да пише с големи букви. И почти съм сигурен, че си някакъв гъзолизач на домоуправителя или просто си говориш без глас, но докато не си жител на тези два блока само можеш да си говориш.
    До 21:26 евала беше много коректен коментар.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/1/15 08:20

    ДО 23:24. В БЪРЗИНАТА БЪРКАЛ БУКВИТЕ !!!!!!!!! "ЙЛОКА" !!! БУКВАТА " Й" Е В ЛЯВО НА КЛАВИАТУРАТА , БУКВАТА "Б" Е В ДЯСНО !!! ПРИЗНАЙ СИ , ЧЕ СИ НЕГРАМОТЕН !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/1/15 08:29

    Не обвинявайте домоуправитела за всички нередности в блока.
    Докато живущите рушат, той не може да върви и да възстановява.
    Под задните тераси е ужас от бокклуци, по лесно е да се изхвърли през терасата отколкото като излизаме да мине през контейнера за отпадъци че е много "далеч" само има няма 10 метра от входа.

    Аааааа за парите от антените питате.
    Изкърпане на дупките по стените на стълбището, оправяне осветлението, слагане на етажни врати и врата на мазето, "безплатния" асансьор и др такива. Само тока на асансьора е около 500 лева на месец.

    За мазетата - Едно викане на лайнарката да прочисти канализацията е 200 лева, а след 3 дни пак е запушена с памперси и др. боклуци.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/1/15 12:41

    Тук никой не обвинява само домоуправителя, вярно е че има несъвестни комшии, които редовно си хвърлят боклуците не само от терасите, но и по стълбищата и в асансьора. Етажните врати са сложени преди години няма да не са купени на изплащане че да се пплащат още, изкърпени дупки за тях нямам коментар, тока на асансьора 500 лв. извинявай не падаме от небето знаем колко струва поддръжка на голям асансьор, то било ток, ремонт и т.н. За канализациите и хвърлените памперси едно събрание на съседите и се оправят поне донякъде нещата. А ние какво правим продължаваме кой както го отърва, а ми като пропадне блока от основите тогава няма кой да реве.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.