Бившият народен представител и един от създателите на ДПС в Кърджали Мюмюн Емин ще заеме мястото на Расим Муса като председател на групата общински съветници на Движението в разпоредителния орган на Кърджали на заседанието на 29 януари. В дневния ред на Общинския съвет в четвъртък са включени 30 точки, като точка 1 е клетва на нов общински съветник. Мястото на Расим Муса като съветник, ще заеме бизнесдамата Гюлнар Ахмед.
Както първи 24rodopi.com писа вчера, след като Расим Муса стана омбудсман, неговото място като шеф на съветническата група се оваканти. Кандидати за съветник №1 на ДПС бяха Мюмюн Емин и областният лидер на младежкото ДПС Байрам Байрам. На заседание на Общинския съвет на ДПС в Кърджали в понеделник вечер бе решено ветеранът Мюмюн Емин да заеме мястото на Расим Муса.
С 23-ма съветници в 41-местният Общински съвет ДПС е първа сила в Кърджали. Расим Муса беше началник на 23-мата съветници, но миналата година подаде оставка, след като не получи подкрепа да стане омбудсман. Тя не беше приета, а след три провала Общинският  съвет все пак избра за нов обществен посредник Расим Муса.
Мюмюн Емин е координатор на Комисията за защита от дискриминация в Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/1/15 20:57

    Няма нищо, наесен младите ще лепят пак плакатите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/1/15 21:16

    Stiga s tezi pensioneri ve4e breh ama

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/1/15 21:27

    20:57І кой каза че ще има нови избори, Прокопиев . . .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/1/15 21:39

    Те не са песионери , те са строителни войници на ???

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/1/15 21:50

    eeee koy znae kakvo izbraha

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/1/15 21:51

    mladite kakvo iskat bez dase trudyat i hop na toplo kreslo..nestava abi zada sednes tryabva trud

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/1/15 21:58

    i kakvo coveka zaslujava toy e sis nay golyam opit

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/1/15 22:11

    nishto novo,ot levia v desnia.mn. rabota varshat

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/1/15 23:05

    glasuvaite pak za tiah,esenta pak shte vi kajat dve tri mili dumi na turski i aide vsichki pod stroi za dps shte glasuvat,,,kakvo napraviha za vas tolkova godini?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/1/15 23:14

    Ветераните не били направили нищо за хората. А младите направиха ли нещо? Освен да се пъчат по заведенията или да се мазнят наляво надясно та белким някъде ги огрее далавера, нещо друго да правят? Най-естественото нещо е по-опитните да водят групите, по принцип говоря, няма значение другото. Дори и кучешките впрягове се водят от най-опитните кучета, а не от младоците, които имат силата, но не и опита на по-възрастните животни. Сега за някои коментиращи излиза, че са по-глупави дори от кучетата.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/1/15 13:05

    tiq pomaci 6to ne si otidat v turciq da se praqt na turci na istinskite turci .. 6tot turcite 6t eim kajat v bulgariq nqma turci ima pomaci ... i na tqh im stava lo6o piqt aspirin i se vru6tat nasrani v bg da se praqt na turci na bulgarite 6tot e po lesno 6tot kat idat v turciq turcite im se smeqt i im vikat 4e sa pomaci .. i nedeite mi se praite 4e ne e taka pomaci koit mi se mislqt za turci deiba fa6ta mama mrusna 6to va e strah da idite v turciq 6tot 6te vi kajat istinata 4e ste pomaci i nikoga nqma va priemat za istinski turci .. 6tot i ne ste a ste tupi pomaci koit se mislqt za turci na tva mu se vika tup tur4in ... samo v bg go ima toq laf ...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/1/15 15:10

    В Кърджали пак става, асъл пенсионерския клуб от стари комунисти и агенти е община черноочене.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.