Без да осъзнава, областният управител на Кърджали Илия Илиев анонсира на страницата си във Фейсбук новината, че хакери са пуснали още голи снимки на знаменитости. Дадени са и два линка, които могат да заразят профилите на всеки един ползвател на социалната мрежа, ако кликне върху тях.
„Илиев е поредната жертва на хакерска атака във Фейсбук. Той дори не знае, че от негово име се разнася това съобщение", поясниха пред 24rodopi.com експерти по компютърни технологии.
Страницата на Илиев е била заразена малко след полунощ срещу неделя, самият той не знае, че е "вестоносец 18+".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/2/15 10:14

    Може да са голи снимки на Цецка Цачева, Менда Стоянова и други популярни гербаджийки.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/2/15 10:15

    Във Фейсбук е така, бъкано с паразити. Я на хакери ще случиш, я на глупаци с измислени новини. За съжаление, няма оправия.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/2/15 10:55

    Илия кликнал по някой си линк дето съдържа вирус и по този начин заразява и негови приатели по Фасебоок.Някой път любопитството носи неприатности.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/2/15 10:59

    Глупости! Хакерска атака! Всички ги получават, ако отворят подобен сайт!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/2/15 11:05

    Как ще се пазиш от такива вируси всеки който използва фейсбока https://www.youtube.com/watch?v=0ET5Zu43vmM

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/2/15 14:27

    От песните на Сашо Роман може ли човек да се зарази?
    Ейййй,,, хакери поне ни оставете да слушаме тежки балади, когато ни е тежко...
    А на Сашо Роман,Тони Дачева, много, много поздрави от мен самотната женичка...
    Супер песни имате...Румяна(Бог да я прости)-Две очи разплакани,Стефани-и плачат и богатите. Галин, за тебе, братко...
    Бог да ме извини, че днес е Ден на траур. Почивай в Мир господин Президент-Желев! Сбогом господин Президент! Вечно ще те помним с твоята доброта, скромност, обичливост към всички ни,...Ако някой ви е сторил зло, молим за извинение. Не бях на митинга, който се състоя в града ни. След това разбрах, че са ви хвърляли яйца, наричали са ви жаба. Прости им Господи. Имало е сред тълпата хора, които са ги подстрекавали. Вие д-р Желев знаете кои са, не са виновни обикновените граждани... БКП-ДС...Всичко се ръководеше от тях...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/2/15 16:30

    Ако са голи снимки на Фидосова ,тогава отварям сайта.Иначе не ме интересуват анемичните манекенки и певици.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/2/15 21:59

    publikuvay i drugite. be p...l

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/2/15 12:38

    Публикувай някои от красивите политички. Съблечени ги искаме, дрехата лъже понякога. То не напразно е казано, зимно време и вечерно време жена не се избира. Само през лятото, която си изберете вие. Айде очакваме, може Фидосова, а може и Майчетооооооо

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.