„Когато някои депутати още спяха в неделното утро, ние бяхме на 40-ина км от Кърджали и бутахме колите на бедстващи хора в района на Нановица. Газехме в калта без служебни ботуши. Не си водехме репортери, за да ни снимат за вестниците, защото имаме морал. Защото е грозно да търсиш политически дивиденти на гърба на страданието на хората", заяви народният представител Мустафа Ахмед по повод твърденията на Цвета Караянчева, че кърджалийските депутати не били сред хората по време на водния ад в неделя.
Той посочи още, че самата Караянчева е отишла на стената на микроязовира в Македонци с няколко часа закъснение. Относно нападките й за водоемите, Ахмед я пренасочи към Басейнова дирекция и екоминистерството. „Там трябва да повдигне въпроса защо след като от седмица се алармира за рекордни валежи, от двете институции не са направили нищо, за да намалят водния обем в тези микроязовири".
„Важно е да отбележим, че в област Кърджали не е обявявано бедствено положение, както твърди Караянчева. Препоръчваме й да се въздържа от правене на политика на гърба на човешкото страдание. Ние наши снимки няма даваме на медиите, но ако Караянчева настоява, може да й ги предоставим, за да разбере тя кой закъсня за „бедствието", каза Мустафа Ахмед.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/2/15 14:34

    Май си имаме още един ХИДРОИНЖИНЕР много компетентен .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/2/15 14:55

    " бутахме колите на бедстващи хора" ....и специалист по извличане и евакуация на техника и имущества. От времето на Емел Етем все специалисти по бедствията и авариите! ..... и по отклоняване на средства!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/2/15 14:56

    Mustafa na riba li e bil na nanovica da su4etae priatnoto s poleznoto .. . . . .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/2/15 15:00

    Депутатът ли е, не ми го разправяй. Този поне не кряка и говори по-убедително.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/2/15 15:02

    Един дол дренки са и двамата. Какво си мерят не знам, но файда от приказки няма. А тези са силни само в заяждането.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/2/15 15:04

    БРАВО,ТОЧНА ИСТИНА,НА НАРОДА МУ ТРЯБВА ЧОВЕК ( ДЕПУТАТ) КАТО ВАС-МУСТАФА АХМЕД,

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/2/15 15:05

    Защо не извикахте хитроинженера Д-р Ахмед Доган!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/2/15 15:09

    kmetitsata e bila tam stiga im ot DPS

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/2/15 15:29

    2/2/15 15:05 Dogana e samo konsultant s evropeiska zaplata :)

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/2/15 15:49

    Cvete nameri si maystora

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/2/15 15:50

    Dobre kazano sega snimkite ako iskarat cveta shte se izloji yako

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/2/15 16:10

    Муци, дай снимките бе, тогава да видим дали някой ще си отвори устата да каже гък.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/2/15 16:47

    ee пак от бедствията направиха политика. Не е важно кой кога е пристигнал важното е да сме заедно, да си помагаме.Господин Мустафа Ахмед вие не сте снимали, ама не изпускате факта, какво сте правили това е по-лошо. Значи и вие сте дошли за нещо друго. Спокойно господине всички разбрахме, че сте бил там и без снимки.Спете спокойно

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/2/15 16:56

    Ya Allah ya Muhammed ya Aliiiii......,,,

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/2/15 16:59

    Кво да кажа. Мюсюлманите мрат по Цвета и пишат ли пишат. Идете при нея и й кажете, къде ви е болното място, а не по форумите да я искате. Не е шега Цвета. Истината ти пиша. Побъркали са се по теб. Яяяя си гледайте жените и не се заглеждайте по нея. Ще ти дам една снимка. И със снимка и без снимка си е хубава Цветето. Айде Чао и ако има нещо има си Герб приемен ден. Идете и й кажете..., къде ви боли...

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен2/2/15 17:23

    vsi4ki depesari sa mnogo krasivi

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен2/2/15 17:52

    kato pi6em sre6tu dps za6to ne ni puskate komentarite uvajaemi redaktori i vie li ste PR NA DPS

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен2/2/15 19:27

    Мустафа Ахмед най-симпатичният в целия парламент!!!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен2/2/15 21:19

    slagai i drugite snimki, de. ima snimka, ima dokument. prazni prikazki ne stem.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен2/2/15 23:18

    Още много потопи ни чака !За какъв потоп ли говоря?Гледах едно интервю с Осман Октай Доган агагата лично на него му е казал ''СЛЕД МЕН ПОТОП''

    ОтговорИзтриване
  21. Марин3/2/15 12:37

    Г-н Мустафа вместо да обикаляш като гламав, не е ли по добре да си натиснете леко общините да се включват активно в бедстващите райони. Това, че си бутал коли можеше и да го премълчиш. Просто е добре да си звъннете с Караянчева и да се разберете кой с какво може да е полезен и всеки по задачите. Това че използвате бедствията за политика не говори добре за никой.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.