Скандинавските страни излъчиха новите си шампиони по бокс, като един от носителите на златните медали е кърджалиецът Хасан Мурад.
Живеещият от 6 години в шведския град Малмьо взе златния медал на боксовия турнир на скандинавските страни с безапелационни победи. Той взе участие в първенството за младежи от 18 до 25 г. възраст в категория 65 кг.
В жестоката конкуренция на снажните викинги от Дания, Норвегия, Швеция и Финландия, Хасан Мурад извоюва златото, изправяйки се на финала срещу 4 години по-голям от него противник. На полуфинала Хасан Мурад победи норвежец с 3:0. На финала надви датчанин също с 3:0, съобщиха за 24rodopi.com близките на шампиона на Скандинавия.
На предстоящ турнир в Дания той ще се състезава в по-горна категория.
Хасан Мурад е родом от Кърджали. Занимава се с бокс от 3 години. Негов идол е легендата Майк Тайсън.
Хасан е в постоянна връзка с роднините си в Кърджали. Поощрява го дядо му Исмет Мурад, който е собственик на транспортната фирма „Ферди Мурад". Дядо Исмет вдъхва шампионски дух у младия боксьор. Опора в Малмьо е неговият чичо Мурад Мурад, който следи всеки негов успех в скандинавските страни.
В семейството ни има футболисти, но Хасан Мурад е първият ни шампион по бокс, споделя чичо му Ферди.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/2/15 09:04

    BRAVO YUNAK SMELO NAPRED I USPEH

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/2/15 09:57

    Uspeh mladej :)

    ОтговорИзтриване
  3. Браво на Хасан Мурад!Кърджали и цяла България се гордеят с теб!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/2/15 18:18

    ЕВАЛЛА НА МОМЧЕТО

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/2/15 21:03

    ASKOLSUN DELiKANLI

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/2/15 22:34

    Bravo na momceto.uspehi

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/3/15 18:40

    Хасанчо, браво моето момче!
    Кърджалии се гордеем с теб!
    Бъди жив и здрав, успех и късмет ти желаем!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.